S
selalmaz
merhaba..
Uzun zaman önce sanıyorum ayça Kaya'nin sayarak zayifla sistemiyle kilo verdin. İlgili başlıkta bazı mesajlarını okudum. Sonra belli ki başka sistem denemelerin de olmuş. Bu konuda azimli ve cesursun. Masallah
Ben uç haftadır 4232 formülünü uyguluyorum. Yaşım 31, 69.5 kilo ile başladım. Hareketli bi hayatım yok, ama gün aşırı yürüyorum biraz. Bazen bir iki birim artı oluyor. Tahıl 4 degil, 5 oluyor, yahut meyve 2 değil 3-4 oluyor. Ama genel olarak uyabiliyorum. Bu yeme düzeninde yasak olmadığı halde şuan öyle çok tatlı kızartma yememeye çalışıyorum.
Merak ettiğim, sen bu sistemi ne kadar sure uyguladin, nasıl etkileri oldu, kaç kilo verdin ve bunu koruyabildin mi?
Benim vermek istediğim 5-6 kilo var, sonra o kiloyu korumak için mesela yine 4232 devam mı etmeliyin?
Mesela ilk 2 hafta (tabi giden odemdir ama) 2.2 kg verdim. Bu hafta regliyim. 100 Gr vermiş gorunuyorum. Tabi haftaya belli olur ne olduğu. Ama kilo verme acaba böyle az az mı devam ediyor. 100-200 Gr şeklinde?
Tartı olayı benim başıma da bela
Her gün değilse de iki uç günde bir mutlaka çıkıyorum ustune. Sanırım kısa vadede gordugum o az da olsa eksi rakamlar beni motive ediyor. Ama iste aksi de olabiliyor..
Çok soru sordum ama inş mesajımı gorur cevap verirsin