Akşam yemeği için bana da çok erken bi saat gibi geldi böyle bedeniniz yıpranmasın sonra?Kizlar b aksam yemeğini yedim biraz önce pirasa corbasi içtim ve su :)))
Harikasın valla işini layıkıyla yapıyorsunBen de 3 kızartma yedim diye 15 dk yokuş çıktım öldüm resmen
Çok erken bi saat değil mi iştah patlaması olumasın geceKizlar b aksam yemeğini yedim biraz önce pirasa corbasi içtim ve su :)))
sağol canım umarım devamlılığını getiririm önemli olan o :)Harikasın valla işini layıkıyla yapıyorsun
Çok sağlıklı görünüyor her gün bunu içsek hasta da olmayız kızlar :) teşekkürler :)Sizinle bu akşam tok tutan çay tarifimi paylaşayım henüz yapmaya başlamadım ama önceki yıllarda her sabah içerdim :) bu çay tarifi Taylan Kümeli'nin tarifi
Göz kararı
bir dilim yeşil elma
Bir dilim taze zencefil
Bir dilim limon
Bir kabuk tarçın
Bu malzemelerin üzerine bir bardak sıcak su ekliyoruz biraz dinlendikten sonra kahvaltıdan önce bunu içiyoruz. Daha az yememizi sağlıyor çünkü tok hissettiriyor
Tatlı krizi için eski diyetisyenimden bir öneri sunabilirim , ikindi ara öğünüme tatlı seçeneği eklemişti ya meyve ve süt ya küçük bir kase sütlaç ya da bitter çikolata. 80gr lık paketi dörde bölüp o şekilde yiyebilirsin çikolatayı bitterse eğer küçük bir dilim yani kahve ile şahane olurAkşam yemeği:
1 kase çorba
2 adet yağsız ızgara köfte
ekmek yok
şuanlık 838 kalori aldım bugün, akşam yemeğinde bilerek ekmek yemedim çünkü çok fena tatlı krizindeyim kızlar bir parça çikolata yiyeceğim ödül olsun
Tam bir çikolata delisiyim ve bu konuda çok zorlanıyorumTatlı krizi için eski diyetisyenimden bir öneri sunabilirim , ikindi ara öğünüme tatlı seçeneği eklemişti ya meyve ve süt ya küçük bir kase sütlaç ya da bitter çikolata. 80gr lık paketi dörde bölüp o şekilde yiyebilirsin çikolatayı bitterse eğer küçük bir dilim yani kahve ile şahane olur
Süpersiinn3.5 litre su içildi, 4mile leslie yapıldı, hunharca ter atıldı, 47 kg yağa meydan okundu
Sonunda senden beklediğimiz kararlı duruşu yakaladın , harikasın, böyle devam et . O yağlar karşında duramayacak3.5 litre su içildi, 4mile leslie yapıldı, hunharca ter atıldı, 47 kg yağa meydan okundu
Yok kiz olmadi:)Çok erken bi saat değil mi iştah patlaması olumasın gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?