Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

senin dilin uzadı gene zillii

görümcemin 2 buçuk yaşında oğlu var bazen üstüme gelince diyorum git başımdan kerem diye oda diyo ki gidemem başından o hesap sana diyom ki de gettt .... uğraşma aşifte ben böyleyim beni böyle sev seveceksen olduğum gibii .....

kızar preseed jel ile ilgili bilgisi olan varmı çok övüyorlar ya özellikle sperm sorunu olanlara

iyi akşamlar herkese güzel bi haber vereyim 2 gün önce hamile lduğumu öğrendim. dünde ultrasona girdim. 5 haftalık fındık kadar bir bebeğim var:)

günaydın kızlar evet yazılanların çoğu gitmiş.

dün muayenemi oldum, keseyi gördük ama henüz çok erkenmiş canlanma için 2 hafta sonra gel dedi. 7mm miş kese. 4 haftalık dedi. şükür

iyi akşamlar herkese güzel bi haber vereyim 2 gün önce hamile lduğumu öğrendim. dünde ultrasona girdim. 5 haftalık fındık kadar bir bebeğim var:)
tebriklerrrAllah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al inşallah
günaydın kızlar evet yazılanların çoğu gitmiş.

dün muayenemi oldum, keseyi gördük ama henüz çok erkenmiş canlanma için 2 hafta sonra gel dedi. 7mm miş kese. 4 haftalık dedi. şükür

çok şükür canım. hadi gözün aydın

tatlım çok sevindim senin adına. ne güzel görmüşsün bebeğini. inşallah bende bugün görürüm

çatlak ben şaka yapmıştım cidden rüyanda mı gördün:26:

rüyanı anlatsana niye nazlanıyon

kız ben de şaka yapıyommm beenazlanmıyomhasta vardı herhal
kız ben depresif takılmaktan vaz geçtim biliyon mu. bu sefer de hamile kalmış gibi takılıyombata kadar böyle takılırım artık. daha rahat hissettiriyo.bebişimle konuşuyoruz..annene sıkıca tutun emi diyoom.

aferin kız, uzun süredir bebek bekleyenler dan diye hamile kalıyorlar ya hemen yapışıyorum onlara bana da anlatın hepsinde cevap aynı ''pozitif düşündüm,sabırsız davranmadım, hiç beklemediğim bir zamanda hamile olduğumu öğrendim'' diyorlar. ben de artık buna inanıyorum. biliyorsun stres hormonu mekanizmayı altüst ediyor. kafa çok takmamak lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…