selam hanım hanımcıklarrr....
az önce gezmelerden gedik yine bi bakim napıyo bunlar dedimki elifimde hasta olmuş
aman canım ço dikkat et kendine ama herşeyden önemlisi moral nolursa olsun sakın bozma moralini.aman sen üzülcene bizler üzülelim.ayy duydukça zülüyorum seni böle bende çok sorunlu bir hamilelik geçirmiştim aman sonun benzemesin inş. doğumun çok kolay çok güzel olur canım benim.
kaderim nazarlaramı geldiniz be yine hepsi yavaş yavaş dökülmeye başladı kuzuların. bu arada Temr Beyi bende tavsiye ederim nilimsinin tavsiyesiyle gitmiştim bende ona ve çok memnun kaldık bir tek şey dışında reçeteleri verdiği zaman dikkat edin yara kremi yerine pişik kremi yazmasın
fakat ilgisi işinin ehli oluşu gerçekten çok çok önemli.
meleğim Öykcük nasıl oldu biraz daha iyidir inş.
cimcimem apayım be canım denize düşen yılana sarılıyo sende benim gibi 1 seneden fazla uykusuz kalsaydın nereye sarılacağını şaşırırdın. diyorum ya bazen bayılacak gibi oluyorum.
bu arada dedim ya gezmelerden gedik diye ilk defa bu akşam o yeni doğum yapan arkadaşla doğru düzgün konuşma fırsatı bulduk. ve bi taraftan üzüldüm yaşadıklarına bi taraftanda zor tuttum kendimi söylenmemek için. zamanında bana Jale hanım için çok söylenmişti çok güveiyosunda bak sonunda sezeryan oldunda diye. ama nerdeyse bebişi kaybediyorlarmış o toz kondurmadığı doktoru sayesinde. ebe tanıdık olmasaydı ben bitmiştim kaç gün sancı çekerdim akıbetimiz ne olurdu bilmiyorum diyor bu akşam. 38. haftada doğumu sunni sancıyla başlatmış ve 8 saat sancıdan sonra ancak 1 cm. açıklığa erişilmiş bebek zora girmiş. kalp atışları düşmüş ebe arkadaşı doktor hanım olmayacak bebeği kaybediyoruz demişte doktor hanım daha durmadı ya kalp atışları bir haftada olsa normal doğacak bu bebek demiş.
ayy bunu duyunca cinlerim tepeme çıktı. zor tuttum kendimi gördünmü güvendiğin insanı dememek için sonuçta lousa üzülmesini istemem.neyse bunun üzerine o ebe arkadaşı çıkışmış unutmayınki bu bebek tedaviyle oldu gözünün içine bakıyorlar bu kaçıncı başkalarına sesimi çıkarmadım ama en yakın arkadaşımın göz göre görede bebeğini kaybetmesine susamam siz sezeryana almıyorsanız hemen başka bir doktor ayarlayınca deyince tamam hazırlatın ameliyathaneyi demiş. ve dikişleri aldırmaya gittiklerindede sen dua et ...... (ebenin ismi) o olmasaydı ben seni hayatta sezeryana almazdım, ben normal doğumlrıyla ünlü bir doktorum demiş.
dinledike çıldırdım çıldırdım kızlar. bu ne vidansızlık bune sorumsuzluktur yaaa. bazırları diyor ya jale Hanım'ın fan kulubü bunlar hayatta toz kondurmuyorlar diye. valla bundan sonra kim ne derse desin umrumda değil. doktordan önce insan en azından. sevmekmi tüm bunları duyunca sevgidende öte geçti benim için en azından kariyerini değil bizi düşünüyordu. Allah bin kere razı olsun. bazılarınada ibret olsun.