- 10 Aralık 2019
- 109
- 180
- 18
- 33
- Konu Sahibi Dadlimidadli
-
Onu da yaptım. Ayna oldum ona kendini gormesi için onun cümlelerini kullandim. Hisset dedim. Daha da celallendi.Saygıyı gördüğün kadar göster .. inşallah çok mutlu olursunuz
Benim eşim de böyle aslında. Ama dediği gibi küçükken yaşadıkları sevgiszlikten görmediklerindenOnu da yaptım. Ayna oldum ona kendini gormesi için onun cümlelerini kullandim. Hisset dedim. Daha da celallendi.
Biz kadınlar çok severiz sen çok sev o zaman deseydinHa kızlar bu sabah eşimden bir şey de öğrendim. Bana dedi ki ben cocuklugumda çok sevgi görmedim. Sen beni çok sevdin belki sevginin dozu bana fazla geldi. Az ver ama hep ver dedi. Ilaç gibidir sevgi fazla doz da verilen kişiyi iyilestirmez daha çok yan etki gösterir dedi.
Bunu da bilmiş olun. Erkekler çok sevilmeyi sevmezlermis...
Eşinizin size çok ihtiyacı var bunu bilin.. En çok size.. İnşallah eski davranışları tekrar etmez sizin ona uydugunuz gibi o da size uyum sağlar umarımHa kızlar bu sabah eşimden bir şey de öğrendim. Bana dedi ki ben cocuklugumda çok sevgi görmedim. Sen beni çok sevdin belki sevginin dozu bana fazla geldi. Az ver ama hep ver dedi. Ilaç gibidir sevgi fazla doz da verilen kişiyi iyilestirmez daha çok yan etki gösterir dedi.
Bu bana o kadar doğru geliyor ki. Bunu bütün erkeklere genelleyemeyiz ancak özellikle ailesinden sevgi görmeyen insanlar ilerde sevgi görünce nasıl karşılık vereceklerini bilmiyorlar maalesef... sizin bu kadar verici olmanız demek ki eşinizde bilmediği bir duyguyu yaşattı ve yanlış tepki verdi. Bunun farkında olması güzel. Umarım bundan sonrası için her şey daha da güzel olur. Bu arada inançlı biri misiniz bilmiyorum ancak her gün evde siz iş yaparken telefondan bakara suresini açarsanız sesli bir şekilde, bir süre sonra evinizin içindeki atmosfer değişecektir inşallah.Ha kızlar bu sabah eşimden bir şey de öğrendim. Bana dedi ki ben cocuklugumda çok sevgi görmedim. Sen beni çok sevdin belki sevginin dozu bana fazla geldi. Az ver ama hep ver dedi. Ilaç gibidir sevgi fazla doz da verilen kişiyi iyilestirmez daha çok yan etki gösterir dedi.
Bence erkekler çok sevilmeyi sevmezler değil de, siz onu sevmeyi kendinizi sevmekten daha çok ön plana alırsanız saygısızlık yapmaya başlıyorlar. Biraz bencil olmak gerek ilişkilerde.Ha kızlar bu sabah eşimden bir şey de öğrendim. Bana dedi ki ben cocuklugumda çok sevgi görmedim. Sen beni çok sevdin belki sevginin dozu bana fazla geldi. Az ver ama hep ver dedi. Ilaç gibidir sevgi fazla doz da verilen kişiyi iyilestirmez daha çok yan etki gösterir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?