Hediye meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve uyacak mi, zevk işi o tür şeyler beğenmez büyük ihtimalle. Riskli yani
Zaten hediye almak başlı başına risk ama maksat düşündüğünü belli etmek ya. Ne bilim bana öyle bi hediye gelse en kötü evdeki kullanmadığım odaya takarım. Zaten yeni model avizelerin hepsi birbirinden şık ama zevk meselesi tabii.

Elti konu sahibine uzak eşine yakınsa bu muhabbetlerin onlar arasında geçmesi gerekmez miydi?

Berfu Yenenler ve Seda Bakan sohbeti geldi aklıma

Ben eksik söylenmesinde sakınca görmüyorum açıkçası, ne kadar ayırırsanız ayırın çöp olmamış oluyor paranız karşı taraf ihtiyacını söylediğinde,
şu ekonomide değil 1000 lira 100 lirayı bile çöpe atacak durumu yok kimsenin zaten, ama eltiniz evinizde en elzem eşyalarınızın olmadığını bildiği
halde 6,7 binlik hediye isteyerek aç gözlülük etmiş, yanlış anlamadıysam istediği şeylerin lükse kaçtığını düşünüyorsunuz, bu durumda siz haklısınız, o yüzden sadece bir tanesi almayı düşünebilirsiniz belki.

Arkadaşlar siz şaka mısınız? Ev hediyesi 6-7 bin lik bir şey almak yok daha neler??? Herkes bu paraları şak diye hediye parası diye çıkarıyor vay be!! Kadın çalışıyor diye o parayı vermek zorunda mı?? Ben de yeni taşındım en yakınımdan bile istemem ne kadar ayıp ,az yerim geç olur ama istediğim şeyi kendim alırım bazı yorumları okudukça şaşırıyorum gerçekten ....

Görümcen eşinin kardeşi sonuçta eşin ile birlikte alırsınız diye düşunüyorum en sevdiğim şeylerden biridir ne istediklerini söyleyenler biz hep öyle yaparız kimseye boş şeyler alınmamış olur

Son düzenleme:
Sizin konu acma amacınız ne? Size gore dogru ya da yanlış, eltiniz talep de bulunmuş almak zorunda degılsiniz, kaldı ki ne sizin ne de esinizin almak gibi bir niyeti de yok anladığım kadarı ile. Yani ortada bir anasmazlık yok. Konuyu acma amacınız ne vay ne ac gozlü eltim var mı diyelim.
Ev hediyesi benim cevremde ihtiyac sorularak ya da evdeki eksik ya da hediye alınacak kisinin isteği dikkate alınarak alınan birsey.
Yani madem eltinizin ihtiyacları size pahalı geldi, benim bütçem onları karsılamaz deseydiniz ve daha düşük bütçeli bir istekte bulunmasını bekleseydiniz.

Yengençcim bu para konularında bence sen bir örnek değilsin herşeyi gereksiz buluyorsun ama senin gibi insan sayısı az ayrıca işine yarayan hediye almak kadar güzel birşey yok ha 6 bin evet çok ama ufak muftak aletide alsa odeyeceği belli bin 2bin borcam dediğin şeyi ne kadar sanıyorsun ki?

Gerçekten yeni taşınan biri bana şunu al dediğinde rahatsız olmuyor musun bibi??? Yeni evlenecek olur,imkanı yoktur kendi utanır söyleyemez birine sordurursun anlarım.Yeni ev almış,yeni eve taşınmış birine niye sorayım?? zaten hali hazırda düzeni var ,yeni ev olduğu için kendinde heves edip alıyordur.Bana gerçekten şunu istiyorum al demek çok saçma geliyor...

Böyle söylenerek zaten alacaksa da bence almasın. O maldan kimseye hayır gelmez. Bence siz aklınızdakini alın, sonuçta herkesin aile dinamikleri farklı, herkesin bütçesini zorlaması farklı. Burda istediğiniz cevabı alamazsınız.

Fiyatı az olanı al ozman, bende yeni ev aldım benimde tek bir tane eltim var samimi değiliz ama aramızda iyidir. Yeni ev aldığım zaman asla şunu al demedim kimseye diyememde çok ayıp geliyor bana. O bana sorsa ne ihtiyacın var diye belki ozman söylerim onda bile söyleyemem ben ya

Ben ev olarak sınırlamadım ben insanların işine yarayan şeyleri almayı severim madem birşey alicam neden param boşa gitsin alıcam köşede duracak sevmem yeni ev aliyormuş taşınma değil belli ki zaten bir hediye alınacak durduk yere neden böyle bir muhabbet olsun ki yoksa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…