kız viole nasılsın? devam mı kürlere?
iyyim canım sen nasılsın? kürlere devam tabii ovu testi de yapmaya başladım bugün orkidem sana bişe sorcam adet başlangıcından sonraki 10. gün bugün geç kalmamışımıdır demi? zaten 6 gün sürdü adetim :44:
oh hadi gözün aydın, geçmiş olsun. radyoopak madde yağ bazlı mıydı su bazlı mıydı? yağ bazlı olanlarda hsg sonrası hamilelik ihtimali daha fazlaymış. çok ağrın sızın olmadıysa tüplerin de açıktır inşallah
iyyim canım sen nasılsın? kürlere devam tabii ovu testi de yapmaya başladım bugün orkidem sana bişe sorcam adet başlangıcından sonraki 10. gün bugün geç kalmamışımıdır demi? zaten 6 gün sürdü adetim :44:
cnm tekrar igne yapilamiormu?
bakma sen o doktora çatlama ihtimali var hem de bugün yarın. siz ilişkiye devam edim.
kız aşılama ve tüp bebek yaptırınca dölleneceğini nerden biliim.aşılamanın normal ilişkiden bir farkı yok. tek fark spermleri rahme koyuyorlar.
Allah buyuk ins kendi kendine catlar cnmYok yapılmıyor galiba olsaydı yazardı herhalde bilmiyorum
ayyy maşallahhhhçok fena olacak seninki deseneee
bence de yeter ki bebiş olsun canımkilolar dert değil keyfini çıkart çok mucizevi biişey hamilelik
kızlar merhaba hsg çektirdim beklediğim gibi olmadı evet ağrılı ve acı veren bişey ama dayanılmayacak kadar değil sultanbeyli saygı hastanesinde yaptırdım çok iyiler kesinlikle yaklaşımları çok iyi hemde 155 tl ye yaptırdım anestezlide 255 en uygun yer burası tavsiye ederim
Kadın çatlamamış dedi moralim bozuldu dayanamadım ağladım dedim artık ister olsun ister olmasın Neylerse mevlam eyler Neylerse mevlam güzel eyler vardır olmamasında bir hayır ne diyelim kısmetimizde varsa olur ins
tatlım 2 adet tarihin arasında kaç gün olduğuna göre başlayacağın gün prospektüste yazıyo zaten benim ki 27-28 gün sürüyo 11 . gün başlıycam ....
kızlar ne olmuş böyleee bugün yazdığımız hiç bir şey görünmüyor.
ben de ole sadece bnmkinde saniodumbende bi tek bana sandım bilgisayarın günahını alıyodum sonunda kafayı yedi diye :26:
ben de ole sadece bnmkinde saniodum
bende bi tek bana sandım bilgisayarın günahını alıyodum sonunda kafayı yedi diye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?