Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

günaydın kızlar evet yazılanların çoğu gitmiş.

dün muayenemi oldum, keseyi gördük ama henüz çok erkenmiş canlanma için 2 hafta sonra gel dedi. 7mm miş kese. 4 haftalık dedi. şükür

çok güzelllllll gözün aydın canım Allah kokusunu da duymayı nasip eder inşallah

günaydınnnnnnnnnnn ben daha yeni uyandım daaaa az sonra da çarşıya gezmeye gidicem iftarı da belki dışarda yaparız yemek falan yapmıyorum o yüzden siz napıyosunuz canlar?

günaydınnnnnnnnnnn ben daha yeni uyandım daaaa az sonra da çarşıya gezmeye gidicem iftarı da belki dışarda yaparız yemek falan yapmıyorum o yüzden siz napıyosunuz canlar?

oooh ne güzel ben de iftara davetliyim. o yüzden çook mutluyum. yemek yapmayacağım.

günaydın uykucu şirin... ben hayatım boyunca geç uyananlara heepp imrenmişimdir. keşke geç uyanabilsem ne güzelll ohhhh miisss

irmoş ve viole nasılsınız
iyyim canım şükür sen nasılsın ?
oooh ne güzel ben de iftara davetliyim. o yüzden çook mutluyum. yemek yapmayacağım.
o zaman bugünkü sloganımız YAŞASIN YEMEK YEMEK olsun ahah
günaydın uykucu şirin... ben hayatım boyunca geç uyananlara heepp imrenmişimdir. keşke geç uyanabilsem ne güzelll ohhhh miisss

canım geç uyanabilmek için gece 4 de falan yatıyorum öyle olunca uyunuyo sen de dene bak nasıl uyucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…