irmoş ben yatmaya gideceğim. bir tavuk olarak gece sınırına geldiiimgıd gıd gıddaaak
senin dilin uzadı gene zillii
iyi akşamlar herkese güzel bi haber vereyim 2 gün önce hamile lduğumu öğrendim. dünde ultrasona girdim. 5 haftalık fındık kadar bir bebeğim var:)
çok güzel bir haber tatlım.hayırlı olsun bebişiyi akşamlar herkese güzel bi haber vereyim 2 gün önce hamile lduğumu öğrendim. dünde ultrasona girdim. 5 haftalık fındık kadar bir bebeğim var:)
iyi akşamlar herkese güzel bi haber vereyim 2 gün önce hamile lduğumu öğrendim. dünde ultrasona girdim. 5 haftalık fındık kadar bir bebeğim var:)
günaydın kızlar evet yazılanların çoğu gitmiş.
dün muayenemi oldum, keseyi gördük ama henüz çok erkenmiş canlanma için 2 hafta sonra gel dedi. 7mm miş kese. 4 haftalık dedi. şükür
kızar preseed jel ile ilgili bilgisi olan varmı çok övüyorlar ya özellikle sperm sorunu olanlara
günaydın kızlar evet yazılanların çoğu gitmiş.
dün muayenemi oldum, keseyi gördük ama henüz çok erkenmiş canlanma için 2 hafta sonra gel dedi. 7mm miş kese. 4 haftalık dedi. şükür
herkese günaydııın ben işe gidiyoruum hoşçakalın
sabah sabah evden çıkmadan, rüyanda mı gördün külübüneysem iştesin galiba.... günaydınnn
heee rüyamda gördüm nerden bildiin?
heee rüyamda gördüm nerden bildiin?
çatlakben şaka yapmıştım cidden rüyanda mı gördün:26:
rüyanı anlatsana niye nazlanıyon
kız ben de şaka yapıyommm beenazlanmıyom hasta vardı herhal
kız ben depresif takılmaktan vaz geçtim biliyon mu. bu sefer de hamile kalmış gibi takılıyombata kadar böyle takılırım artık. daha rahat hissettiriyo.bebişimle konuşuyoruz.. annene sıkıca tutun emi diyoom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?