- 8 Aralık 2017
- 366
- 395
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
-
Ya boş konuşma sabah sabah sana alacağım şimdi vazoyuEn lüks kim diyor yahu? Olmayan şeyleri yazmaya başladınız. Önce bin liraydı şimdi bütçe yükseldi. 6-7 binlik hediye al diyen de yok? Tamam siz alın vazonuzu
Zaten hediye almak başlı başına risk ama maksat düşündüğünü belli etmek ya. Ne bilim bana öyle bi hediye gelse en kötü evdeki kullanmadığım odaya takarım. Zaten yeni model avizelerin hepsi birbirinden şık ama zevk meselesi tabii.Eve uyacak mi, zevk işi o tür şeyler beğenmez büyük ihtimalle. Riskli yani
Elti konu sahibine uzak eşine yakınsa bu muhabbetlerin onlar arasında geçmesi gerekmez miydi?Bence makul bir şey yapmış aslında.
Elti size uzak olabilir de, eşinizin abisi/kardeşi de ev almış oluyor ya bu durumda 6 7 bin bandında hediye çok çok normal oluyor aslında. Bugün bir parça kıyafet 1000 tl...
İstemiyorsanız uygun olanı seçin ama apayrı bir şey almayın.
Berfu Yenenler ve Seda Bakan sohbeti geldi aklımabence sen haklısın
KKnin bonkörlüğü beni öldürüyor. onlara göre 6bin tl ev hediyesi normal, siradan arkadasa ceyrek takmak, komşunun cocuguna scooter hediye almak lazim:)
hediye dedigin icten gelir, agizla istenmez.
ben evleniyorum , o kadar cok kisiden "ne lazim bak lutfen söyle" lafini duydum ki. "sagol herseyimiz var" diyorum geciyorum.
ne ayip agziyla istemek
Samimiyet yok aramızda görünce konuşuruz sadece.Aranızda samimiyet varsa arkadaşınsa al. Yok mecburen görüştüğün bir görümceyse söylediği şeylerin tekini al.
hangi sohbet acaba izleyeyimBerfu Yenenler ve Seda Bakan sohbeti geldi aklıma
abartmış o da eksiğini söylemesi iyi ama yani sizde parayı sokaktan toplamıyorsunuz sonuçtaEn az 6 bin var iki tane almamı istedi bu arada. Bilemiyorum böyle her nazımızın geçtiğinden hediye istemek normal mi ben kimseden isteyemem çok garipsedim.
Yengençcim bu para konularında bence sen bir örnek değilsinbence sen haklısın
KKnin bonkörlüğü beni öldürüyor. onlara göre 6bin tl ev hediyesi normal, siradan arkadasa ceyrek takmak, komşunun cocuguna scooter hediye almak lazim:)
hediye dedigin icten gelir, agizla istenmez.
ben evleniyorum , o kadar cok kisiden "ne lazim bak lutfen söyle" lafini duydum ki. "sagol herseyimiz var" diyorum geciyorum.
ne ayip agziyla istemek
Gerçekten yeni taşınan biri bana şunu al dediğinde rahatsız olmuyor musun bibi??? Yeni evlenecek olur,imkanı yoktur kendi utanır söyleyemez birine sordurursun anlarım.Yeni ev almış,yeni eve taşınmış birine niye sorayım?? zaten hali hazırda düzeni var ,yeni ev olduğu için kendinde heves edip alıyordur.Bana gerçekten şunu istiyorum al demek çok saçma geliyor...Yengençcim bu para konularında bence sen bir örnek değilsinherşeyi gereksiz buluyorsun ama senin gibi insan sayısı az ayrıca işine yarayan hediye almak kadar güzel birşey yok ha 6 bin evet çok ama ufak muftak aletide alsa odeyeceği belli bin 2bin borcam dediğin şeyi ne kadar sanıyorsun ki?
Böyle söylenerek zaten alacaksa da bence almasın. O maldan kimseye hayır gelmez. Bence siz aklınızdakini alın, sonuçta herkesin aile dinamikleri farklı, herkesin bütçesini zorlaması farklı. Burda istediğiniz cevabı alamazsınız.İmkanın yoksa yoktur yani söylersin. Yine de bin 2 binlik bir sey düşünüyordum diyorsan attiklarindan birini al 3 bin olsa ne olacak. Eşinin kardesi yani komşu değil ki bu. Ben de kendimi cimri sanıyordum yani bu kadar da abartmasaniz mi?
Fiyatı az olanı al ozman, bende yeni ev aldım benimde tek bir tane eltim var samimi değiliz ama aramızda iyidir. Yeni ev aldığım zaman asla şunu al demedim kimseye diyememde çok ayıp geliyor bana. O bana sorsa ne ihtiyacın var diye belki ozman söylerim onda bile söyleyemem ben yaO kadar samimi de değiliz yani görünce konuşuruz biter. İki tane gösterdi fiyatı bir tık daha az olanı mı alsam diyorum. Çünkü ikisini almak bana da sıkıntı bende ev taşıdım eksiklerim var daha.
Ben ev olarak sınırlamadım ben insanların işine yarayan şeyleri almayı severim madem birşey alicam neden param boşa gitsin alıcam köşede duracak sevmem yeni ev aliyormuş taşınma değil belli ki zaten bir hediye alınacak durduk yere neden böyle bir muhabbet olsun ki yoksa?Gerçekten yeni taşınan biri bana şunu al dediğinde rahatsız olmuyor musun bibi??? Yeni evlenecek olur,imkanı yoktur kendi utanır söyleyemez birine sordurursun anlarım.Yeni ev almış,yeni eve taşınmış birine niye sorayım?? zaten hali hazırda düzeni var ,yeni ev olduğu için kendinde heves edip alıyordur.Bana gerçekten şunu istiyorum al demek çok saçma geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?