- 8 Aralık 2017
- 366
- 395
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
-
Daha eve taşınmasına çok var yani hemen taşınamayacak. bizde ev görmeye gidilir o zaman hediye verilir. Hiç aklıma sormak gelmedi ki. Kocam da şaşırdı görgüsüzlük bu nasıl hediyeyi ağzıyla istiyor falan dedi. Dediğiniz gibi taktım kafaya birazSen sornayinca o söylemiş işte illa ki alacaksın bari almadan ise yarar bir şey olsun demiş. Çok takıyorsun kafana. Durumun da yoksa ayıp değil yaz yani alamam bunları kusura bakma de. Kocan ne diyor bu işe?
Bir Türk kahvesi Makinesi alsa 1500 olmuş eli yuzu düzgünler. Gerçekten bin liraya ne alacak ki vazo falan miYa tabi ki bütçeyle alakalı ama şimdi ev eşyası uygun ne kaldı ki? Mesela o ürünün daha uygun bir markasını alırsınız.
bence sen haklısınTamam hepiniz iyi güzel yazıyorsunuz da bende var mı yok mu diye soran yok. Ben kiracıyım evimde daha en temel olan iki üç parça beyaz eşya bile yok. Bakın şu herkesin evinde mutlaka olan şeylerden bahsediyorum. Yeni yeni taksitle alıyorum. Eltim bunları biliyor sırf çalışıyorum diye kendi ağzıyla iki tane hediyeyi istemesi kimseye tuhaf gelmemiş. Ayrıca hediye bu fiyatına neden takılıyorsunuz ki benim bütçem bin tl ise neden birinin gönlünü yapmak için kendimi o ay zora sokayım? Üstelik ben ona sana ne alayım demedim hediye içinden gelen şey değil mi bilemiyorum ben çok farklı düşünüyorum sanırım.
Yorumlarda genelde ikisinden birisini al demişler, ben dahil. 6 bin çok evet. Ama kocanın kardeşi ev alıyor yani borcam da goturulmez. Bence yeni ev hediyesi olarak eksiklerin söylenmesi ayıp değil. Doğum gunu hediyesi değil sonuçtabence sen haklısın
KKnin bonkörlüğü beni öldürüyor. onlara göre 6bin tl ev hediyesi normal, siradan arkadasa ceyrek takmak, komşunun cocuguna scooter hediye almak lazim:)
hediye dedigin icten gelir, agizla istenmez.
ben evleniyorum , o kadar cok kisiden "ne lazim bak lutfen söyle" lafini duydum ki. "sagol herseyimiz var" diyorum geciyorum.
ne ayip agziyla istemek
Ben isteyen insan sevmem.Kızlar eltim yeni ev aldı. Aramız çok samimi olmasa da iyidir. Geçen hafta bana iki tane ev eşyası gösterdi. Bunları bana ev hediyesi alsana dedi. O an bir şey diyemedim tamam falan dedim biraz oturup eve gittim. İstediği şeylerin fiyatı çok makul değil. Ev için en temel ihtiyaçlardan da değil yani aciliyeti olmayan bir şey görür belki diye açıkça yazamıyorum. Ben çalışıyorum diye zengin mi görülüyorum anlamadım ki bir de kendi ağzıyla evin eksiğini söylemesini çok garipsedim. Ben ona sana ne alayım diye de sormadım. Evine taşınınca alacaktım bir hediye ama ağzıyla istemesi beni şok etti. Bilmiyorum ben mi abartıyorum siz olsanız ne yaparsınız?
Sonunda anlayan biri çıktıbence sen haklısın
KKnin bonkörlüğü beni öldürüyor. onlara göre 6bin tl ev hediyesi normal, siradan arkadasa ceyrek takmak, komşunun cocuguna scooter hediye almak lazim:)
hediye dedigin icten gelir, agizla istenmez.
ben evleniyorum , o kadar cok kisiden "ne lazim bak lutfen söyle" lafini duydum ki. "sagol herseyimiz var" diyorum geciyorum.
ne ayip agziyla istemek
Hediye isteyen bir o mu var ya bence çok varYani bütün konudan kim olduğunuzu anlamayacak da küçük bi detaydan mı anlayacak?
Ben borcam alacağım demedim bin iki bin arası hediye asla az değil bence yeterli. Ben sorsaydım söylemeliydi sormadan söylemek asla doğru değilYorumlarda genelde ikisinden birisini al demişler, ben dahil. 6 bin çok evet. Ama kocanın kardeşi ev alıyor yani borcam da goturulmez. Bence yeni ev hediyesi olarak eksiklerin söylenmesi ayıp değil. Doğum gunu hediyesi değil sonuçta
Bin dedin şimdi ikibin diyorsun :) az daha çıksan kızın attiginin bir tanesini alırsın işte?Ben borcam alacağım demedim bin iki bin arası hediye asla az değil bence yeterli. Ben sorsaydım söylemeliydi sormadan söylemek asla doğru değil
İşte çok var o yüzden hediyenin ne olduğunu söyleseniz de belli olmazHediye isteyen bir o mu var ya bence çok var
Vazo da alabilirdim hediye değil mi oda hani içinden gelerek alınan bir şey olduğu için söylüyorumBir Türk kahvesi Makinesi alsa 1500 olmuş eli yuzu düzgünler. Gerçekten bin liraya ne alacak ki vazo falan mi
En fazla vereceğim o olur 6. 7 bin değilBin dedin şimdi ikibin diyorsun :) az daha çıksan kızın attiginin bir tanesini alırsın işte?
Ben kayinbiraderime almam açıkçası. O da sizin layık görmeniz ne diyeyim. Bimden saksıli çiçek alın konu kapansın bari.Vazo da alabilirdim hediye değil mi oda hani içinden gelerek alınan bir şey olduğu için söylüyorum
Avize alabilir. O fiyat bandında çok şık avizeler var.Bir Türk kahvesi Makinesi alsa 1500 olmuş eli yuzu düzgünler. Gerçekten bin liraya ne alacak ki vazo falan mi
Eve uyacak mi, zevk işi o tür şeyler beğenmez büyük ihtimalle. Riskli yaniAvize alabilir. O fiyat bandında çok şık avizeler var.
burda konu sizin kayınbiraderiniz değil ki zaten benimkini konuşuyoruz. Senin imkanın vardır en lüks şeyi alırsın beni ilgilendirmez.Ben kayinbiraderime almam açıkçası. O da sizin layık görmeniz ne diyeyim. Bimden saksıli çiçek alın konu kapansın bari.
O zaman neden hangisini alayım dediniz mi? Ben başka bişey düşündüm vs diyebilirdiniz. Tabiki en baştan göstermesi bile bence saçma olmuş al diye gösterilmezki.Tamam hepiniz iyi güzel yazıyorsunuz da bende var mı yok mu diye soran yok. Ben kiracıyım evimde daha en temel olan iki üç parça beyaz eşya bile yok. Bakın şu herkesin evinde mutlaka olan şeylerden bahsediyorum. Yeni yeni taksitle alıyorum. Eltim bunları biliyor sırf çalışıyorum diye kendi ağzıyla iki tane hediyeyi istemesi kimseye tuhaf gelmemiş. Ayrıca hediye bu fiyatına neden takılıyorsunuz ki benim bütçem bin tl ise neden birinin gönlünü yapmak için kendimi o ay zora sokayım? Üstelik ben ona sana ne alayım demedim hediye içinden gelen şey değil mi bilemiyorum ben çok farklı düşünüyorum sanırım.
En lüks kim diyor yahu? Olmayan şeyleri yazmaya başladınız. Önce bin liraydı şimdi bütçe yükseldi. 6-7 binlik hediye al diyen de yok? Tamam siz alın vazonuzuburda konu sizin kayınbiraderiniz değil ki zaten benimkini konuşuyoruz. Senin imkanın vardır en lüks şeyi alırsın beni ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?