kizlarrr nerelerdesiniz yaaaa kimsecikler yok ammmmaaa
evet yok..... berceste sabahları olurdu hep.... bende diyer konulara bakıyom
nasılsın bügünn??
selam kızlar. çok sinirlendim yahu. hastanın biri ne numarası ne randevusu var ben gene de aldım mağdur olmasınlar diye. ama almaz olaydım. daha önce görmüşüm ve bir takım testler istemişim, söylemişim. söylediğim hiç bir şeyi yapmamış. bir sorunuma da çözüm bulmadınız diye kalkmış kaba kaba konuşuyor, bağırıyorbenim tek suçum insan olmak, hastalara kibarca davranmak
belim ve kasiklarim agriyo yaa cok dinliyorum kendimi
sen nasilsin canimm
selam kızlar. çok sinirlendim yahu. hastanın biri ne numarası ne randevusu var ben gene de aldım mağdur olmasınlar diye. ama almaz olaydım. daha önce görmüşüm ve bir takım testler istemişim, söylemişim. söylediğim hiç bir şeyi yapmamış. bir sorunuma da çözüm bulmadınız diye kalkmış kaba kaba konuşuyor, bağırıyorbenim tek suçum insan olmak, hastalara kibarca davranmak
nasılsın bügünn??
nasılsın bügünn??
benim gibisin haa :))))
bende iyim...size bakım dedim...
gelddiim napıyım kociş gitmedi birtürlü o da grevde yaa
şimdi meydanlara indigreve gitti bende burayaaaa
günaydınnn güzellerimm
canim az kaldi bizim gunumuzee kendinde hic bir degisiklik hissediyon muu?:26:
bende hiçbir değişiklik yok sadece göğüslerim şiş başka bişey yok ne kasık nede bel ağrısı
evet günümüz yaklaşıyor canım bu arada testi 1 haziranda yapacazzz
günaydın tatlı bercesten .... sonuna kadar destekliyommm... sizleri....
himmm iyiiii tamaaaam daha da cok varmiss bee az one ceksek su tarihi olmazmi ki acepp:)):26:
olmazzz çıkmayıncada hüsran oluyor insan
sakince bekleee
şöyle bi geçmişe göz attım geldim nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?