- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
görüşürüzz deryacım öptüm
eşi sperm sayısına baktıran var mı yardımcı olun
aynen yaa hiç düşünmemeye çalıs diyor dr nasıl becerebilirim ki bunu.bende pko var 3 ay serophene hap ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım olmadı.ardından rahim filmi çektirdim sonra da aşılamaya basladık bu 2.aşılamam bu sefer içimde farklı duygular var ümitliyim sanki...
bak iste ispat bak kiz size diyor size sana perim demiyor hemen bitiyorsun istee
kızlar bu gece pek muhabbet edemesem de muhabbetinize doyulmuyor gerçekten. ben yatayım. erken kalkacağım:)herkese bol bebişli rüyalar. perim ve hayalimsin yaramazlık yapmayın emi yavrum
kızlar bu gece pek muhabbet edemesem de muhabbetinize doyulmuyor gerçekten. ben yatayım. erken kalkacağım:)herkese bol bebişli rüyalar. perim ve hayalimsin yaramazlık yapmayın emi yavrum
senin kitaplar başına vurmuşşş....
ispata bakkkk
derya benim arkadaşımmm güle güle demim miii alla alla ne yapsam kabahat
olurrr gelirizzzah canım yarın toplaşıp siz de gelin:)
belirtilere bakıp yorum yooook. adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı. hiç farkı yok.
sana da iyi geceler canimmm gorusuruzzzsize doyum olmaz arkadaslar iyi geceler diliyorum hepinize yarın görüşmek üzereee byyyyeeeesss
kızlar uyuyamayanlar için showtv de harika bir romantik sinema filmi başlıyor.
suna bak yaaa de get sanki derya onun tapulu mali bizimde arkadasimiz tek seninmi ala ala
olurrr gelirizzzah canım yarın toplaşıp siz de gelin:)
belirtilere bakıp yorum yooook. adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı. hiç farkı yok.
sana da iyi geceler canimmm gorusuruzzzsize doyum olmaz arkadaslar iyi geceler diliyorum hepinize yarın görüşmek üzereee byyyyeeeesss
kızlar uyuyamayanlar için showtv de harika bir romantik sinema filmi başlıyor.
suna bak yaaa de get sanki derya onun tapulu mali bizimde arkadasimiz tek seninmi ala ala
hadi iyi geceler canim yat dinlen sennkızlar bu gece pek muhabbet edemesem de muhabbetinize doyulmuyor gerçekten. ben yatayım. erken kalkacağım:)herkese bol bebişli rüyalar. perim ve hayalimsin yaramazlık yapmayın emi yavrum
bende uçurumu izliyorummmm....
bende uçurumu izliyorummmm....
bos seylerle ugrasip, spermleri bir an once yumutaya ucurmuyorda peehhh ondan sonra bumu belirti sumu belirti sayikliyoo onlar deli belirtisi anam kikikkikiiiii
neyse ben kactim canim kendinize iyi bakin
evet ya baştan beri izliyorum.... otistk çocuğu dövdüler...felan bu dizi yi izlyince sinirlerim bozuluyooo.....
korkmuyom be hayalimmm senden fazla olamam yaa....
kikiki mişşşşş:))))
anlaşıldı sen beni özlemişsinnn
kaç sen kaç lafları daya bana rahatladın dimiiiii
bende izliyorum bastan beri icim sikila sikila izliyom valla hosuma gidiyo yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?