Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Tatlıyı yemedim kızlar yarın gündüz e bıraktım akşam yemeğinde yediğim yarım kase mercimek çorbası ve azönce içtiğim sodalı ayranla bugün bitti

Gece hiç uyutmadı benim kız şu saatte kaktım Hanımefendinin keyfini bekliyorum uykusuzummmmmm.

Günaydın kızlar bende Dünü güzel kapattım ama akşam 4 yaprak sarması Yedim akşam yemeğin de Yoğurt la ama öğlen çorba içmiştim bişey olmaz heralde

Sabah kahvaltısında ekmek yemedim ama biraz abarttım sucuklu yumurta ve dün yemediğim tatlıdan yedim . Artık bol hareket etmeli ve diğer öğünlerde kısarak dengelemeliyım

Günaydın kızlar bende Dünü güzel kapattım ama akşam 4 yaprak sarması Yedim akşam yemeğin de Yoğurt la ama öğlen çorba içmiştim bişey olmaz heralde
4 sarmada çok fazla kalori yok sıkıntı yapma ölçülü yemişsin

Günaydın kızlar benim menü aynı yine işler düzene girene kadar ton balığı k flakes devam edeceğim sanırım , spora da başlayamadım. Bir iki hafta yoğunluk var.

Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 yk reçel
1 kk peynir

Ara öğünüm
Elma ve şekersiz yeşil çay

Kızlar ben de başlamak istiyorum,1.70 boy 78,5 kilo.Yarın başlayacağım.Haşimato troid var bende de Çok zor kilo veriyorum,bu yüzden de hemen bırakıyorum diet leri.Motive edin beni de ilk hedefim 70 asıl hedef 62..

Burada birbirmizi motive derek iyi ilerliyoruz sen de başarabilirsin hiç canını sıkma :) hoşgeldin aramıza

Kızlar bu sabah yürüyüşe çıkamadım ben de 1 mile leslie yaptımm daha önce bilmiyordum bunu, sizden duydum ve denedim ne kadar harika bir şeymiş öylee :) yeni başladığım için 1 mile ile başladım ama onda bile terledim çok :)

Spor olarak 2 saat ev temizliği. Öğlen yemeği 1 domates 2 taze biber 2 acı turşu biber 4 zeytin 1 KK peynir ekmek yok.agzım acı biberden yandığı için 3 adet kuru incir

Spor olarak 2 saat ev temizliği. Öğlen yemeği 1 domates 2 taze biber 2 acı turşu biber 4 zeytin 1 KK peynir ekmek yok.agzım acı biberden yandığı için 3 adet kuru incir
Onları ekmeksiz nasıl yiyebiliyorsun ya büyük başarı

Babamla iddiaya girdik haziran bitene kadar kim daha fazla kilo verecek diye
Gaza gelip 1 mile leslie daha yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…