Hem ağladım hem anlattım

eşiniz söylediklerinizden kendine pay çıkarıp size adım atmış. bence bir kez daha denemek ve gözlemlemek iyi olur.
zaten sarıldığındaki, sözlerindeki samimiyet derecesini en iyi siz anlarsınız. eğer sizi inandıracak bir samimiyetle geldiyse şans verin.
ama gözlemlemeyi bırakmayın ve bence fedakarlık konusunda kendinizi biraz çekin.
alıştığı konforu bulamadığında neler yapacağına bakın.
umarım toparlanır.

Biz ne desek boş.Zaman gösterir bazı seyleri.Kendinize ona belirtmeden bir süre tanıyın atıyorum 4 ay.Bakın değişme var mı çabası var mı? Ona süreyi vermeyin ki rol yapmasın o zamanda.Çaba varsa iyi yoksa yolunuzu çizin.10 yılınızı daha çöp etmeyin.Ha ailemden böyle gördüm lafını kabul etmiyorum ben.Ne insanlar biliyorum ailesinden gördüklerinden farklı davranan.Biri bizzat benim.Ailemde böyle gördüm uygulaması da kolayima geliyor o lafin doğrusu bence.Bir insan isterse kendini değiştirebilir hatlarını yontabilir çünkü.Zaten sadece kendi yapabilir bunu başkası yapamaz.

Kimseyi kendimden çok sevmem, kimseyi kendimden çok değer vermem, kimseyi başımın tacı yapıp o tacın altında kalmam. Kusura bakmayın bir insanı çok sevmek devamlı fedakarlık yapmak, kendini yok saymak demek değildir. Sizin en büyük hatanız o. Siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez. Eşiniz değişmez bahanesi var çünkü bahane hazır ona tapan bir eş var, değişmesi için neden yok. Ama siz bu saatten sonra kendinize değer verip, kendinizin kıymetini bilirseniz çok şey değişir.

Hataalarini kabul eden insan her türlü yeni başlangic sayfalarini hakeder. Esiniz o sizin siz ondan güler yüzü eksik etmeyin her şeye ragmen biliyorum cok zor ama şımartmayında her zmaan öncelik sırasıni kendinize verin bugunun tribini ona çektirmeyin. Erkekler tripten nefret eder ve trip onlara ceza yerine eziyet gelir tripten ders alan hicbir erkek yoktur tatli dil yilani deliginden cikarir. Ilginizi azaltin ama bunu guleryuzle ve bugun olmamis gibi davranarak. Bugunu yoksayin neseli olun neseli gibi taklit yapin umursamaz davranin .onu takdir edin ayni zamanda tesekkurlere basvurun ki ona saygiyi ogretebilin öyle bir denge kurunki ona karsi bugunu unutmasin yaptigi kabaligi ama bugunu basina kakmayinda yada gecmisi ona ve cocuklariniza kibar davranarak yaptigi hatalari gozune sokun

Bence karşıdaki kişinin değişmesine dair beklenti çok yıpratıcı ve yanlış. Önce değişmesi gereken sizsiniz. Siz değişirseniz eşiniz değişecek. Siz önce kendinizi eşinizden daha çok seveceksiniz. Benim aklım almıyor bir insan başkasını nasıl kendisinden çok sever. Kendinize değer vereceksiniz.

Derviş sormuş; Efendim çok MUTLUYUM nereye gitsem karşıma güzel insanlar çıkıyor. Her şey nasılda değişti. Mürşit, cevap vermiş; sen DEĞİŞTİN.

Sizin esinizin ciddi psikolojik sorunlari var
Ben esime de , eski esime de fazlasiyla sevgi verdim , ginde bi milyon kere soylerim , bebegimmis gibi davranirim ve karsiliginda kat be kat sevgi alirim
Erkekler de insan, sevildikleri zaman sacmalamiyor sizinki gibi
Rica ediyorum inanmayin esinizin her dedigine , hic normal bir insan degil cocukluk travmalari ciddi yaralar acmis kendisinde , saglikli dusunemiuor ve sizi kandiriyor

Valla eşiniz huysuzluklarina kendince turlu bahane bulmuş işte.Umarim biraz akillanır.Ne yapiyorsa siz de yapin demiş yukarda bi uye.Ona katiliyorum.Sineye cekmeyin o tür durumlarda.Hizmete devam etmeyin.Böyle tasa ,boyle hamam yani.

Bence yeniden çift terapisine gidin, eşiniz iletişim kurabilen kendinde olan sorunları da bir şekilde kabullenen bir insan. Toparlarsınız gibi duruyor

Bir kadın ne kadar çok severse kendinden ne kadar ödün verirse okadar erkekler aşağı çekiyor kadınları ,gecmiste herkes birsuru sorun yaşıyor bunun arkasına siginmasin yinede bı fırsat daha verin derim Rabbim huzur versin yuvanıza,eşinizede akıl fikir versin inşallah

Ailesinden gorduguyle alakali degil ya. Babam beni hic kucagina alip sevmezdi ama ben onun beni sevdigini hissederdim o sert bakislarinin altindan. Eski esim babamda gormedigim sevgiyi gosterseydi ben esiniz gibi işin cılkını çıkarmazdim, sevgime sahip cikardim. Bunun onunla alakasi yok. Adamin totosu kalkmis. Fazla sevilmek fazka fedakarlik iyi gelmiyor ona demek ki. Kendini fazla bulunmaz hint kumasi sanmis. Ya da size ne derse desin sizin kaldirabileceginizi saniyor ama siz onun stres topu degilsiniz. Sizin de kirilabilecek bir kap tasidiginizi anlamali. Kalp kirilinca bir daha da eskisi gibi olmuyor ki. Ne gerek var guzel guzel hayati yasamak varken, herseyi kirip dokmeye, hayati cehenneme cevirmeye.

Simdi bazı şeyleri insanları tanımadan anlamak zor. Kendimden örnek vermek istiyorum: Sahsen eşimi tanıştığımızdan önce tanısaydım kesinlikle şimdiki gibi sağlıklı bir ilişki kuramazdim. Ve eminim ki ona iyi bir eş de olmazdim. Ve emin olun o zamanlarda bana sorsalar yinede kendimde bir sorun görmezdim, o kadar da kendimi haklı çıkartırdım. Tıpkı esiniz şimdiye kadar kendinde sorun görmediği gibi.Çocukluğumuzda yaşadıklarımız bizde izini bırakıyor. Heleki ortada psikolojik, fiziksel şiddet varsa veya anne baba tarafından yok sayma varsa. Herkesin üstesinden gelme şekli aynı değil. Ben aslında esinizin bir konuda samimi olduğunu düşünüyorum: sizin sevginizle ne yapacağını hiç bilmiyor. Benim esinize tavsiyem: bir süre tek başına psikolojik yardım alsın geçmişi ile ilgili. Siz olmadan belki daha iyi açılır. Ve sonra beraber de gitmeniz.

Biraz kendiniz geri çekseniz konu sahibi, bir de böyle deneseniz?
Madem bu kadar sevgiden rahatsız ilginizi, sevginizi çekin bir süre. Normal biri gibi davranın. İşe yarıyorsa ordan devam edin.

Eşinizin bu dediğine katılıyorum, ben de eşimi cok severdim sizin gibi cok fedakarlık yaptım, ama onlar özlemini duydukları duyguyu istiyorlar, yani çocukken cok ilgi görmediği için fazla sevgi benim esimin bozuk olan psikolojisini daha da bozdu diye düşünüyorum, bence siz kendi ozguveninizi geliştirecek aktiviteler yapın, kurs, spor vs. Eşinize de aşırı ilgili davranmayın çünkü bilincaltinizda siz de bir beklentiye girmiş oluyorsunuz

Benim eşimin ilk zamanki hallerine benziyor, ne zamanki ben de onun kusurlarını yüzüne çarpmaya başladım artık beni elestirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…