Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Bu saatte babamın zoruyla taze sıkılmış portakal+nar suyu içtim bir şey olur mu ki

Immmm lop lop yağ olur :))))) şaka şaka sadece biraz şeker almş olrsn o kadar :))) bol su içerek bide yatmadan önce 2 yk yoğurt 1 çk pul biber bide yarim limonu sık karstr ye yaglarin yansınnn :)

Immmm lop lop yağ olur :))))) şaka şaka sadece biraz şeker almş olrsn o kadar :))) bol su içerek bide yatmadan önce 2 yk yoğurt 1 çk pul biber bide yarim limonu sık karstr ye yaglarin yansınnn :)
Ay öyle bir şey mi var hemen yapmalıyım

Kuşlar iyi gidiyosunz da bu perşembe tartidan beni azat mi etseniz :) 3 günde pek bi değişim olr mu ki
Olsun ne kadar olursa , hic olmazsa ilk kilo bildirimin sayilir ne olacak bu hafta bende de cok degisiklik olmaz muhtemelen regl haftasi hem de ilk bildirim gunumuzde

Sabah kahvaltısı kibrit kutusu kadar peynir 2 çatal omlet 1 elma ekmek yok

3 gündür aynı kilodayım gram olarak bile değişiklik yok niye kilo veremiyorum inşallah perşembe günü bir anda zayıflarım

Yeni bir şey öğrendim Adet döneminde şişlik oluyormuş yalancı kilo yani adetten bir kaç gün sonra şişlik gidiyormuş bende 3 gündür adetin demekki ondan kilo azalmıyor şimdi biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…