- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Sporla uçar onlarSabah kahvaltısında ekmek yemedim ama biraz abarttım sucuklu yumurta ve dün yemediğim tatlıdan yedim. Artık bol hareket etmeli ve diğer öğünlerde kısarak dengelemeliyım
4 sarmada çok fazla kalori yok sıkıntı yapma ölçülü yemişsinGünaydın kızlar bende Dünü güzel kapattım ama akşam 4 yaprak sarması Yedim akşam yemeğin de Yoğurt la ama öğlen çorba içmiştim bişey olmaz heralde
Eeee ne geldi :)Kuşlar aklima bisy geli:)))))
Şey mi yapsak mesela 1 gün içinde en çok mekik çekeni secsek :) yani mesela günün en güzel besleenenini secsek en iyi spor yapanini secsek hic yoktan moral ve motivasyon olur ne dersiniz :)Eeee ne geldi :)
Burada birbirmizi motive derek iyi ilerliyoruz sen de başarabilirsin hiç canını sıkma :) hoşgeldin aramızaKızlar ben de başlamak istiyorum,1.70 boy 78,5 kilo.Yarın başlayacağım.Haşimato troid var bende deÇok zor kilo veriyorum,bu yüzden de hemen bırakıyorum diet leri.Motive edin beni de ilk hedefim 70 asıl hedef 62..
Onları ekmeksiz nasıl yiyebiliyorsun ya büyük başarıSpor olarak 2 saat ev temizliği. Öğlen yemeği 1 domates 2 taze biber 2 acı turşu biber 4 zeytin 1 KK peynir ekmek yok.agzım acı biberden yandığı için 3 adet kuru incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?