Selam kızlar 26 haziranda transferim oldu dun tahlil gunumdu tahlil sonucum kan testim 2,47 çıktı jimerden dun esimi aramışlar naptiniz diye doktora sormuşlar 3 gün sonra bir daha test yapsin demiş sizce durum nedir değerim yükselir mi? Moralim çok bozuk. İki tane embriyo koyduruldu.
Canım seni üzmek istemem ama muhtemelen olmadı bende 2 negatif yaşadım bir tanesinde böyle çıktı sağlıklı gebeliklerde tahlil günü değerin 45-50 gibi birşey olması gerekiyor zaten kan tahlilinde 5 ve üzeri ise gebelik var denir
Canım burda devletteki doktor 16.gün anca belli olur demiş neden?
kendi doktorumda uç gün sonra yine test yaptirsin ilaçlara iğneye devam demiş oruclarimada üzülüyorum. Degerim yuksek çıksaydı keseyi görmek için kendi doktoruma gidecektik. Cuma gününü iple cekiyorum. Bugün regl günüm daha gelmedi birşey dua edin
İnşallah yükselir canım ama benim 10. gün değerim 4,16 çıktı. Direkt negatif olarak algılandı, zaten aynı gün adet oldum. Hakkında hayırlısı, olmazsada üzülme, kendini hazırla negatife, inşallah bir sonraki sefere olur ..
Senin ilk denemendemiydi canım ve kaçıncı günü tahlil verdin cuma günü tekrar vereceğim inş.
Canım dun neticelendi negatif 1,56 dun doktoru aradı eşim ilaçları hemen biraksin demiş regl olacak diye ve regl oldum:-(Sonucun ne çıktı canım, ilk denememde öyle çıkmıştı sonucum, ikinci denememde ise 2,16 çıktı sonucum. Hepsini 10. gün yaptırdım. Hatta eşime ilk defa birin üzerine çıkmışım 4 almışım demiştimhepsi negatif tabi
Canım dun neticelendi negatif 1,56 dun doktoru aradı eşim ilaçları hemen biraksin demiş regl olacak diye ve regl oldum:-(
Nasip degilmis hayırlısı inş. Senin iki denemenmi oldu? Şimdi tedavi görüyormusun?
Evet 2 tane yaptırdım, şimdi bekliyorum canım, yakın zamanda tedavi görünmüyor bana. Bilmiyorum ne zaman olur, nerede olur. Öbürlerini raporlu yaptırmıştım. Üzülme inşallah ikinci denemende pozitifi görürsün canım. Rabbim bizlere acısın..
Merhaba benimde transferim 29 haziranda oldu tek embriyo ve 3.gin embriyosu,11 temmuz yani dun test günümdü ve degerim 22.12 cikti ve kendi dr um hem tup bebek doktrum hem ebe hemsirelerim hamilesin dediler pazartesi tekrar test yapilacak eger degerim artmissa topigim benimle inşallah. .. cok dua ediyorum evet degerim düşük ama beni birakmayacak biliyorum inaniyorum... tabii hala ruya gibi ama su pazartesi günü de bir gecsin inşallah hayirli haberim tam olacak...tutmayan arkadaslarim cok uzuldum sizler adina dualarinizi eksik etmeyin bizlere bizde sizlere...
Canim dua ve guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim bugun testlerim tekrarlandi veee 42.66 olmusuz ve progesteron da 13.96 olmus ve artik hamileyim yani...senin durumuna uzuldum hemde cok uzuldum korkudan dudaklarim ucukladi benimde ama sukur RABBIM melegimi yolladi sımsıkı tutundu bana...Hira canım inş sen güzel haberle gelirsin değerin benimkine gore çok çok iyi sen hangi merkezde oldun tek embriyoyu senmi istedim dondurulmusun varmı ne kadar lık evliydin sonucu mutlaka yaz olurmu. İnş hamilesindir inş bebegin hayırlı sağlıklı bir şekilde tutunmuştur benim transferimde 26 hazırandı ama olumsuz:-(
Transferden kacgun sonra kan testi yaptın? Ve transferden sonra nelere dikkat ettin şayet benimde olumlu olsaydı ayni zamanda hamile kalacaktık.
Canim dua ve guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim bugun testlerim tekrarlandi veee 42.66 olmusuz ve progesteron da 13.96 olmus ve artik hamileyim yani...senin durumuna uzuldum hemde cok uzuldum korkudan dudaklarim ucukladi benimde ama sukur RABBIM melegimi yolladi sımsıkı tutundu bana...
Canim ben izmir smryna art de yaptırdım tamamen ozel biraz pahali ama degdi ben doktruma cok guvendim, funda hanimdi doktorum usak ta yaşıyorum ben buradaki doktorumda kendisini tavsiye etti biz inandik guvendik nederlerse yaptik...doktorum transfer gunu 3 super embriyom oldugunu soyledi sansimizin tekte cok yuksek oldugunu ve 2 ye gerek olmadigini soyledi bizde guvendik ve kalan 2 embriyoyu beraber dondurduk...ben 8 yillik evliyim canim yani bu 8. Yilim...ve bizim durumumuz primer infertilite yani sebebi bilinmeyen kisirlik...canim 12.gun ilk test gunumdu onceki mesajimda yanlis yazmisim 21.12 idi sonuc bugun 15.gun ve 42.66 olmusuz. Bana pek cok sey yasaklandi tavuk, hazir ve islenmis gidalarin tumu, hazir yogurttan tut hazir meyve suyuna kadar hersey yasaklandi tamamen dogal ve organik besleniyorum...kafein yasak kola kahve vb. Sigarayi tam kesemedim ama azalttim cok cok azalttim sadece streste olan gunlerime dahada yuklenmemek icin tam 1 hafta banyo yapmadim havlularla sildik heryerimi...ne cok yattim ne cok hareket ettim hep orta karar...bikere hep olumlu dusundum hatta civrile gittim araba ile buraya 45 dk falan ama iste nasip canim hep dua ettim olsun diye degil hep hayirlisini istedim Rabbim yuregimin acisini duydu sonunda ben bi evlat istedim ne mal ne mulk hepsi bos evladım olsun dunya bana viz gelir dedim ...bilmiyorum benim hikayem bu insallah isine yarayacak biseyler yazabilmisimdir....RABBIME DUA'M INSALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLARINIZ OLUR... sormak istedigin nevarsa sor cevaplarim...kusura bakma gec yazdim ama malum kosturmacadan ne yaptigimi bilemedim...
Canım beklemekte zor seni çok iyi anlıyorum Rabbim hayirli sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşaallah. Raporlu derken iki.asilamadan sonra raporlu olduğunu biliyorum. Peki her özelde rapor kabul ediliyormu? Doktora gittik dun bize artı koymuş o kadar umitliymis ama nasip değilmiş en kısa zaman eylül ekimde başlarız dedi eşim şuan kaldıramam dedi ancak ocakta oda ailelerimizden belli bir miktar yardim alacağız. Senin tüp bebek olduğun yerde ozelin sigortayla anlaşması varmı raporlu olduğuna gore ilaclarla beraber ne kadar ödeme yaptınız ? Bizim ilaclarla beraber 6 milyar 630 civarı tuttu. Simdi nasipse her ay yine gidecegiz prolaktin degerimi takip edecek ilk tedavide o degerim yuksek çıktığı için onu her ay takip etmeliyim elimi ustunuzden cekmemem lazim dedi. Demesi güzel ama maddiyat iste kolay degil. Aralıkta da eşim ve ben iğne vurulacakmisiz vitamin takviyesi. Şuan bende decavit ve balık yagi icecekmisim.
Ben Bursada oturuyorum canım, bir sonraki yazında okudum sende Bursadaymışsıngüzel tesadüf olmuş. Belki biliyorsundur burada sadece fakültede yapılıyor, raporlu olarak. Kendi bünyesinde yapılıyor, rapor alıp özelde yaptırayım olmuyor. İlaçlara 900 TL verdim, transferimede 400 TL verdim. Toplamda 1500 TL gibi bir ücret ödedim, her tedavimde.
Söylediğin gibi öncesinde 2 aşılama yapıldı, bu şartlar kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Kimine hiç yapılmıyor, direkt tüp yapılıyor mesela. Benim eşim özellere güvenmiyor, hem devlet haklarımızı kullanalım dedi, o yüzden orda yaptırdık. Maddi olarak fazla zorlamadı bizi, zaten özellere göre çok az ödedik. Ama bekleme süresi sıkıntılı, birde olmaması daha üzücü...
Şimdi bana 6 ay bekle, bu süre dahada belli değil dediler. 3. tedavim için. Eşim yine orda yaptırma taraftarı.
Sen Jimerd yaptırdın değilmi, Acıbademi düşünmezmisin peki? orası daha tecrübeli bu konuda..
Tevafuk sende bursada oturuyorsun demek.
aslında bende duymuştum fakülte çok uygun diye eşim araştırdı dokuz ay sonraya gün verdiler. O yüzden buraya gittik. Hastaneden ve doktordan memnunuz eşim yine buraya gitmek istiyor. 3 kez denediniz öyle mi 3unudemi fakültede oldunuz?nasıl ilgileniyorlarmi?
Ne kadarlik evliydiniz? biz yedi yıllık evliyiz. Evet jimerdeyiz canım. Gitmeye de devam edeceğiz inş.
7 ci gun 2.36
9 cu gun 24.34
11 ci gun 88
13 cu gunde 167 cok sukur
Merhabalar, ben yeni üye oldum. Sitede gebelik ile ilgili yazılanları okuyorum. Benim durumumda olan var mı merak ettim.
Ben en son 1 Ağustosta regl oldum. 30'unda tekrar olmam gerekiyordu, fakat olmadım. Her ne kadar pek çok idrar testini tekrarladıysam da negatif çıktı, erken gebelik testi hariç. Onda iki çizgi çıktı. Geçen cuma kan testi yaptırdım. Sonuç 0,465 çıktı. Bu gün tekrarladım 1,63 çıktı. Yani iki günde iki kat artışı olmuş ama değer hala düşük. Bu arada iki gündür çook açık pembe renkli akıntı oldu. Yani sadece peçeteyle sildiğim zaman geldi, çok uçuk bir pembe. Ayrıca 1 haftadır sol kasığım ağrıyor ve son iki gündür göğüslerim çok acıyor. Bu arada bundan daha önceki aylarda yaptırdığım tüm testlerde istisnasız hep sonuç 0,1 çıkmıştı. İlk defa böyle oluyor.
Böyle çok düşük değerlerden başlayıp test sonuçları yükselen hamile kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?