gecmis olsuncanim iyi gectigine cok sevindim.ben de gecen sene cektirmistim ama cok acili gecti benimki ya o aciyi hayatta unutamam yani.
kızlar ne olmuş böyleee bugün yazdığımız hiç bir şey görünmüyor.
ben hiç bilgisayarıma çamur atmadımnasılsınız bakiim kızlaar?
bilgisyara çamur atsam gene ii önce kendimden başladım la bugün girmedim bende bi yerlerimden mi uyduruyorum yazdığım yorumlara giriyom falan yok bişey , anlıycan önce kendimden şüphe ettim onun dışında süppperimmmmmm .....
sen nasılsın bakalım hastalar oruç tutuyo galiba seni daha çok görür bu gözler
tutuyolar ama bugün normal kalabalıklığına döndü poliklinik
tutuyolar ama bugün normal kalabalıklığına döndü poliklinik
bu sıcakta para vermeseler töbee dışarı çıkmamgelen hastaların hepsi kırmızı kart yemiş garılar mı yoksam ....
yok kız kadın doğumcu değilim Allah'tankız karıların nazı zor çekiliyyoo
yok kız kadınları seveyim erkek nazı çekilmiyo eşim bi kaç haftadır rahatsız ilgilensen sıkılıyo bıraksan kendi haline ölsem umrunda değil ilgilenmiyon diyo yok yok nazı kötü olan erkek...
kız hastanede kadının çenesi çekilmiyo çen çenn çen ne çook konuşan kadınlar var. hızlarına yetişemiyom garibu arada benim de eşim hasta olsun istemem nazını çekemiyorum
haklısın bacım adamın nazı bana doktora değil çekilek çilem varmış çekerim napayımsenin uzmanlık hangi alanda cicim....
kuzum tanınma korkusu nedeni ile uzmanlık alanımı söylemiyorum. çook üzgünüüüm
ben çok üzülmedim sende o kadar üzülme benceüzülmeye ne meraklısınız anam bacım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?