Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

anladım cnm öncesinde de ilaç kullandın mı peki ? merak edilmez mii aaahhh aaahh beklemek ne kadar zormus günler geçmek bilmiyor...

evet canim kullandim(klomen)
eger adetim gelirse tekrarlayacaz dedi doktorum 3 kere deneyecekmisiz insallh terar kullanmama gerek kalmaz
cumartesi doktor bakti yumurtlaman olmus dedi artik bekleyecez dedi iste de bir de biz bekleyebilsek :))

Hoşbulduk canlarım, ayyy çocuk doğurmaktan vazgeçiyordum bu akşam nerdeyse.
Arkadaşın bebeği uyumuyor sürekli ana kucağında sallanmak istiyor pufffff

evet canim kullandim(klomen)
eger adetim gelirse tekrarlayacaz dedi doktorum 3 kere deneyecekmisiz insallh terar kullanmama gerek kalmaz
cumartesi doktor bakti yumurtlaman olmus dedi artik bekleyecez dedi iste de bir de biz bekleyebilsek :))

aynen yaa hiç düşünmemeye çalıs diyor dr nasıl becerebilirim ki bunu.bende pko var 3 ay serophene hap ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım olmadı.ardından rahim filmi çektirdim sonra da aşılamaya basladık bu 2.aşılamam bu sefer içimde farklı duygular var ümitliyim sanki...

yasamim
bat tarihimiz aynıymış :)))
Hadi hayırlısııı....
evettt canimmm hadi insallh berber alacaz guzel haberleriii
Hoşbulduk canlarım, ayyy çocuk doğurmaktan vazgeçiyordum bu akşam nerdeyse.
Arkadaşın bebeği uyumuyor sürekli ana kucağında sallanmak istiyor pufffff

ayyy kiz oyle deme yeterki olsun bebegimiz allah sabrini verir onun

insallh canim olur bu ayyy hadi hayirlisi arkadasim

kızlaaarrr ben halen mayıs topiğindeyim ama yarından sonra haziran topiğine geçebilirim.. sabah test yapıcam ilk idrarla bakalım sonuç ne çıkacak çok heyecanlıyım vallaa :)

inşallah bebişin tutunmuştur tatlım.. bende pcoluyum.. henüz 7 aydır uğraşıyoruz ama gelen giden yok.. 1 seneye kadar böyle devam edicez sonra tedaviye başlıycam inşallah.. sen ne kadar denedin cnm tedavisiz??

kızlaaarrr ben halen mayıs topiğindeyim ama yarından sonra haziran topiğine geçebilirim.. sabah test yapıcam ilk idrarla bakalım sonuç ne çıkacak çok heyecanlıyım vallaa :)

ayyy canimmm hadi bakalim testin sonucunu bize de haber ver olur muuu

evettt canimmm hadi insallh berber alacaz guzel haberleriii

ayyy kiz oyle deme yeterki olsun bebegimiz allah sabrini verir onun
İnşallah :2:
kendi bebişimiz olsun onu sallamak ayrı bi zevk verir bizee
yani öyle tabi ama arkadaşım bile sin,rlendi hahaha dedim sus hemen doğuracam diye yırtınan sendin salla şimdi

İnşallah hamişsindir canımmm

benimde komşumu kızıyla geldi 10 dakkalına... hemen acele çıkmak zorunda kaldım... öle pat diye çıktım gibi oldu pardon kızlar....
5 yaşında bende mi vazgeçsem 10 dakkata kattı ortalıgııı
şaka şaka insan kendi bebişinde sabırlıgı olmayı ögreniyooo.... ayy bi gelseee ....

ayyy canimmm hadi bakalim testin sonucunu bize de haber ver olur muuu

ayyy vermemmi kuzum tabiiki haber vericem.. biraz var gibi biraz yok gibi kendimce belirtilerim var bide bu ay daha çok umutluyum nedense içime doğuyo sanki ama hayal kırıklığıda yaşayabilirr.. bakalım hayırlısı...

İnşallah :2:

yani öyle tabi ama arkadaşım bile sin,rlendi hahaha dedim sus hemen doğuracam diye yırtınan sendin salla şimdi

İnşallah hamişsindir canımmm

inşallahh hepimiz bir gün bu güzel duyguyu yaşarız ve burdaa hamileyiiiiimmm diye haykırırızz :)

evet canim yaaa insallh gelir bizz bakariz onlara diiimi amma:))

canim insallh vardir cikmazzsada uzulmek yok ama tamam mi canimm hadi hayirli haberler verirsin insallh

inşallah bebişin tutunmuştur tatlım.. bende pcoluyum.. henüz 7 aydır uğraşıyoruz ama gelen giden yok.. 1 seneye kadar böyle devam edicez sonra tedaviye başlıycam inşallah.. sen ne kadar denedin cnm tedavisiz??

inşallah sağol cnm benim..yaklasık 1 yıl denedik olmadı cnm bizde.6 aydır da tedavi ile uğrasıyoruz.inşallah yarın testte çift çizgiyi görürsün cnm hayırlısı olsun inşallah.

oh be bittiler piştiler sonunda. oy oy oy ben de bittim yav. acaba diyorum. akşama kadar çok yoğun çalışıp akşamları da misafir mi ağırlasam bat'a kadar.insanın batı düşünecek hali kalmıyor yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…