hedef 53 kilo inş .

selalmaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.316
291
123
Kastamonu
uzun süredir biraz topaarlanmak için diyete başlamalım yada dikkat etmeliyim diyorum başarmıyorum burda paylaşım yapmadan başaramıyorum ben ve günlük açmaya karar verdim yarın sabah ilk işim tartılıp daha sonra gü içinde ne yedim ne yaptım gün gün paylaşmayı istiyorum aslında benim kilo verme serüvenim çok eskiye dayanıyor biliyorum ne yiyerek ne yemeyerek kilo vereceğimi ama bir türlü başlayamadımbiraz da şu andaki kilomdan çokfazla şikayetçi olmadığımdan başlayamıyorum galiba ama yıllardır kilo verip hani derlerya yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim diye işte benim ki o hesap yarın sabah net tartılıp paylaşmaya başlayacağım nasıl kilo verdiğimiçünkü önceden 75 den 57 ye ve 2. doğumdan sonrada 72 den 54 e kadar indim ve şu anda ortalama 58 kiloyum ama 5 kilom giderse çooooooooooooook mutlu olacağım

ay birden heyecanlandım çünkü önceki kilo vermelerimde kk nın bana çoook etkisi oldu gereçketen burada paylaşmak yazmak yorum yapmak ve birilerini takip edip çok motive olduğum zamanlar oldu .

Merabalar oncelikle kilon iyiymis ve vercegin kilo da seni zorlamiycak umarim basarirsin:)

bu gün sabah tartıldım 60.1ben 58 lerdeyim derken sabah kocaman bir bardak kahveli süt içtim dünden bugday haşlamıştım onu yogurtla karıtırıp dolaba koydum öğle arası onu yiyeceğim hem tok tutar hemde lif oranı yüksek diye düşündüm işin tek kötü tarafı akşam doğum günüe gideceğim bir de yarın okulda yerli maı var nasıl olacak bilmiyorum sarmalar falan neyse akşamda yine yogurtlu bugdayımdan yemeyi düşünüyorum yanna 2 yemek kaşıgı fasulye ve turşu ile gün boyu agzım oyalansın diye yazdan vişne kurutmuştum onu yedim falan 1 tane elma sınırsız çay

yeşil çay içmeyi ihmal etmiştim yeniden başlamam gerekiyor önceden sabahları koca bir bardak su içerdim kalkınca onu ihmal ettim şimdi yeniden başlayacağım

selalmaz .!.:
aslında son kilolar adah zor veriliyor yada benim bünyemi böyle bilmiyorum ha bu arada hafta sonu o kadar çok kaçırmışım ipin ucnu ki saba tartıda 60.1 geldim kabus gibi
İnsanin kilosu az olunca bir sey olmaz diyip yiyor dimi :)

merhaba seni başka topikten hatırlıyorum sanki yanlışsam düzelt 4333 le zayıfsayalım dı sanırım bütün yazılarınızı
okumuştum kk bu sayede müptelası oldumuştum

merhaba seni başka topikten hatırlıyorum sanki yanlışsam düzelt 4333 le zayıfsayalım dı sanırım bütün yazılarınızı
okumuştum kk bu sayede müptelası oldumuştum
evet ben tam bir ayça kaya hayranıyım zaten kilo vermeye çalışırkende onun önerilerini dikkate alarak veriyorum ama tam anlamıyla 4333 uygulama olmayabiliyor bundan dolayı kendime günlük açmayı tercih ettim.bu aslında çok güzel geçmişti ama akşam doğum güünü ve ertesi günü okuldaki yerli malını düşünerek bir esnek oldu yeme ama en azındn ne kadar az yersem o kardayım mantığı ile hem günüdüz çok yiyip hemdee doğum günündede yiyebilirdim ama ben gündüz az yiyerek akşamı yedim ama denge oldu giib ama bakalım yarını nasıl atlatacağım.

İnsanin kilosu az olunca bir sey olmaz diyip yiyor dimi :)
evet kesinlikle birde şunu unutuyoruz zayıfladım artık herşeyi herkes gibi yyeme hakkımız oldugunu düşünüyoruz ama hayır kimisi gece kalktım makarna yedim falan filan derken onun bünyesi farklı benim bünyem farklı demiyoruzama bir gerçekki benim her daim dikkat etmem gerekiyor herkes metebolizmasının çalıştıgı oranda tüketmeli değil mi

ama ne olursa olsun başladım bu gün yedim yarında yemek zorundayım devam edemem gibi bir şey yok inş devam birden kilo alışımı kızımı sütten yeni kestim acaba etkisi olurmu bilmiyorum ama önceden başardım ve yine başarabilirim çünkü neyi nasıl neyle yemem gerektiğini biliyorum yani geçen seneki düzenime dönersem çok rahat vereceğim inş. tabiki zaman zaamnda paylaşacagım öğrendiğim bildiğim çogu şeyei ayça hanıma borçluyum hatta bildiğim şeyleri ondan tekrar tekrar dinlemek beni motive ediyor bana katılmak isteyenleri bekliyorum bakalım sabah kaç kg geleceğim bu gün biraz kaçırdım ama neyse ona rağmen bakalım kaç olacak

evet bende tam bir ayça kaya hayranıyım
önerilerini uygulamaya çalışıyorum 83 kilodan 65 kiloya düşmeyi başardım ilk hedefim 60 sonra 55 olmak istiyorum
seni takipteyim

Aynen oyle canm herkesin metobalizmasi bir degil kimisi herseyi yiyo kilo almiyo biz bisey yeriz aninda tartida

mrb bence haftada bir gün tartıl insan daha çok sabrediyor ve tartı günü yaklaşırken heyecandan daha çok dikkat ediyorsun tabi bu benim fikrim..
evet aslında haklısınız uzmanlarda onu öneriyor ama ben tam bir koç burcuyum dayanamıyorum bırakın günde bir kere tartılmayı günde 4-5 defa çıkarım tartıya :)hatta bazen tartıyı komşuma verdiim bileolmuştur dayanamıyorum diye bazen evde yüksek yerlere koyuyorum üşenip indirmeye tartılmayayım diye falan ama olmuyor bende en azından böyle bir cetvel tutuyorum ertesi gün kaç geleceğim eksileri görmek mutlu ediyor bende kendi çapımda böyle motive olmanın yolunu buldum :)

bu gün neler yedim sabah sade kahve içtim 2 bardak su içtim sonra okuldaki yerli malı etkinliğinde yedim ve ondan sonra hiç bir şey yemedim akşamda sadece bir bardak süt içmeyi planlıyorum inş.kaçamaklı 2 gün oldu ama diyetin devamlılığı için kaçamaklı günleri dengelemekte önemli yoksa uzun süreli diyet yapılamıyor2 günü atlattım inş. yedim ama dengelemeye çalışarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…