Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Massalah topik kalabaliklasmis ,

Perim sende maşallah herseye maydanoz kesilmissin kikikiiiiiiii
Acik sus sus Cok bilmiş

Cep ten girdim yine sizlere bı bakayım dedim,

oh be bittiler piştiler sonunda. oy oy oy ben de bittim yav. acaba diyorum. akşama kadar çok yoğun çalışıp akşamları da misafir mi ağırlasam bat'a kadar.insanın batı düşünecek hali kalmıyor yav
mamalarindan bizlerede gonder canimmm oohhh cok lezzetli olmuslardir kesinn ayyyyy biraz yuzsuzluk oldu ama
perim tehlikeli sularda yüzmeye başlamışsın sen belirtilerle kafa bozmaca yokinsan belirti aradıkça psikolojikmen belirti çıkıyor valla.

bendede var belirti ama sanki adet belirtisi bunlarrr

mamalarindan bizlerede gonder canimmm oohhh cok lezzetli olmuslardir kesinn ayyyyy biraz yuzsuzluk oldu ama

bendede var belirti ama sanki adet belirtisi bunlarrr

ah canım yarın toplaşıp siz de gelin:)
belirtilere bakıp yorum yooook. adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı. hiç farkı yok.

allahini severseniz bi gecmise bakin basiniz doner heryerde perim perim...ufff

haydar ablaymis ooooo bakiyorum posizyon aklindan cikmamis denedin hosuna gitti dimiii zili seniii

neysem kizlar nasilsiniz herkez iyimi ?? umarim gununuz guzel gecmistir,,ben kitaplarda boguldum bugun hava okadar guzelken

ayrica yumurtaliklar spermler iyidir insallah ,,kim nezaman deplasmanlara cikiyor bakiyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…