ufff patatesliyede bayılırım .... aşeriyormuyum ne :26: hihihi
ayyyyy inşallah sen aşer canım yaparım ben sana yollarım buralardan
eşi sperm sayısına baktıran var mı yardımcı olun
Bu ay da tutmamış olsun aralık ayına kadar yapmamaya karar verdik. bıktım heray deli gibi günleri beklemekten. rahatça yaşarım daha iyi :) aslında çok istiyorum, bi yandanda daha çok erken evliliğimin tadını çıkarıyım diye düşünüyorum. off ya bu beklemek sinir ediyo beni. aslında ondan dolayı vazgeçiyorum. heray olmayıncada, eşimin karşısına oturup dakikalarca ağlıyorum :))
kızlaaarrr ben halen mayıs topiğindeyim ama yarından sonra haziran topiğine geçebilirim.. sabah test yapıcam ilk idrarla bakalım sonuç ne çıkacak çok heyecanlıyım vallaa :)
aaa neden ağlıyosun yapma yaaa ölee...
bak kendin diyosun... rahatça yaşayım daha iyi diye...
takma o zaman korunmasız devam edersin ne zaman güzel Allahım verirse.....
umutsuzluk yokkkk!!!!!!.......
Eşimin karşısında ağlarken diyoki, tamam canım üzülme bekleriz daha sonra yaparız, o bu lafı deyince bu sefer çıldırıyorum :) sen zaten baştan istemedin uğursuzluk yaptın şimdide o yüzden Allah erteliyo diyorum :)))
Eşimin karşısında ağlarken diyoki, tamam canım üzülme bekleriz daha sonra yaparız, o bu lafı deyince bu sefer çıldırıyorum :) sen zaten baştan istemedin uğursuzluk yaptın şimdide o yüzden Allah erteliyo diyorum :)))
aynen katılıyorum canım ama işte şu sabırsızlığım katlediyo beni :) orası öyle aman Rabbim hayırlı bi şekilde versin cümlemize.
canım ne kendinin nede eşinin psikolojisini bozma bence bekle rabbim nasılsa bekler gününükaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ?
Bu ay da tutmamış olsun aralık ayına kadar yapmamaya karar verdik. bıktım heray deli gibi günleri beklemekten. rahatça yaşarım daha iyi :) aslında çok istiyorum, bi yandanda daha çok erken evliliğimin tadını çıkarıyım diye düşünüyorum. off ya bu beklemek sinir ediyo beni. aslında ondan dolayı vazgeçiyorum. heray olmayıncada, eşimin karşısına oturup dakikalarca ağlıyorum :))
belkide sabırsızlığınla sınanıyorsunnnn.... böle düşündünmü hiççç....
???
dua ettt ... güzel bir temiz sayfa açççç..... olumsuz düşünmemeye başla.....
inşalllaahhh güzel bebişlerin olacakkk......
ben 25 eşim 26 yaşlarındayız. 6 aylık evliyim. korunmasız üç aydır çalışmalara devam ediyoruz. iki ay evvel kimyasal gebelik yaşadım. işte hayırlısı Allahtan artık.
ben 25 eşim 26 yaşlarındayız. 6 aylık evliyim. korunmasız üç aydır çalışmalara devam ediyoruz. iki ay evvel kimyasal gebelik yaşadım. işte hayırlısı Allahtan artık.
kız Allah cezanı vermesin bende 2 3 yıldır olmuyo zannediyorum
benim 1 senedir olmuyo daha hiç ağlamadım olmuyo diyeee
kız Allah cezanı vermesin bende 2 3 yıldır olmuyo zannediyorum
benim 1 senedir olmuyo daha hiç ağlamadım olmuyo diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?