Canım benim boyum 1.64 kilom 57. Ben de 53 kilo olmak istiyorum. Bir kaç gün önce taşındım cam tartım parçalandı o esnada. Dün yeni tartı sipariş ettim. Ben de burada tartı paylaşıp yediklerimi yazarak şu şeytanın bacağını kırmak istiyorum. :)
canım boyum 150 bilemedin 153 falandır kısa oldugu için hiç net ölçülmek istememeişimdir :) bende 56larda 58 lerde rahattım ama dediğin gibi ipin ucu biraz kaçsın ki yemeyi seven birisiyim yani bazıları gbii yerim ama tatlıyla aramyoktur yerim ama meyve pek sevmem falan değilim ne bulursam severek yiyen birisiyim birde üşengeç de değilmim kalkar yaparım ederim derken ipin ucunu biraz kaçırayım hemen kilom resmen zıplıyor öyle yavaş yavaş da değil aslında şu kilo verme bilncime 59ları gördüğümde yapsaydım ama dediğim giib çevremdekiler neyin var dedikçe şımardım ama bu gün arkadaşlarada dedim bana hiç neyin var demeyin ben mutsuzum tartıdaki rakamı gördükçe dedimCanım boyun nedir?
1-2 kilo için moral bozmak yok. Okuduğuma göre 2 çocuk annesisin. 2 Çocuktan sonra ben de senin gibi olmak istiyorum :)
Ben geçen yazdan beri 56-58 kilo arası gidip geliyorum ve şunu anladım ki belli bir kiloya indikten sonra boğazdan kesmeden olmuyor daha fazla zayıflama. Yiyerek kilo verileceğine inancımı yitirdim :). Kaçamak yapmaya gelmiyor hemen artı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?