bakarız yasamım bak mazmıyız.....
inşallahh hepimiz bir gün bu güzel duyguyu yaşarız ve burdaa hamileyiiiiimmm diye haykırırızz :)
oh be bittiler piştiler sonunda. oy oy oy ben de bittim yav. acaba diyorum. akşama kadar çok yoğun çalışıp akşamları da misafir mi ağırlasam bat'a kadar.insanın batı düşünecek hali kalmıyor yav
irmegan belirti felan varmıya bende bozdun kafayı şu belirtilere hele bi anlatsann.....:26:
ohhhh gelsin bizim haylazlar o zaman
mamalarindan bizlerede gonder canimmm oohhh cok lezzetli olmuslardir kesinn ayyyyy biraz yuzsuzluk oldu amaoh be bittiler piştiler sonunda. oy oy oy ben de bittim yav. acaba diyorum. akşama kadar çok yoğun çalışıp akşamları da misafir mi ağırlasam bat'a kadar.insanın batı düşünecek hali kalmıyor yav
perim tehlikeli sularda yüzmeye başlamışsın senbelirtilerle kafa bozmaca yok insan belirti aradıkça psikolojikmen belirti çıkıyor valla.
perim tehlikeli sularda yüzmeye başlamışsın senbelirtilerle kafa bozmaca yok insan belirti aradıkça psikolojikmen belirti çıkıyor valla.
Massalah topik kalabaliklasmis ,
Perim sende maşallah herseye maydanoz kesilmissin kikikiiiiiiii
Acik sus sus Cok bilmiş
Cep ten girdim yine sizlere bı bakayım dedim,
mamalarindan bizlerede gonder canimmm oohhh cok lezzetli olmuslardir kesinn ayyyyy biraz yuzsuzluk oldu ama
bendede var belirti ama sanki adet belirtisi bunlarrr
senden iyi maydonozzzz mu var be....haydarr ablaaa
senden iyi maydonozzzz mu var be....haydarr ablaaa
bikerede insani guzel karsila beee olurmusune neyani heryerde her soruya bulasmissin bi dinlen sende firsat ver baskalarina
allahini severseniz bi gecmise bakin basiniz doner heryerde perim perim...ufff
haydar ablaymis ooooo bakiyorum posizyon aklindan cikmamis denedin hosuna gitti dimiii zili seniii
size doyum olmaz arkadaslar iyi geceler diliyorum hepinize yarın görüşmek üzereee byyyyeeeesss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?