3 saat idrar tutulcakmış 4 de yapıcam işteebu arada benim akıntım geldi bu ay yumurtladım heralde uzayan akıntı var.. biri demiş 11-17. günlerde hergün çalıştım hamile kaldım demiş ben de öle yapayım diyorum dün çarpıştık zati bugün de çarpışcam
3-4 saat önce su içmeyi kesceni biliyodumda idrar tutcanı bilmiyodum gerçi su içmeyince niye wc ye gidesin ki ki
ne haberler kızlar.ben de netten ev bakıyorum.dün bi kaç yere baktık.araştırmaya devam
dün ovulasyon topiğinde sölediler ben de bugün öyle yapayım dedim canım..ben gidiyorum valla sık sık wcye ama tutucam 4e kadar gerçi dışarda olucam o saatte de nasıl yapcam bilmem:44:
iremim sen yapıyo musun testleri başladın mı yapmaya
ev aramak zor oluyo ben de yaşadım zamanında ayakların kopuyo.. ama en sonunda aradığın yeri bulunca bütün yorgunluğun geçiyo... biz evi alalı 2.5 sene oldu bile hey gidi günler yaşlanıyoruz artık bebişimiz nerdeeeeeeeeee hadi gel bebeğim bir sen eksiksinnnnn
inşallah canım içindeki sese bi sorsana 12sinde kaç çizgi görcem ehehe şaka bi yana ben bu ay çok pozitifim olcak galiba bişeler
ben bugün temizlencem ramazan yarın başlıycak banahaftasonu başlarım ben testlerede ben bu aydan ümitli değilim biz her türlü oruç tutabiliriz, eşim mide rahatsızlığı yüzünden çok tatsız hiç bişey yapmak istemiyo o işde dahil olursa şaşmam senin içinde içimden geçen sen esas çift cızgıyı yarın görcen benden demesi
kız irmoş zillisi benle ilgili de bişey hissediyon mu Allahım ne günlere kaldım. hislerle hareket eder oldum
günaydın kızlar evet yazılanların çoğu gitmiş.
dün muayenemi oldum, keseyi gördük ama henüz çok erkenmiş canlanma için 2 hafta sonra gel dedi. 7mm miş kese. 4 haftalık dedi. şükür
cnm degerler nasil soyledi mi doktor?kızlar merhaba bugun spermiogram yaptırdık dr aradı şimdi bu şekilde doğal yollarla olmayabilir dedi aşılma ada tüp bebek yaptırcaz bilgisi olan varmı ücretler konusunda bilgi verin çok moralim bozuldu ağlıyorum of yaa
kızlaaar herkes nerde bakiiim? önce periiim gitti sonra hayalim, şimdi de rumeysa da gelmiyo. nerdesiniz kızlaaar. iyi misiniz?sesimi duyuyorsanız cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?