Hedefim 57 kilo, şu anki kilom 76.4 ;/

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar artık bir yerlerden başlamak lazım. Durdukca bekledikce enime büyüyorum.
Bende dur deme kararı aldım.
Hergün buraya yazacağım ki, oto kontrolüm kolay olsun :)
Not:telefon dan yazıyorum.
Güncelleme: 78.1

Son düzenleme:
bugün hala 75.5 . Ama spor yapmamam gerektiği için şimdilik dişimizi sıkmaya devam :)

Arkadaşlar artık bir yerlerden başlamak lazım. Durdukca bekledikce enime büyüyorum.
Bende dur deme kararı aldım.
Hergün buraya yazacağım ki, oto kontrolüm kolay olsun :)
Not:telefon dan yazıyorum.
canim karatay yaparsan ilk hafta 2-3 kg verirsin . diger haftalar 1, 5kg . ama tam uyman lazim . tam uyarsan bir daha da kilo almazsin

Şu anda tam anlamıyla bir diyet yaptığım söylenemez. Doktorun söylediği beslenme şekline birebir uyuyorum, çünkü öncelikle değerlendirimi normal hallerine getirmem gerekiyor.
Ama sonrasında kesinlikle deneyebilirim :)

hangi degerlerin canim ? karatayla her seyin duzelir . benim duzeldi .en basta sekerim normal.. eskiden Hipoglisemiye girerdim .

ama tabi baski yapiyorum sanmayin baski hissetmeyin . ben dogru bildigimi fayda gördüğümu anlatmak istiyorum o kadar. :)

benim demirimle alakalı sıkıntı var. Şeker düzeyim normal. Ama ayağa kalkamayacak kadar kendimi yorgun hissediyordum. (ilaç kullanamıyorum)
Şimdi tamamen buna yönelik bir beslenme programı uygulanıyor. :)
Baskı hissetmiyorum hoşuma gidiyor, tesekkür ederim ilginize :)

peki o zaman
canan hoca hep der findik fistik citir citir hem kan.yapar hem isitir diye . kaninizi da yukseltir . kac degeriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…