Hoşgeldiniz sıkıntı yapmayın ben de haşimato tiroidliyim kilo veririz ama mühim olan geri almamak, ben her yıl yaşıyorum aynı şeyi bu sefer verdikten sonra korumak için elimden gelen herşeyi yapacağım. Siz de rahat olun birlikte kurtulacağız fazlalıklarımızdanKızlar ben de başlamak istiyorum,1.70 boy 78,5 kilo.Yarın başlayacağım.Haşimato troid var bende deÇok zor kilo veriyorum,bu yüzden de hemen bırakıyorum diet leri.Motive edin beni de ilk hedefim 70 asıl hedef 62..
Ekmekle yersem midemi tutuyor sindiremiyorum ve kilo veremiyorum haftasonu 1 dilim tam buğday ekmeği yedim çok tok hissettim ve kabız oldum 100 gram aldım.böyle yiyince kendimi rejimde hissediyorum birde ben iki ayda 10 kilo vermek istiyorum ekmek yerden daha uzun sürede veririm birde evden çıkmıyorum kış mevsimi bebekte küçük olunca o bir dilim ekmek yapışıyor bana . bi de ben artık bedeninden sıkıldım hem hamilelik döneminde hem doğumdan sonra 3 xl beden bluzlar gidiyorum hiç bir şey olmuyor karnım çok büyüdü kollarım iri iri oldu eşim sürekli laf sokuyor çok kilolusun nasıl bir şey oldun afedersin takoz bile diyor bana kendisi 98 kilo ama bana laf sokuyor incecik olamam ama en azından bel çevrem incelsin biraz daha zarif olmak istiyorum benim azminin sebebi buOnları ekmeksiz nasıl yiyebiliyorsun ya büyük başarı
Olacak inşallah şelale çok emek veriyorsunEkmekle yersem midemi tutuyor sindiremiyorum ve kilo veremiyorum haftasonu 1 dilim tam buğday ekmeği yedim çok tok hissettim ve kabız oldum 100 gram aldım.böyle yiyince kendimi rejimde hissediyorum birde ben iki ayda 10 kilo vermek istiyorum ekmek yerden daha uzun sürede veririm birde evden çıkmıyorum kış mevsimi bebekte küçük olunca o bir dilim ekmek yapışıyor bana . bi de ben artık bedeninden sıkıldım hem hamilelik döneminde hem doğumdan sonra 3 xl beden bluzlar gidiyorum hiç bir şey olmuyor karnım çok büyüdü kollarım iri iri oldu eşim sürekli laf sokuyor çok kilolusun nasıl bir şey oldun afedersin takoz bile diyor bana kendisi 98 kilo ama bana laf sokuyor incecik olamam ama en azından bel çevrem incelsin biraz daha zarif olmak istiyorum benim azminin sebebi bu
Ben haftanın en çok konuşup en az spor yapanıyım o Zaman ilan ediyorumŞey mi yapsak mesela 1 gün içinde en çok mekik çekeni secsek :) yani mesela günün en güzel besleenenini secsek en iyi spor yapanini secsek hic yoktan moral ve motivasyon olur ne dersiniz :)
O zaman durmak yok inancımız tam :))Ekmekle yersem midemi tutuyor sindiremiyorum ve kilo veremiyorum haftasonu 1 dilim tam buğday ekmeği yedim çok tok hissettim ve kabız oldum 100 gram aldım.böyle yiyince kendimi rejimde hissediyorum birde ben iki ayda 10 kilo vermek istiyorum ekmek yerden daha uzun sürede veririm birde evden çıkmıyorum kış mevsimi bebekte küçük olunca o bir dilim ekmek yapışıyor bana . bi de ben artık bedeninden sıkıldım hem hamilelik döneminde hem doğumdan sonra 3 xl beden bluzlar gidiyorum hiç bir şey olmuyor karnım çok büyüdü kollarım iri iri oldu eşim sürekli laf sokuyor çok kilolusun nasıl bir şey oldun afedersin takoz bile diyor bana kendisi 98 kilo ama bana laf sokuyor incecik olamam ama en azından bel çevrem incelsin biraz daha zarif olmak istiyorum benim azminin sebebi bu
Reglin etkisiyse neden üzülüyorsun ki canım bu bi dönem sonuçta, sen azmettin bırakmadın sonuç değişse de değişmese de önemli olan buKızlar yarın tartı günü heyecanlıyım çok korkuyorum hala regl olamadım ve karnım şişüzülmek istemiyorum
HOŞGELDİN CANIM :)Kızlar ben de başlamak istiyorum,1.70 boy 78,5 kilo.Yarın başlayacağım.Haşimato troid var bende deÇok zor kilo veriyorum,bu yüzden de hemen bırakıyorum diet leri.Motive edin beni de ilk hedefim 70 asıl hedef 62..
Bir bayanın evde yapabileceği en güzel sporlardan sanırım. Ben de 1 hafta önce keşfettim acayip memnunum. Hele 4 mile yapınca bayağı ter atılıyo yarın daha da arttırırsınız inşallah müfakatını alacağızKızlar bu sabah yürüyüşe çıkamadım ben de 1 mile leslie yaptımm daha önce bilmiyordum bunu, sizden duydum ve denedim ne kadar harika bir şeymiş öylee :) yeni başladığım için 1 mile ile başladım ama onda bile terledim çok :)
Kuru incir kuru kayısıda çok güzel oluyor çikolata yemiş gibi hissediyorum benTatlı krizindeyim ıhlamurlu kabuk tarçınlı çay demledim kendime. Başka kalorisiz bir öneri verebilecek olan var mı bayanlar ?
Yarın tartıldıktan sonra 1 hafta önceki ve yarın ki kilomuzu birlikte yazacagız degilmi hem aradaki farkı görmek için,Korksakta tartılacağız sabah bu başımıza gelenler hep tartı korkusundan geldi zaten
Akşam yemeği
mercimek çorbası
iki kaşık yoğurt
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?