Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canımmm hiç üzme kendini, tekrar git doktora hatta belki doktorunu değiştir mutlaka biz çözümü vardır. daha önce gittin mi ?

sabir cnm sabir elimizden hic bisey gelmior. Rabbim gonderecek ama bekleyin biraz daha diyor

dr un ne diyor bu duruma canım acaba tüp bebek denemelerinden sonra
belki toparlanma sürecidir canım
bol bol pekmez yeee olur mu birde dr unu telden bir ara bence
cok saolun kızlar.drumu sürekli arıyorum zaten.tüp bebek sonrası olur normal dio ama ben daha öncede tüp bebek yaptırdım hiç böyle olmamıstı.pco var ya ben de zaten bir de kist olusmus olabilir bir bakalım oral kontraceptif başlayalım dedi hani su var ya adını verebiliyor muyum burda bilmiyorum ama dogum kontrol haplarından biri.ama ben istemiyorum şimdi umudum var bu ay oldu mu falan diye o zaman hiç umudum da olmucak
ya ben basvurucam sosyal hizmetlere olmucak böyle bazen moralim ne yapsam düzelmiyor

eşi sperm sayısına baktıran var mı yardımcı olun

evet canım normal sınırlar 20 milyon civarı ama 70 milyon cıkanda var 80 milyon da...

9 günnn ayyyyyy hadi hayırlısı inşallah inşallahhhh.....
bende aynı ilk iş topick açmak... moral bulmak içinnn.....

bende kararsız kaldım ya 14.gün gidip kan testi yaptırsam mı yoksa bat ın geçmesini mi beklesem gerçi benim bat da ayrı bi olay ya:)))))

tabiiki hamile de olabilirsin, olmayadabilirsin ama hemen umutsuzluğa kapılmak yok.

yok canım asılama oldum 17sinde simdi asılama sonrası 5.gündeyim.doktor adet gecikmesi olursa gel dedi ama genelde asılama yaptıran ark.lar 14.gün test yaptırıyormus.simdiden telası sardı beni anlayacağın:44:

canim yaa anliyorum seni insallh tutmustur canim yaa hadi hayirlisi
ama sen biraz daha bekle canim erken diye cikmaz belki uzulursun sonra az daha bekle istersen sabir canim sabirr

adet olacakmisim gibi karnim ince ince agriyor daha erken ama galiba ben kendimi cok dinliyorum
allahim sabir ver bize....

ister istemez bi belirti arıyoruz cnm yaa ama ağrılar normaldir bu dönemde senin bat 1 hazirandı sanırım az kalmıs tatlım

evet canim az kaldi bende sen gibi beklemekte zorlaniyorum biraz
bende catlama ignesi oldumda ayin 13.ondan aslinda benimde merakim:26::26:

evet canim az kaldi bende sen gibi beklemekte zorlaniyorum biraz
bende catlama ignesi oldumda ayin 13.ondan aslinda benimde merakim:26::26:

anladım cnm öncesinde de ilaç kullandın mı peki ? merak edilmez mii aaahhh aaahh beklemek ne kadar zormus günler geçmek bilmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…