Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

gecmis olsuncanim iyi gectigine cok sevindim.ben de gecen sene cektirmistim ama cok acili gecti benimki ya o aciyi hayatta unutamam yani.

çok acıdı ama anlamadım bir güç geldi birde dediğim gibi gözümde çok büyütmüştüm çok daha büyük bir acıya hazırlamıştım kendimi ondan herhalde dayanabildim

ben hiç bilgisayarıma çamur atmadımnasılsınız bakiim kızlaar?

bilgisyara çamur atsam gene ii önce kendimden başladım la bugün girmedim bende bi yerlerimden mi uyduruyorum yazdığım yorumlara giriyom falan yok bişey , anlıycan önce kendimden şüphe ettim onun dışında süppperimmmmmm .....

la ne yalan söyliyim her şey bi rüyaymış gibi hissettim ben de. kendimden şüpheye düştüm. neyse ii olmuş silinmişler. depresif şeyler yazmıştım. şimdi iyiyim

noluyo yaaa bi mesaj göndermiyo sonra yenisini yazıyom bakıyosan çiftliyooo iyice kafayı yedi haaa oruç sitenin de başına vurmuş pert olmuş anlaşılan aynı ben

yok kız kadın doğumcu değilim Allah'tankız karıların nazı zor çekiliyyoo

yok kız kadınları seveyim erkek nazı çekilmiyo eşim bi kaç haftadır rahatsız ilgilensen sıkılıyo bıraksan kendi haline ölsem umrunda değil ilgilenmiyon diyo yok yok nazı kötü olan erkek...

yok kız kadınları seveyim erkek nazı çekilmiyo eşim bi kaç haftadır rahatsız ilgilensen sıkılıyo bıraksan kendi haline ölsem umrunda değil ilgilenmiyon diyo yok yok nazı kötü olan erkek...

kız hastanede kadının çenesi çekilmiyo çen çenn çen ne çook konuşan kadınlar var. hızlarına yetişemiyom gari bu arada benim de eşim hasta olsun istemem nazını çekemiyorum

kız hastanede kadının çenesi çekilmiyo çen çenn çen ne çook konuşan kadınlar var. hızlarına yetişemiyom gari bu arada benim de eşim hasta olsun istemem nazını çekemiyorum

haklısın bacım adamın nazı bana doktora değil çekilek çilem varmış çekerim napayım senin uzmanlık hangi alanda cicim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…