kesinlikle su ve kahveyi kullanıyorum ama sakızıda deneyeceğimBir de canım ağız oyalamak için sakız. Sakız benim gizli silahım :). Sakız, su, kahve. Olmazsa olmazlarım
Slm canım.hoş geldiniz sabah tartıldım
13 nisan 61.4
ben uzun süre spor yaptım öncelerdende bahsettiğim gibi ben iki kez yani iki doğumdan sonrada 70 lerden 50 lere indiğim için yürüyüş bandımda vardı ve çok yürüyşler yapmıştım ondanmıdır bilmiyorum ama sıkıyım yada her yerimden aldımgım için pek anlaşılmıyormu bilmiyorum mesela 54 den 60 çıktım hala iyisin diyorlar arada 6 kilo var benim için korkunç ama etrafımdakiler pek o kadar görmediler
neyse arkadaşalr gün için de görüşmek üzere ben okulama gideyim adımsayarımda olsaydı iyiydi ama neyse bu gün hareketli olmaya çalışayım
beklerim:) bu şkeilde paylaşımlar yapınca insan kendine daha çok dikkat ediyor hep beraber zayıflayalım illaki aldıgımız kilolar olacak yaş ilerliyor 30 dan sonra gerçekten çok fark ediyor ama sonuçta alsak bile nasıl verebileceğimizi çözüp hemen toparlanmak lazımSlm canım.
Yaşadıkların kilon , şu anki durumunla okadar benziyoruzki şaşırdım inan.
Bende 67 kilodan 52 ye kadar inmiştim.
Aldığımda oluyordu ama 55 in üstüne pek çıkmıyordum.
Ama şimdi
Kaç kiloyum tam bilmiyorum ama 59-60 varımdır herAlde.
Yarın 5 günlük bir tatile gideceğim. Gelince inş. bende bu fazlalıklardan kurtulmak için uğraşacağım inş.
İştahımda çok açık bu ara maalesef
Allah kolaylık versin sanada inş.
Canlar biraz iddialı konuşuyorum gaza gelelim diye :)
Dün yediklerim.
Pazartesi
SABAH
- 100 kaloriye denk gelen kabuklu Şam fıstığı
- 1 Brezilya cevizi yine
- 1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve
ÖĞLE
- yağsız Sirkeli baharatlı marul & domates salatası + 1 haşlanmış yumurta + 120 gr buharda pişmiş somon
AKŞAM
- 120 gr yağsız tavada kızartılmış hindi göğsü
Çok Hoşuma Gittiği için yediklerim bügünde aşağı yukarı aynı şeyleri yemeyi düşünüyorum.
Tartı gelse de nihayet ben de kilo paylaşabilsem!
Ayrıca pazardan beri sevgili Dr Ayşegül Çoruhlu nun da tavsiye ettiği gibi akşam Yemeğini saat 16 da yiyorum. Kendimi bu süreçte alıştırabılsem de ömür boyu böyle gitse ne iyi olur. En büyük öğün 16 da geç kalınmışsa/dayanılamamışssa 16 dan sonra sırf sebze Çorbası.
Önümüzdeki hafta sonunu böyle çıkarabilsem süper olur normalde 4 günden fazla diyet yapamıyorum sıkılıyorum.
Paylaşımlarınızı bekliyorum fıstıklar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?