Hediye meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen sornayinca o söylemiş işte illa ki alacaksın bari almadan ise yarar bir şey olsun demiş. Çok takıyorsun kafana. Durumun da yoksa ayıp değil yaz yani alamam bunları kusura bakma de. Kocan ne diyor bu işe?
Daha eve taşınmasına çok var yani hemen taşınamayacak. bizde ev görmeye gidilir o zaman hediye verilir. Hiç aklıma sormak gelmedi ki. Kocam da şaşırdı görgüsüzlük bu nasıl hediyeyi ağzıyla istiyor falan dedi. Dediğiniz gibi taktım kafaya biraz

Ya tabi ki bütçeyle alakalı ama şimdi ev eşyası uygun ne kaldı ki? Mesela o ürünün daha uygun bir markasını alırsınız.
Bir Türk kahvesi Makinesi alsa 1500 olmuş eli yuzu düzgünler. Gerçekten bin liraya ne alacak ki vazo falan mi

bence sen haklısın
KKnin bonkörlüğü beni öldürüyor. onlara göre 6bin tl ev hediyesi normal, siradan arkadasa ceyrek takmak, komşunun cocuguna scooter hediye almak lazim:)
hediye dedigin icten gelir, agizla istenmez.
ben evleniyorum , o kadar cok kisiden "ne lazim bak lutfen söyle" lafini duydum ki. "sagol herseyimiz var" diyorum geciyorum.
ne ayip agziyla istemek

Yorumlarda genelde ikisinden birisini al demişler, ben dahil. 6 bin çok evet. Ama kocanın kardeşi ev alıyor yani borcam da goturulmez. Bence yeni ev hediyesi olarak eksiklerin söylenmesi ayıp değil. Doğum gunu hediyesi değil sonuçta

Ben isteyen insan sevmem.
Hele ki sormamışsınız bile, boşverin kendi bütçenize göre alın geçin.

Sonunda anlayan biri çıktı ya biz çok zengin insanlar olsak valla alayım diyeceğim. kenarda birikmişim var yalan konuşmayayım ama ilerde belki ev alırız diye dokunmuyorum unutuyorum o parayı kolumda iki tane ajda gören maaşım olduğunu bilen bize zengin muamelesi yapıyor. Sadece bu konu özelinde demiyorum.

Ben borcam alacağım demedim bin iki bin arası hediye asla az değil bence yeterli. Ben sorsaydım söylemeliydi sormadan söylemek asla doğru değil

Ben borcam alacağım demedim bin iki bin arası hediye asla az değil bence yeterli. Ben sorsaydım söylemeliydi sormadan söylemek asla doğru değil
Bin dedin şimdi ikibin diyorsun :) az daha çıksan kızın attiginin bir tanesini alırsın işte?

Vazo da alabilirdim hediye değil mi oda hani içinden gelerek alınan bir şey olduğu için söylüyorum
Ben kayinbiraderime almam açıkçası. O da sizin layık görmeniz ne diyeyim. Bimden saksıli çiçek alın konu kapansın bari.

Kimse 6-7 bin ver demedi konuda, bence şimdi konuyu çark ettiriyorsun kusura bakma

Kimseden bir şey istemeyi beceren bir insan değilim. Bana birisi sorsa "yok ihtiyacım" der geçerim. Ama bence bunu yapmak güzel bir şey.

Bütçenizi zorluyorsa almayın ama bin TL düşük değil mi? Eşimin arkadaşına gittik geçen gün ona nevresim takımı aldık bu fiyata. Kardeş için düşük bir rakam.

Ben kayinbiraderime almam açıkçası. O da sizin layık görmeniz ne diyeyim. Bimden saksıli çiçek alın konu kapansın bari.
burda konu sizin kayınbiraderiniz değil ki zaten benimkini konuşuyoruz. Senin imkanın vardır en lüks şeyi alırsın beni ilgilendirmez.

O zaman neden hangisini alayım dediniz mi? Ben başka bişey düşündüm vs diyebilirdiniz. Tabiki en baştan göstermesi bile bence saçma olmuş al diye gösterilmezki.

burda konu sizin kayınbiraderiniz değil ki zaten benimkini konuşuyoruz. Senin imkanın vardır en lüks şeyi alırsın beni ilgilendirmez.
En lüks kim diyor yahu? Olmayan şeyleri yazmaya başladınız. Önce bin liraydı şimdi bütçe yükseldi. 6-7 binlik hediye al diyen de yok? Tamam siz alın vazonuzu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…