- 18 Şubat 2010
- 16.371
- 20.110
- 923
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
memnun kalırsın umarım diyelim o zaman :)Canım açıkcası banada değişik geldi. Hatta bu doktora giden farklı arkadaşlarıma böyle bir diyet vermemiş. Sadece bana bulgurla ekmek ye diyor :)
Canım bende iş stresinden aldım :)benimde kilom 70 ve çok sıkıntı yapıyorum 58 olmak istiyorum şişkinlikte çok oluyor ama bol sıvı tüketiyorum yürüyorum bakalım spora filan yazılcam bu kiloları evlendikten sonra birden aldım zaten
aynen oda bi etken canım bi sürekli oturarak çalışıyorum sinir stres sağlığımızı bozuyoruz kilo=hastalık dmekCanım bende iş stresinden aldım :)
Aynen vermek lazım ama canımda nasıl tatlı istiyor anlatamam :)aynen oda bi etken canım bi sürekli oturarak çalışıyorum sinir stres sağlığımızı bozuyoruz kilo=hastalık dmek
tarçınlı süt tavsiye ederim :) yanına 1 küçük kare bitter de uyar :)Aynen vermek lazım ama canımda nasıl tatlı istiyor anlatamam :)
:) hemen denemek lazımtarçınlı süt tavsiye ederim :) yanına 1 küçük kare bitter de uyar :)
yavaş yavaş içersen tatlı isteğini bastırır yani bende öyle oluyor:) hemen denemek lazım
Hemen deyince tek lokmada bitirecegim sandın dimi :)yavaş yavaş içersen tatlı isteğini bastırır yani bende öyle oluyor
Hemen deyince tek lokmada bitirecegim sandın dimi :)
Arkadasım benm tavsiyem emziriyoken yapma ama hamur işi ekmek yeme sonucta onların bi faydası yok ki. Emzirirken daha cok kilo verirsn benceSlm ben de 62.5 ile hamile kaldım doğumda 75 idim . Doğumdan 1 hafta sonra 65 e düştüm . Ama şimdi 71 im. 57 olmayi planliyorum. Bebeğim 6 aylık. Diyet yapsam sütüm kesilir mi diye korkuyorum. Sizce ?
Arkadaşlar artık bir yerlerden başlamak lazım. Durdukca bekledikce enime büyüyorum.
Bende dur deme kararı aldım.
Hergün buraya yazacağım ki, oto kontrolüm kolay olsun :)
Not:telefon dan yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?