Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yasamim once seni opuyorum anam sonra gocmenkusuda gelmis onuda opuyorum perim i de en son opuyorum iyi geceler tatli bebisli ruyalar

kizlar ben kactimmmm sohbetinize doyum olmuyor ama cikayim artik gozlerim agridi
hadi iyi geceler gorusuruzzz

Merhaba kızlar benimde umudum Haziran'a kaldı maalesef catlatma ignesi vuruldum Perşembe gunü ise yaramamış bat 27 Mayıs ama iğnenin etkisi olur mü bilemiyorum bakalım kırmızı kart ne zaman gelecek :26:İnşallah bu güzel günlerin hürmetine göbişlerimizi doldurur yüce Allah ım

hoşgeldin canım hemen listeye ekliyorum biraz tanıtır mısın kendini
ilk bebek mi ne kadardır bebek düşünüyorsunn canım

hoşbulduk cnm 2 yıldır evliyim 1,5 yıldırda bebek istiyoruz.evliliğimin 1.yılında doktora gittim basit over kisti teşhisi konuldu 2 ay d.kontrol ilacı kullandın çok şükür gitti.daha sonra testlerimi yaptırdım hepsi gayet guzel en son rahim flimi istedi doktorum onuda çektirdim tuplerim açık hiçbir problem yok.daha sonra kontrole gittim yumurta takibi yapıldı klomen kullandım daha sonrada çatlatma iğnesi oldum ama yumurtam çatlamıyor doktorumda yumurta istenilen boyuta geliyor fakat çatlamıyor dedi beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok dedi.eşimede test yaptırdık oda çok guzel çıktı.bende bu ay incir havuç kürüne başladım umarım faydasını görürüm.Allah ım bebe isteyen herkeze yardım etsin.inş.bu ay umudumuz olur kızlar.

canim igneden sonra da mi catlamadi duruyormu yani hala yumurtan suan insallh en kisa zamanda hamile kaliriz canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…