Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Bu ay da tutmamış olsun aralık ayına kadar yapmamaya karar verdik. bıktım heray deli gibi günleri beklemekten. rahatça yaşarım daha iyi :) aslında çok istiyorum, bi yandanda daha çok erken evliliğimin tadını çıkarıyım diye düşünüyorum. off ya bu beklemek sinir ediyo beni. aslında ondan dolayı vazgeçiyorum. heray olmayıncada, eşimin karşısına oturup dakikalarca ağlıyorum :))

Son düzenleme:

aaa neden ağlıyosun yapma yaaa ölee...
bak kendin diyosun... rahatça yaşayım daha iyi diye...
takma o zaman korunmasız devam edersin ne zaman güzel Allahım verirse.....

umutsuzluk yokkkk!!!!!!.......

kızlaaarrr ben halen mayıs topiğindeyim ama yarından sonra haziran topiğine geçebilirim.. sabah test yapıcam ilk idrarla bakalım sonuç ne çıkacak çok heyecanlıyım vallaa :)

hoşgeldin canım inşallah mayısta hamiş olursun canım
inşallaahh hamile haberini alırız canımmm

Eşimin karşısında ağlarken diyoki, tamam canım üzülme bekleriz daha sonra yaparız, o bu lafı deyince bu sefer çıldırıyorum :) sen zaten baştan istemedin uğursuzluk yaptın şimdide o yüzden Allah erteliyo diyorum :)))

aaa neden ağlıyosun yapma yaaa ölee...
bak kendin diyosun... rahatça yaşayım daha iyi diye...
takma o zaman korunmasız devam edersin ne zaman güzel Allahım verirse.....

umutsuzluk yokkkk!!!!!!.......

korunmasız devem edince heray ister istemez bata kitleniyorum. şaka bi yana haklısın canım aynen öyle.

öle eşini suçlama bence.... insan ilk başta istemeye bilir
hazır olmaya bilir... bu çok doğalll...
allah bilir.. böle şeylerii... ceza verdiğini nerden biliyorsunnn
isyan etmee bakkk.... kızmada eşine...
yarın öbürgün bebeğin oldugunda unutacaksınnn... eşinede sölediğin şeyler için üzülürsünn
daha fazla üzülme olurmuuu..... herşeyin hayırlısı... evladın bileeee...
Allahım çok güzel bebekler nasip etsin inşalllah.... ama önce umutlu ve mutlu olman lazııııımmmm

canım ne kendinin nede eşinin psikolojisini bozma bence bekle rabbim nasılsa bekler gününü kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ?

aynen katılıyorum canım ama işte şu sabırsızlığım katlediyo beni :) orası öyle aman Rabbim hayırlı bi şekilde versin cümlemize.

aynen katılıyorum canım ama işte şu sabırsızlığım katlediyo beni :) orası öyle aman Rabbim hayırlı bi şekilde versin cümlemize.

belkide sabırsızlığınla sınanıyorsunnnn.... böle düşündünmü hiççç....
???

dua ettt ... güzel bir temiz sayfa açççç..... olumsuz düşünmemeye başla.....
inşalllaahhh güzel bebişlerin olacakkk......

canım ne kendinin nede eşinin psikolojisini bozma bence bekle rabbim nasılsa bekler gününü kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ?

ben 25 eşim 26 yaşlarındayız. 6 aylık evliyim. korunmasız üç aydır çalışmalara devam ediyoruz. iki ay evvel kimyasal gebelik yaşadım. işte hayırlısı Allahtan artık.

canım çok üzüldüm siz aşılamamı yaptırdınız tüp mü
benim etrafımda çok var aşılama falan olmayıp da normal olan ama eşine çok yüklenme onun psikolojiside iyi değildir
senin yaşadıklarını gördükçe çok üzülüyordur biraz daha metanet bence biraz kendinize mola verin olur mu canım
biliyorum yaşadıkların çok üzücü ama Allahım sağlık versin
şimdi normale dönüp kocişine sarıl tamam mı onları Allah başımızdan eksik etmesin
çok zor üzmeyin birbirinizi

evet canım o konuda haklısın. çünkü ben bu dünyada neyi çok istediysem o konuda hep imtahan oldum. Allh razı olsun canım beni uyardığın için. elbette bunlar hep bi sınav.

ben 25 eşim 26 yaşlarındayız. 6 aylık evliyim. korunmasız üç aydır çalışmalara devam ediyoruz. iki ay evvel kimyasal gebelik yaşadım. işte hayırlısı Allahtan artık.

amannn 25 yaşş kıssss neki oooooo genceciksin ya sennnnn.... tam üreme yaşlarıınnnnn bide 6 aylık evliii
kendini hakkaten üzüyomuşunnnn.... biide eşiniiii......

kız Allah cezanı vermesin bende 2 3 yıldır olmuyo zannediyorum
benim 1 senedir olmuyo daha hiç ağlamadım olmuyo diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…