Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

günaydıınn kızlarrrr benim menü dün ile aynı sabah k flakes öğlen ton balığı ara öğünler mandalina . İşteyken kurtarıcı bir menü oldu bu

E
Yeni bir şey öğrendim Adet döneminde şişlik oluyormuş yalancı kilo yani adetten bir kaç gün sonra şişlik gidiyormuş bende 3 gündür adetin demekki ondan kilo azalmıyor şimdi biraz rahatladım
Evet şelale aynen öyle oluyor regl dönemi en az bir kilo fazladan yazıyor tartı

Sabah sporum 50 mekik 120 twist .lilacım öyleymiş evet bende bugün öğrendim adet bitince degerlendirecegiz artık kiloları

ımmm sabah kahvaltısında 1 det haşlanmış yumurta yarım domates ve 1 bardak şekersiz çay veeee gün içinde 700-800 mekik çekcem evde 1 saat leslie yapcam :))))))

Kahvaltım
1 kibrit kutusu peynir
2 kiraz domates
(Zeytin yemekten vazgeçtim kalorisi çok :/ )
2 dilim tam buğday ekmek

Kahvaltım
1 kibrit kutusu peynir
2 kiraz domates
(Zeytin yemekten vazgeçtim kalorisi çok :/ )
2 dilim tam buğday ekmek

Hazırladım ama o kadarını yemedim
1 dilim tam buğday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 kiraz domates

kızlar ben akşam yemeğini saat 5 te kescem 5 ten snra asla ve asla yemek yok sınırısız su ve yeşilçayı serbest brktım kendıme :)

Doktor randevusu uzun sürünce ara öğünü atlamak zorunda kaldım keşke yanıma kuru üzüm ve ceviz alsaydım
Neyseki dotkorum bir parça portakal ikram etti
Ayrıca öğle yemeğim de gecikti , şimdi yarım saat daha tempolu yürüyüşle eve gideceğim

Gecikmeli öğle yemeğimde:
5 adet yağsız ve ızgarada pişmiş köfte
2 yk yoğurt
3 tanecik de patates kızartmasından aldım :/
1 dilim tam buğday ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…