kızlaaar bu sabah nerdesiniz bakiim
aynen öle evin işi bitmez. ben de 2 hasta 1 kadınlar kulübüiş yerinde bu kadar çalışmıyoruz orkidecim ya valla evde iş bitmiyo. iki iş bir kadınlarkulubu
Eki Görüntüle 471391
günaydın kızlar evet yazılanların çoğu gitmiş.
dün muayenemi oldum, keseyi gördük ama henüz çok erkenmiş canlanma için 2 hafta sonra gel dedi. 7mm miş kese. 4 haftalık dedi. şükür
günaydınnnnnnnnnnn ben daha yeni uyandım daaaaaz sonra da çarşıya gezmeye gidicem iftarı da belki dışarda yaparız yemek falan yapmıyorum o yüzden siz napıyosunuz canlar?
irmoş ve viole nasılsınız
yok o preseed jel spermlerin geçişini kolaylaştırıyormuş vajina ph ını düzenliyormuş spermlern asidik ortamda ölmesini engellliyormuş
günaydınnnnnnnnnnn ben daha yeni uyandım daaaaaz sonra da çarşıya gezmeye gidicem iftarı da belki dışarda yaparız yemek falan yapmıyorum o yüzden siz napıyosunuz canlar?
günaydın uykucu şirin... ben hayatım boyunca geç uyananlara heepp imrenmişimdir. keşke geç uyanabilsemne güzelll ohhhh miisss
ne imreniyon kızım yaaa zaten fani bir hayattayız 1/3 ü uyuyarak geçiyo daha fazlasında gözüm hiççç yok benim
iyyim canım şükürirmoş ve viole nasılsınız
o zaman bugünkü sloganımız YAŞASIN YEMEK YEMEK olsun ahahoooh ne güzel ben de iftara davetliyim. o yüzden çook mutluyum. yemek yapmayacağım.
günaydın uykucu şirin... ben hayatım boyunca geç uyananlara heepp imrenmişimdir. keşke geç uyanabilsemne güzelll ohhhh miisss
neyse kızlar ben şimdi gerçek hayata dönuyom. bi makına çekiyim sonra yemek felan oooooo....... haydiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?