sağol canım bu grev bana göre tüm memurları ve öğretmenleri oyalama
taktiği 4+4+4 daha büyük sıkıntılar yaşatacak onunla ilgili yasalar geçiyor ve çok büyük
sıkıntılar aslında o zaman gelecek bizim başımıza
iyiyizzz canım sen nasılsın
iyiyim tatlım bende bugün yumuşlama günümdün çalışma yapmıştık ama bugünde yapcaz işte akşamı bekliyorum
acayip akıntım var ya inanamadım bu sefer kesin yumurtluyorum galina dünden beri akıntım hiç azalmadı
merhaba arkadaşlar bende haziranda hamile kalmak istiyorum ama iki ay önce düşük yaptım ve şu anda düşükten sonraki ikinci adetimi bekliyorum ama bir hafta geçmesine rağmen olmadım o yüzden şu anda sadece adetimin gelmsini bekliyorum
merhaba arkadaşlar bende haziranda hamile kalmak istiyorum ama iki ay önce düşük yaptım ve şu anda düşükten sonraki ikinci adetimi bekliyorum ama bir hafta geçmesine rağmen olmadım o yüzden şu anda sadece adetimin gelmsini bekliyorum
iyiyim tatlım bende bugün yumuşlama günümdün çalışma yapmıştık ama bugünde yapcaz işte akşamı bekliyorum
acayip akıntım var ya inanamadım bu sefer kesin yumurtluyorum galina dünden beri akıntım hiç azalmadı
saol kuzum sen naptın gecelik işe yaradımı
ay ben bi kendime şöyle güzel bi gecelik bulamadım yaaaa
oohhh hadi bakalın rassstt geleeeeeeeeee
saol kuzum sen naptın gecelik işe yaradımı
ay ben bi kendime şöyle güzel bi gecelik bulamadım yaaaa
kızlar siz ne zamandır bebek düşünüyorsunuz
gecelikte neymişşşş .... tamamen zaman kaybıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?