Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kız viole nasılsın? devam mı kürlere?

iyyim canım sen nasılsın? kürlere devam tabii ovu testi de yapmaya başladım bugün orkidem sana bişe sorcam adet başlangıcından sonraki 10. gün bugün geç kalmamışımıdır demi? zaten 6 gün sürdü adetim :44:

iki gün üst üste çarpıştık daaa şimdi o güzelim spermler heba olmasın diye korkuyorum.zaten yarın çarpışırsak öğle 3e kadar işi bitirmemiz gerekir

iki gün üst üste çarpıştık daaa şimdi o güzelim spermler heba olmasın diye korkuyorum.zaten yarın çarpışırsak öğle 3e kadar işi bitirmemiz gerekir

bişey olmazsa bu gece dişiliğimi kullanayım

yok canım geç kalmamışsındır.

Son düzenleme:

ay bilmiyorum canım yaa bilseydim sorardım vallahi çok şükür açık canım bir sıkıntı yokkkkkkkk

tatlım 2 adet tarihin arasında kaç gün olduğuna göre başlayacağın gün prospektüste yazıyo zaten benim ki 27-28 gün sürüyo 11 . gün başlıycam ....

Kadın çatlamamış dedi moralim bozuldu dayanamadım ağladım dedim artık ister olsun ister olmasın Neylerse mevlam eyler Neylerse mevlam güzel eyler vardır olmamasında bir hayır ne diyelim kısmetimizde varsa olur ins

gecmis olsuncanim iyi gectigine cok sevindim.ben de gecen sene cektirmistim ama cok acili gecti benimki ya o aciyi hayatta unutamam yani.

canim umidini kesme vardir bundada bi hayir.valahi ben 6 asilama yaptim hic biri tutmadi bebis saklambac oynadi resmen bizimle.kendiliginden ciki verdi insallah tez zamanda seninde bebisin subeee der :)

tatlım 2 adet tarihin arasında kaç gün olduğuna göre başlayacağın gün prospektüste yazıyo zaten benim ki 27-28 gün sürüyo 11 . gün başlıycam ....

tatlım benim de 27-28 gün sürüyor ama ben 10. günden başlıyım dedim garanti olsun die

Günaydın Kızlar. Bugun doktora gidicem akşam. Bakalım ne görecek? inşallah olumludur

Elaa sen nasıl öğrendin bebeğini bir anlatsana. test ne zaman yaptın? kan ne zaman verdin? değerin kaç çıktı? ilk doktora hangi aşamada gittin? doktor ilk ne gördü? kaç haftalık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…