canımmm hiç üzme kendini, tekrar git doktora hatta belki doktorunu değiştir mutlaka biz çözümü vardır. daha önce gittin mi ?
sabir cnm sabir elimizden hic bisey gelmior. Rabbim gonderecek ama bekleyin biraz daha diyor
cok saolun kızlar.drumu sürekli arıyorum zaten.tüp bebek sonrası olur normal dio ama ben daha öncede tüp bebek yaptırdım hiç böyle olmamıstı.pco var ya ben de zaten bir de kist olusmus olabilir bir bakalım oral kontraceptif başlayalım dedi hani su var ya adını verebiliyor muyum burda bilmiyorum ama dogum kontrol haplarından biri.ama ben istemiyorum şimdi umudum var bu ay oldu mu falan diye o zaman hiç umudum da olmucakdr un ne diyor bu duruma canım acaba tüp bebek denemelerinden sonra
belki toparlanma sürecidir canım
bol bol pekmez yeee olur mu birde dr unu telden bir ara bence
eşi sperm sayısına baktıran var mı yardımcı olun
birazdan gelirimmmm
9 günnn ayyyyyy hadi hayırlısı inşallah inşallahhhh.....
bende aynı ilk iş topick açmak... moral bulmak içinnn.....
2 martta 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuş ondan aldılar...ondan sonra 5 mayısa kadar doğum kontrol hapı kullandım...Bilemiyorum bu ay gebelik olabilir mi??? Acabaaaa :))) İnşallah hepimizin hayırlı zamanda, sağlıkla gelsin bebeklerimiz...İlk gebeliğimde sağlıklı olsun diye dua ediyordum...Doktorumda demek ki sağlıklı bebek değildi ki kalbi durmuş dedi( Hayırlısı olsunn hepimiz için...
bende kararsız kaldım ya 14.gün gidip kan testi yaptırsam mı yoksa bat ın geçmesini mi beklesem gerçi benim bat da ayrı bi olay ya:)))))
canimm adetinden sonra mi 14.gunun:26:
tabiiki hamile de olabilirsin, olmayadabilirsin ama hemen umutsuzluğa kapılmak yok.
canimm cok gecmis olsun insallh en kisa zamanda hamile kalirsin da saglikla sihatle alirsin kucagina
gecen sene benimde bir dusugum oldu 7 haftalikti insallh bundan sonrakiler saglikli olur canim
canim ben yaptirtdirdim ne oldu ki ogrenmek istedigin nedir?
yok canım asılama oldum 17sinde simdi asılama sonrası 5.gündeyim.doktor adet gecikmesi olursa gel dedi ama genelde asılama yaptıran ark.lar 14.gün test yaptırıyormus.simdiden telası sardı beni anlayacağın:44:
canim yaa anliyorum seni insallh tutmustur canim yaa hadi hayirlisi
ama sen biraz daha bekle canim erken diye cikmaz belki uzulursun sonra az daha bekle istersen sabir canim sabirr
Ben geldim :)kızlarrr
adet olacakmisim gibi karnim ince ince agriyor daha erken ama galiba ben kendimi cok dinliyorum
allahim sabir ver bize....
ister istemez bi belirti arıyoruz cnm yaa ama ağrılar normaldir bu dönemde senin bat 1 hazirandı sanırım az kalmıs tatlım
evet canim az kaldi bende sen gibi beklemekte zorlaniyorum biraz
bende catlama ignesi oldumda ayin 13.ondan aslinda benimde merakim:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?