Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

amannn 25 yaşş kıssss neki oooooo genceciksin ya sennnnn.... tam üreme yaşlarıınnnnn bide 6 aylık evliii
kendini hakkaten üzüyomuşunnnn.... biide eşiniiii......

ama canım inan o hak etti üzülmeyi. çocuk hevesimi kırmak için ne taklalar attı :))) ama kıramdı ben galip çıktım :)

Son düzenleme:
ama canım inan o hak etti üzülmeyi. çocuk hevesimi kırmak için ne taklalar attı :))) ama kıramdı ben galip çıktım :)

şimdi bak 6 aylık evlilik çok yeni korkmuş olabilir sonuçta bebek yani hazır olmış olabilir...evliliğin tadını senle çıkarmakta isteye bilirr boş ver ona sen kızma onaa hemmii
tabi sen galip geleceksin kadınlar neyin üstesinden gelemez kiii :))))))

Son düzenleme:

yok canım bizim normal çok şükür. valla haklısın. ama normalde zaten yapmıyorum bu muhabbetleri. sadece ayda birgün üzülüyorum geçiyo. ben öyle bişeyi sürdüremem neşeli olduğum için. eşimide üzgün görmeye dayanamam. üzüntüm anlıktır.

haklısın canım valla aynen öyle diyodu zaten. ben sana evliliğime doymak istiyorum diyodu. şimdi artık o da istiyo. oturup bebek hayali kuruyo benimle. odasını şöyle yaparız ona şunları alırız falan filan. kıvama geldi çok şükür :)

merhaba ben yeni üye oldum.bugün sabah bi test yapıyım dedim silik bi çizgi çıktı.rüya görüyorum sandım bi kaç dk bekledim bi daha baktım yine aynı :) galiba yanlış görmüyorum yaa.kocamı arayıp çagırmak istedim kendisi de görsün bi diye ama sonra düşündüm ya boşa çıkarsa en iyisi 3 5 gün daha bekleyip adet olmazsam tabi yine yapmak dedim.geçen ay 26 sında olmuştum.bakalım hayırlısı.beklemek çok zor oluyomuş ama yaa.napcam ben şimdi?

aman beaaa..
6 ayda dize gelen adamı bulmuşun hada ne istiyonn
bak senle hayeller de kuruyomuşş...... ne güzelll... inşallah... bebişinize hemen kavuşursunuz canımmmm

inşallah hamilesindir canımm...
silik çıktıysa 1-2 gün daha bekle yada kan testii

inş. hamişsindir canım ama silik çıktı ise kesin yani hayırlı olsun inşallah testin resmini çekte bakalım

aman beaaa..
6 ayda dize gelen adamı bulmuşun hada ne istiyonn
bak senle hayeller de kuruyomuşş...... ne güzelll... inşallah... bebişinize hemen kavuşursunuz canımmmm

aynen öyle canım hakkını yiyemem melek gibidir maşaallah. öyle valla oturup hayaller kuruyo garibim benle :))) temennilerin için teşekkür ederim canım. Allah sizede bebeklerinizi kavuştursun inşaallah. şu üç ayların hürmetine.

Amin canımmmm.... valla ne zorluklar yaşayanlar varmış ben burda görüyom... düşük... ignelerrer... ilaçlar valla annelik çok zormuş hemde kutsalll... öpülesi kadınlar vallaa...
Allah ilk önce onlara versin... sonra banaa.....:))))))
üç aylarrr dua etmek lazımmm:))) herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içinnn....

Merhaba kizlar, bende bugun itibariyla araniza katildim. Cok uzgunum mayistan baya umitliydim ama olmadi bugun geldi

Ben 22 yasindayim, dort senelik evliyim erken evlendigimiz icin hemen cocuk istemedik, gecen ay karar verdik ama mayis bizim idin ugurlu gelmedi. Insallah bu ay olur benim bat 22 haziran

Aynen katılıyorum canım amin

hoşgeldinnn sevda_ ciçeğii
inşallah olur canımmm.....
batını berceste kaydediyorrr....
hemen görür... usta bu işlerdeee.... sexyliginden ziyadeee

hoşgeldin adoni bence iki gün bekleme yarın ilk idrarınla tekrar yaapp
çıkarsa hemen kan testine koşşş bence çıkacak sonraaa hemen topiğe gell
hamişler listesine ekliyimmmm canım

yaa kızlar valla bende belirti çok sık yani her iki saatte bir lavobaya gitmem. normalde beş altı saati bulurdu. birde yere eğilince doğrulurken kasıklarıma ani ağrılar olması. birde dün gece tavuktan felaket tiskindim. normalde çok sevdiğim halde. ne diyosunuz kızlar sizce bunlar normalmi.

hoşgeldin canım hemen ekliyorum sakın umutsuz olma daha çok yenisin şimdi vücudun
kendini hazırlıyooo burada güle oynaya hamiş kalacazzzzz tatlım

valla ben anlamam.... bişey diyince doktormusun diyolar( bi şahıs vardaa delinin teki kendisi.... boş ver onu... )
normal değilde olabilir psikolajıkte en güzeli batı beklemek başkşa çare yokk.... ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…