Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Ben de 3 kızartma yedim diye 15 dk yokuş çıktım öldüm resmen

Kızlar iyi akşamlar hepinize ben yeni geldim eve o yüzden bu akşam ki menüm menemen bir dilim hindi füme (30cal bir Kocaman dilim canım çekti de ) bir iki küçük dilim peynir 1 dilim ekmek olacak inşallah hazırlıyorum hala da yani kahvaltı akşamı :)

Ben bu günü 1050 cal ile kapattım arkadaşlar akşam ara öğünü yapmıyorum genelde

Akşam yemeği yarım kase mercimek çorbası ekmek yok ama bugün armut tatlısı yaptım ondan yarım porsiyon yicem

Sizinle bu akşam tok tutan çay tarifimi paylaşayım henüz yapmaya başlamadım ama önceki yıllarda her sabah içerdim :) bu çay tarifi Taylan Kümeli'nin tarifi
Göz kararı
bir dilim yeşil elma
Bir dilim taze zencefil
Bir dilim limon
Bir kabuk tarçın
Bu malzemelerin üzerine bir bardak sıcak su ekliyoruz biraz dinlendikten sonra kahvaltıdan önce bunu içiyoruz. Daha az yememizi sağlıyor çünkü tok hissettiriyor

Çok sağlıklı görünüyor her gün bunu içsek hasta da olmayız kızlar :) teşekkürler :)

Akşam yemeği:

1 kase çorba
2 adet yağsız ızgara köfte
ekmek yok

şuanlık 838 kalori aldım bugün, akşam yemeğinde bilerek ekmek yemedim çünkü çok fena tatlı krizindeyim kızlar bir parça çikolata yiyeceğim ödül olsun

Tatlı krizi için eski diyetisyenimden bir öneri sunabilirim , ikindi ara öğünüme tatlı seçeneği eklemişti ya meyve ve süt ya küçük bir kase sütlaç ya da bitter çikolata. 80gr lık paketi dörde bölüp o şekilde yiyebilirsin çikolatayı bitterse eğer küçük bir dilim yani kahve ile şahane olur

Tam bir çikolata delisiyim ve bu konuda çok zorlanıyorum 50 kalori olacak kadar yedim az önce sadece bir küçük kare
ama evde bir bitter bulundurayım ben dediğin gibi öyle yaparım canım teşekkür ederim

Sizin motiveniz sayesinde bu kararlılığı yakalayabildim hepinize çok teşekkür ederim :) Artık ne diyetimde zorlanıyprum ne de motivasyonumda. İyi ki huraya rastladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…