Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam kızlar. çok sinirlendim yahu. hastanın biri ne numarası ne randevusu var ben gene de aldım mağdur olmasınlar diye. ama almaz olaydım. daha önce görmüşüm ve bir takım testler istemişim, söylemişim. söylediğim hiç bir şeyi yapmamış. bir sorunuma da çözüm bulmadınız diye kalkmış kaba kaba konuşuyor, bağırıyor benim tek suçum insan olmak, hastalara kibarca davranmak

hayy allahim yaaa ne sinir bir durum bosver canim sen yol ver gitsinn cahil insanlarla ugrasmak zorr allah kolaylik versin

canim az kaldi bizim gunumuzee kendinde hic bir degisiklik hissediyon muu?:26:

biz gerçekten çok yozlaşıyoruz yaaa
gerçekten sinir bozucu sen onlar için grev yapma adamın yaptığına bak
sen boş veerr sakin ol ben yapamadın başka birine gidin de o zaman geri zekalıııı adam

evet yok..... berceste sabahları olurdu hep.... bende diyer konulara bakıyom
nasılsın bügünn??

gelddiim napıyım kociş gitmedi birtürlü o da grevde yaa
şimdi meydanlara indi greve gitti bende burayaaaa
günaydınnn güzellerimm

sinirlenme... boş ver... sen gerekeni yaptınmı vicdanen rahat mısın... gerisi önemli dilll...

evet yok..... berceste sabahları olurdu hep.... bende diyer konulara bakıyom
nasılsın bügünn??

gelddiim napıyım kociş gitmedi birtürlü o da grevde yaa
şimdi meydanlara indi greve gitti bende burayaaaa
günaydınnn güzellerimm

canim az kaldi bizim gunumuzee kendinde hic bir degisiklik hissediyon muu?:26:

bende hiçbir değişiklik yok sadece göğüslerim şiş başka bişey yok ne kasık nede bel ağrısı
evet günümüz yaklaşıyor canım bu arada testi 1 haziranda yapacazzz

bende hiçbir değişiklik yok sadece göğüslerim şiş başka bişey yok ne kasık nede bel ağrısı
evet günümüz yaklaşıyor canım bu arada testi 1 haziranda yapacazzz

himmm iyiiii tamaaaam daha da cok varmiss bee az one ceksek su tarihi olmazmi ki acepp:)):26:

günaydın tatlı bercesten .... sonuna kadar destekliyommm... sizleri....

sağol canım bu grev bana göre tüm memurları ve öğretmenleri oyalama
taktiği 4+4+4 daha büyük sıkıntılar yaşatacak onunla ilgili yasalar geçiyor ve çok büyük
sıkıntılar aslında o zaman gelecek bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…