Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

3 saat idrar tutulcakmış 4 de yapıcam iştee bu arada benim akıntım geldi bu ay yumurtladım heralde uzayan akıntı var.. biri demiş 11-17. günlerde hergün çalıştım hamile kaldım demiş ben de öle yapayım diyorum dün çarpıştık zati bugün de çarpışcam

3-4 saat önce su içmeyi kesceni biliyodumda idrar tutcanı bilmiyodum gerçi su içmeyince niye wc ye gidesin ki ki

3-4 saat önce su içmeyi kesceni biliyodumda idrar tutcanı bilmiyodum gerçi su içmeyince niye wc ye gidesin ki ki

dün ovulasyon topiğinde sölediler ben de bugün öyle yapayım dedim canım.. ben gidiyorum valla sık sık wcye ama tutucam 4e kadar gerçi dışarda olucam o saatte de nasıl yapcam bilmem:44:

ne haberler kızlar.ben de netten ev bakıyorum.dün bi kaç yere baktık.araştırmaya devam

ev aramak zor oluyo ben de yaşadım zamanında ayakların kopuyo.. ama en sonunda aradığın yeri bulunca bütün yorgunluğun geçiyo... biz evi alalı 2.5 sene oldu bile hey gidi günler yaşlanıyoruz artık bebişimiz nerdeeeeeeeeee hadi gel bebeğim bir sen eksiksinnnnn

iremim sen yapıyo musun testleri başladın mı yapmaya

ben bugün temizlencem ramazan yarın başlıycak bana haftasonu başlarım ben testlerede ben bu aydan ümitli değilim biz her türlü oruç tutabiliriz, eşim mide rahatsızlığı yüzünden çok tatsız hiç bişey yapmak istemiyo o işde dahil olursa şaşmam senin içinde içimden geçen sen esas çift cızgıyı yarın görcen benden demesi

inşallah canım içindeki sese bi sorsana 12sinde kaç çizgi görcem ehehe şaka bi yana ben bu ay çok pozitifim olcak galiba bişeler

inş bizde buluruz hayırlısıyla ev.birde gebelik olursa ne olur bilmem valla

inşallah canım içindeki sese bi sorsana 12sinde kaç çizgi görcem ehehe şaka bi yana ben bu ay çok pozitifim olcak galiba bişeler

Olacak olacak daha önce ovu testi kullanmamıştın demi sen bu ay nokta vuruşu yapcan ben bayramda sana çifte kutlama yapcam hissediyorum :118:...

kız irmoş zillisi benle ilgili de bişey hissediyon mu Allahım ne günlere kaldım. hislerle hareket eder oldum

kız irmoş zillisi benle ilgili de bişey hissediyon mu Allahım ne günlere kaldım. hislerle hareket eder oldum

Kızım ne hissi ben destekli sallayanlardanım 28 günde bir adet olduğunu bildiğimden söylüyom çaktırma, ama azim bu ay süper bunda , sana söylenecek laf yok orkidem yedin incir ceviz adamıda çarptın gerisi allaha kalmış inşallah hayırlı zamanda bu aydır da son hastalanmandır sana bi rahat 1,5 yıl istirahat veriyorum hatalanma 1,5 yıl yazdım reçeteni hep sen mi yazacan

kızlar merhaba bugun spermiogram yaptırdık dr aradı şimdi bu şekilde doğal yollarla olmayabilir dedi aşılma ada tüp bebek yaptırcaz bilgisi olan varmı ücretler konusunda bilgi verin çok moralim bozuldu ağlıyorum of yaa

günaydın kızlar evet yazılanların çoğu gitmiş.

dün muayenemi oldum, keseyi gördük ama henüz çok erkenmiş canlanma için 2 hafta sonra gel dedi. 7mm miş kese. 4 haftalık dedi. şükür

gozun aydin cnm Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin ins

cnm degerler nasil soyledi mi doktor?

ovulasyon testini yaptım baya koyu çizgisi ben bugünü de değerlendiricem çizgiler eşit değil ama akıntım da geliyo uzayanından ayyyyy bu ay çok ümitliyim Allah'ım yüzümüzü güldür ya Rabbim

kızlaaar herkes nerde bakiiim? önce periiim gitti sonra hayalim, şimdi de rumeysa da gelmiyo. nerdesiniz kızlaaar. iyi misiniz?sesimi duyuyorsanız cevap verin

kızlaaar herkes nerde bakiiim? önce periiim gitti sonra hayalim, şimdi de rumeysa da gelmiyo. nerdesiniz kızlaaar. iyi misiniz?sesimi duyuyorsanız cevap verin

belkide kafalarını dinliyorlardır canım
ama bende üzülüyorum keşke gelseler ((((

bu arada ben hiç iyi değilim dün oruç vurdu beni
dışarda işlerim vardı iki gündür tayin işleriyle uğraşıyorum
galiba stresin de biraz etkisi oldu
en sonunda bu iştende kurtuldum
hayırlısı olsun inşallah ama hala sersemliğim devam ediyor dün dışarda yedik bugün
otur kalk yemek yapıyorum ama yarına Allah kerim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…