Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sen yinede bir test yap evet dediğin gibi
adet düzensizleşiyor canım ama hamile kalanlarda var canım
sen en azından idrar testi yappp:26::26:

sen yinede bir test yap evet dediğin gibi
adet düzensizleşiyor canım ama hamile kalanlarda var canım
sen en azından idrar testi yappp:26::26:

benim adetimde hiç bir sorun olmadı hep 28 günde bir oldum bekarlığımdan bu yana yine kürtaj oldum kürtajın 28.günü adet oldum bence test yap derim ben

sende herşey ölmüşmü demek istiyosun yaniiii

yoo ben 3 buçuk yıllığım daha yeni başladım geceliğe
oda hani zorlama olmasın yumurtlama döneminde diye
çünkü hadi yapmamız lazım deyince kasılıyorlarmış benimki öyle olmasın diye alıyorum
hıhh niye bitecekmiş

bayılırım dantel işli süslü şeylere ama valla cift çizgiyi görünce gecelik mecelik...
hiç düşünmedim ne yalan sölimmmm....

benimkide 5 hafta 4 günlüktü ama olmadı seninkinin düşük sebebi bellimiydi canım

aynı tatlım benimkide öyleydi 5 haftalık işte düşük sebebi belli değil zaten 5 haftalık düşük için hele hele ilk hamişliğin ise bi sorun bulmuyorlar kontrol etmiyorlar benim kanamam çok fazla olduğu için kürtaj oldum doktorumda çok iyiyidi sağolsun bana korunma süresi vermedi hatta kürtajdan sonra odamda dinlenirken hemen bu ay çalışmalara başla 10 gün sonra dedi ben kendim 3 ay korundum eşimle karar almıştık sadece bebek tutunamamış elif dedi kromozon bozukluklarında spermde yada yumurtalıktaki bi bozukluktan dolyı böyle olmuş olmasıda çok iyi zaten sağlıksız bir gebelik düşüyor dedi şimdi geçen ay denedik tutmadı bu ay ikinci ayımız çalışmaları sıkı tutuyoruz bakalım acelemiz yok

kızlarrr ufaktan ben gidiyim hala gecelikleyimm
gidiyim üstümü değiştiriyim börek yapacam kocişeee
işim çok yaniii
arada gelirimmmm

kızlarrr ufaktan ben gidiyim hala gecelikleyimm
gidiyim üstümü değiştiriyim börek yapacam kocişeee
işim çok yaniii
arada gelirimmmm

bu kadar gecelik muhabbetinin üstüne sen hala geceliklesin demek oh git bakalım ne böreği yapıcaksın canım ay bendemi yapsam kocişime acaba

sexy şeyyyy.....
kolaygelsin... öptümmmmm....

çıplak oturuyorum desem ıyy dersiniz gecelikle dedimki ne diyeceksiniz
sexyy olduğuğunu kabul ettin işte geceliğinn
ne geceliği yaw pijamaylayım bu dönemde üşütmemek lazım sıcak tutun kendinizi

çıplak oturuyorum desem ıyy dersiniz gecelikle dedimki ne diyeceksiniz
sexyy olduğuğunu kabul ettin işte geceliğinn
ne geceliği yaw pijamaylayım bu dönemde üşütmemek lazım sıcak tutun kendinizi

wawwwww gecelikle acımasız gerçeklerrrr

evet sıcak tutmamız lazım ama ben hep çorapsız sırt açık gezip duruyorum annem kızıp duruyor eskiden böyle gezenlere çocuğun olmaz derlerdi haklılar üşütme kendini diyo eşimde öyle hemen kızıyo ama napim bende sıkı giyinemiyorum ateş basıyor duramıyorum ondan sonrada karnım kasıklarım ağrıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…