hedef 53 kilo inş .

bu gün sabah gevrek yedim sütle sabah okulda sarma vardı 4-5 tane ondan yedim öğlen buğdaylı yogurtten yedim acı turşu ile kocaman bir bardak yeşil çay limonlu akşamada yine biraz buğdaylı yogurt yerim süt içerim akşam günüm var bakalım nasıl atlatacağım aslında kendimi akşama hazırlıyorum ama tamamen aç gitmekte doğru değil gözüm dönebilir bundan dolayı biraz midemi şişirmem lazım :)

15 aralık 60.1
16 aralık 59.6
17 aralık58.3
18 aralık 58.6
19 aralık ? bu gün geç kaldım tartılamadım
ama kesin fazla gelirdim kaç gündür misafirlik ev de misafirim vardı falan illaki kontrolsuz oldu ama pes etmek yok inş.
haftaya aslında lahana çorbası yapsam diyorum 1 hafta

uzun süredir motive olamıyorum artık ben bile sıkıldım sayflarda ben artık kilo vermeye başladım deyip sonra sayfaları takip edememenden ama gerçektende öncedende bahsettiğim gibi ben burda sıkı bir paylaşımda bulunmadığım sürece veremiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum o artık kesin inş başlıyorum yüzüm yok bu cümleyi kurmaya ama yaz geliyor memlekete gidince almışsın biraz dahi demelerini istemiyorum ben verdim ve kalıcı kilo verdim demek istiyorum

o kadar uzun süre ara verdim ki sayfayı aralıkta açmışım ve şimdi dönebiliyorum neyse ben önce sayfalarımı bir okuyayayım sonra inş burdan devam şu anda iki kupa yeşil çay içtim ve yanında bir çay bardağı leblebi yiyorum :)

şu anda özel günümdeyim ve hafta sonu biraz dikkat ederek asıl pazartesi sabah tartılıp sevdiğim o günlük kilo bildirme cetvelimle devam edeceğim. aslında nasıl bir şey izlesem bilmiyorum ama planlarımda suyu arttırayım yeşil çayımı ihmal etmeyeyeyim sabahları mutlaka ılık su içeyim her yemekte acı tüketeyim akşam yemeğini kaldırıp akşam sadece çayın yanında bir çay bardağı leblebi yesem diyorum davetlee illaki olacak ikramlarda ne olursa olsun tabağımı hemen yarıya bölüp o şekilde tüketsem diyorum ekmeği yemeyerek ekmek ihtiyacımı baklagillerden yada ikramlarda denk gelen karbonhidratlardan karşılasam diyorum okulda mutlaka kocaman bir bardakta limonlu sıcak su içsem diyorum aslında sıcak limonlu su yağ eritir falan diye değilde etkinlik olsun hem limon tüketeyim diye hafta sonu kahvaltılarımda genelde yumurta haşlayıp bol dere otlu salata yiyerek geçirsem diyorum akşamları mutfak atıştırmalarımı bitirsem diyorum en azından ben diyetteyim mantıgı ile ağzımı mühürlemek biraz daha kolay oluyor

önceden mutlaka spor yapıyordum öncedende bahsettiğim gibi 75 den 57 ye ve 72 den 54 e inişlerimde bol bol yürüyüş bandında yürümüştüm ama şu anda yürüyüş bandımı verdim evim dar hemde dışarda yürürüm diye ama hiç yürüyememdim hava çok soğuk ısınamadıki adım sayar kullanıyorudm artık oturdugum yerden kalkasım gelmiyorhava biraz ısınsın hemen yürümeye başlayacağım

sabah kahvaltıya yumurta salatası yaptım bol yeşillikli çay biraz peynir 3 zeytin sınırsız çay bakalım gün içinde nasıl olacak sabah tartılmadım pazartesi tartılacağım h aunutmadan sabah kalkınca su şişeme sodalı su hazırlamıştım ondan içtim hiç bir şey yemeden 2 su bardağı içmişimdir

bu gün neler yedim sabah kahvaltıda yumurtalı salata piyaz mı diyoruz ekmek yemedim biraz peynir 3 tane zeytin 2 tatlı kaşığı tahin sınırsız çay gün içinde sütlü kahve şekersiz yeşil çay bir kase çorba salata 3 çatal tavuk sade kahve az öncede 10 çiğ fındık 10 kuru üzüm ve bir çay bardağı bile gelmeyecek kadar çay ile leblebi yedim gün içinde su içtim bir kaç bardak önceden hazırladığım karbonatlı sudan içtim ha birde komşuma çıkmıştım aşure yapmış bir kase koydu ben hemen kaseyi aldım içinde sadece 3yemek kaşıgı gelecek şekilde bırakıp yedim dediğim gibi gün içinde ekmek yemeyip denk gelen ikramlardan yarıya bölerek yiyeceğim demiştim ve başardım :) buraya yazmayı gerçek çok seviyorum ben en büyük motive kaynağım ama çalışan ve 2 çocuk annesi olarak bazen yazamayınca kopup gidiyor ama inş bu defa öyle olmayacak çünkü şu anda gerçekten kilomu vermek istiyorum

ben bir şeyler içmesini çok seviyorum ve çogu zamanda yanında bir şeyler arıyorum belkide şekersiz tükettiğim için mi bilmiyorum neyse benim sık sık yaptıgım bir kek tarifim var onu paylaşmak istiyorum aynı zamanda bu keki uzun dikdörtgen kek klaıbına koyup aynıda anda bir de norma kakaolu kek yapıyorum ev ahalisi için :)onuda küçük boy bir kalıba koyuyorum ikisini aynıda anda pişiriyorum özellikle okula giderken götürüyorum bir dilim kantinden bir şeyler tüketmemek için sağlıklı bi atıştırmalık oluyor 3 yumurta içine isteğe bağlı pekmez ben genelde 1 çay bardağı kouyorum daha sonra içine biraz limon kabugu rendeliyorum ki aramo versin 1 su bardağı süt ekliyorum 1 yemek kaşığı kakao
tam buğday unu ile karıştırıp kek kıvamında olunca kabartma tozumu ekliyorum ve en son olarakta içinde 4tane falan küçük parçalanmış incir ekliyorum yağlı kağıt yerleştirip pişiriyorum içinde hiç yağ olmayan un olarak tam buğday unu olan şeker kullanmadan pekmezli bir lezzet oluyor isteğe bağlı olarak dönüşümlü olarak incir yerine ceviz veya hurma veya kuru üzüm veya kayısı ekleye bilirsiniz

31 ocak 56.7
01 şubat 56.4
03 şubat 56.2
04 şubat 55.7
05 şubat 56.0
06 şubat 56.2
07 şubat 55.6
08 şubat 56.0
09 şubat ?
10 şubat?
11 şubat 55.2 ve nihayet 55.5 in altına düşebildim kızlar 55.2 hadi bakalım 54 ne zaman olacağım aslında spor yapsam iiy olacak ama kız diş çıkarıyor zaman bulamıyorum adımsayar kullanmaya çalışıyorum dün 12000 adımdı bu kaç olacak bakalım

söz uçar yazı kalır dedikleri bu olsa gerek önceki ayça kaya 4333 sayfasındaki yazılarımın arasında dolaştıp acayip gaza geldim ben ne güzel kilo vermişim hatta bu paylşatığım yazının sonrasında en son 53.7 leri bile görmüşüm ben gene inş ineceğim eski paylaşmlarımdan kendimimi takip etsem acaba :) ne güzel şeyler paylaşmışım omleti kepekli ekmek doğrayıp fırında yağlı kağıtta pişirmişim falan güzel tarifler vermişim :) kendi kendimi acayip gaza getirdim

sabah kahvaltıya misafirim vardı kahvaltıya yine yumurtalı salata yaptım :) ondan sucuklu yumurta bir kaç zeytin ve biraz peynir ile kahvaltıyı kapattım yine ekmek yemedim sonrasında bir türk kahvesi bir parça bitter çikolata sonrasında yeşil çay 2 kupa ardından sütlü kahve yarımincecik bir dilim diyet kekimden yedim akşamada köfte yapıp köfteyi fırın poşetinde içine bol kabak doğrayım soğan sarımsaklı fırın poşeti hazırlayıp pişireceğim ev ahalisi köfte falan yerken ben lezzetli kabaklarımdan yiyeceğim lezzetli diyorum çünkü köfte ile pişince sozlu falan çok lezzetli oluyor kapanışı böyle düşünüyorum akşam arkadaşa gideceğim çaya yanında ikram olur yarısından yiyip akşamki leblebi hakkımı iptal etmeyi planlıyorum

acayip gaza geldim millet beni takip edin eski yazılarımı okuyunca evet ben bunu yaptım ve başardım dedim demekki gene yapabilirm dedim bu defa çok karralıyım inş. yarın sabah tartılıp kilo bildirimi ile devam edeceğim.

Canım benim boyum 1.64 kilom 57. Ben de 53 kilo olmak istiyorum. Bir kaç gün önce taşındım cam tartım parçalandı o esnada. Dün yeni tartı sipariş ettim. Ben de burada tartı paylaşıp yediklerimi yazarak şu şeytanın bacağını kırmak istiyorum. :)

tabiki canım hoşgeldin bende uzun süredir 57-58 lerdeydim ama şu anda 60 hatta yarın sabah tartılıp yazacagım 61 bile olabilirim kabullenemiyorum ama neyse artık sabah kaç gelirsem

Canım boyun nedir?
1-2 kilo için moral bozmak yok. Okuduğuma göre 2 çocuk annesisin. 2 Çocuktan sonra ben de senin gibi olmak istiyorum :)
Ben geçen yazdan beri 56-58 kilo arası gidip geliyorum ve şunu anladım ki belli bir kiloya indikten sonra boğazdan kesmeden olmuyor daha fazla zayıflama. Yiyerek kilo verileceğine inancımı yitirdim :). Kaçamak yapmaya gelmiyor hemen artı oluyor

canım boyum 150 bilemedin 153 falandır kısa oldugu için hiç net ölçülmek istememeişimdir :) bende 56larda 58 lerde rahattım ama dediğin gibi ipin ucu biraz kaçsın ki yemeyi seven birisiyim yani bazıları gbii yerim ama tatlıyla aramyoktur yerim ama meyve pek sevmem falan değilim ne bulursam severek yiyen birisiyim birde üşengeç de değilmim kalkar yaparım ederim derken ipin ucunu biraz kaçırayım hemen kilom resmen zıplıyor öyle yavaş yavaş da değil aslında şu kilo verme bilncime 59ları gördüğümde yapsaydım ama dediğim giib çevremdekiler neyin var dedikçe şımardım ama bu gün arkadaşlarada dedim bana hiç neyin var demeyin ben mutsuzum tartıdaki rakamı gördükçe dedim

çayı severim ama boş mideye iç iç içim çıktı ama yok kardeşim ben böyle mutluyum sabahı iple çekiyorum galiba 61 falan geleceğim ama inş perşembeye kadar hedef 59.4hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…