Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

günaydın hanımlarrr

elifangel bal limon zeytinyağı nı mutlaka yap öksürüğü kesiyor teldede dedim gerçide günde 3 kez yap mesela

vallhi uyku meselesinin çözümü kararlı olmaktan geçiyor bebekken tmm akıl sır ermiyorda artık 1 yaşına geldiğine göre bebeklermiz herşeyi bal gibi anlıyorlar vallhi akşam eşimin stajyeri bizde yemekteydi benden rica etti kurabiye yapalım die işimiz bittiğinde 11 di tuğkan uyumamıştı çünkü babayla oyun iyi gelmişti ama ben işim olmasa onu o saate kadar ne yapar ne eder uyuturdum

doktor meselesi hassas mesele vallhi herrşeyi düşünmek gerek doktor seçerken bende kendimi çok sanslı hissediyorum dr mevzusunda inş. ikinci bebeği düşündüğümüzdede doktorum buralarda olur

elifangelcim sana da çok geçmiş olsun kıyamam ikinie de aman bu yeniyıl üstü tıkıldık eve aman iyi olalımda napalım..
öykü iğleşmeye çalışıyor ama daha kötü

ayy hastalık akıyor topiktenn..
dikkat etmek lazım salgın varmışş..elifangel hamilesin canım en iyisi bal zencefil limon sana iyi gelir..
geçmiş olsun.
bendede bugün arkadaşlar vardı uzun zmandır görüşmediğim ama çok keyifliydi geçmişi anıp durduk.

o maceralı aşık dolu hallerimiz ay ne komik geliyor şimdi.

bizde düğün salonu seçeneğini artırıyoruz bakalım artık tutmamız lazım yoksa ciddi anlamda yer sorunu çıkıyor istediğimiz tarihlerde yok bulamıyoruz..okullar açıkken haziran başı istiyoruz herkez burada olsun yoksa tatilde herkez biryerlerde..offf eşimin morali altüst oldu ne yapalım bulacaz artık seçenk çokk

Son düzenleme:
ayy kızlar hastalıklar meleklerimizden çooooooook uzak olsunlar inaşllah duruda bişey yok ama gözünün içine bakıyorum bizdede doğum dünü telaşı başladı 2 ocak tam doğduğu gün kutlucaz bugün hava soğuk evdeydim temizlik yaptım camlarımı sildim
bu sene hiç hevesim yok yaaa tövbe yarabbim annemin ayağı kendi hastalığım kızıma hal bırakmadı kızlar bu arada korkuyorum ama iyiyim demeye nazar değmesin die
ben maşallah çok iyiyim 1 haftadır dr gitmiyorum rekora gidiyorum

kızlar biraz önce geldim hem güzel bir gösterinin rahatlığıyla hemde işi bırakmanın üzüntüsüyle.bi ara uğrarım yine ama şu an hem çok yorgun hemde üzgünüm.

ankcm bıttımı ısın guzelım ne dıyeym ya sevyrdn mesleğını keske herkes senın gıbı mesleğıne asık olsa ne dıyeym hayırlısı olsun ya kım o saygıdeğer doktor ay bursadaysa o sahsıyet ozelden adını yazda cevreden arkadaslarıma sylym ınsanytlık adına leadangelm su bal lımonu bana tuğkana verdğn gıbı orantısıyla yazsana tatlı kasığımı veryrsn

aman ya offf hepinizde hastanısınız bir toplanamadık :2:

antikacım boş ver üzme kendini her kapı kapandığında diğeri aralanmış olurmuş kuzum bende tam sana arkadaşın yeğenini sorucaktım sana sen en son koçtaydın di mi cnm yani bu ayrıldığın bizim fıstıkta gösteriye katılacakmış

leadangelcim uyku meselesinde sana %100 katılıyorum bazen bizde böyle kaçamaklar oluyor ben odaya girer girmez yere yastığı atıp yatıyor

kaderim valla Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla atlatın bu tatlı telaşları...altınceylan bide buzzparkla da git görüş süper orlrı da iyice aklını karıştırayım

elifim hadi iyileş ama artıkkkk bu arada kuzum kim yazmıştı zencefil diye aman diyeyim hamilelere yasak biliyorum zencefil sen bal limon yap yeter sana

sedacım

Son düzenleme:
biraz daha sağlim kafayla geldim kızlar. dün akşam çıkışta hocamızla kısa bir konuşmamız oldu. kısa öz pesmi ediyorsun dedi. hayır hocam dedim ben pes etmedim aslında böle gördüm böyle yetiştirildim hocalarım tarafından öylede davranıyorum dedim. soru sorar gibi baktı yüzüme. bir zamanlar sizde yıldırımdaki işininzi üstelik kıdem tazminatınızdan bile vazgeçerek bırakmamışmıydınız deyince gülümsedi. demek bu bozuk düzünden bir kişiyi olsun kurtarabilmişim dedi. bu sözünün üstüne bende aynı şeyi yaptım hocam bu çocuklar yarın büyüyecek belkide adaletli olmaları gereken yerlere gelecekler ve benim bu gün yaptığım akıllarının bir yerinde olacak. dedim ve helalleşerek ayrıldık.
yani kızlar evet benim açımdan çok üzücü mesleğimden uzak olmak ama ben çocuklarla çalışıyorum mümkün olduğunca az hata yapmak zorundayım. nasılki zamanında hocalarımın yaptıkları benim bu günkü hayatımı ve kararlarımı etkiliyorsa yarın onlarında etkileyecek. bu arada nilimsi senin çok yakından tanıdığın bir doktor malesefki bunları yapan isim vermiyorum ama burdan zaten anlamışsındır.
cimcimem koçtaydım canım. belki tanırım sor bakim. sonuçta bu olaydan dolayı ordan ayrılmayı tercih eden sadece bendim gurubun geri kalanı devam ediyor. ayrıca sağol güzelim bende yanı şekilde düşünüyorum. Allah büyük vardır elbet başka bir kapıda kısmetim. kim bilir belkide çok daha hayırlı bir yer denk gelicek.
ayrıca hamişlere evet toz zencefilin zararı var mide sorunlarına yol açıyor ama çubuk zencefil (sadece demleme yoluyla ) kullanılabiliyor.
bu arada kızlar artık sallayacak yerim kalmadı en kısa zamanda jale hanıma gitmem lazım. emin değilim ama galiba sarkma sorunuyla yüzyüzeyim. :18: şimdiye kadar yorgunluğa falan veriyodum ama elimede gelmeye başlayınca korkmaya başladım. inş. değildir ama bi görünüp emin olmakta fayda var.

antika heykelde bu forklor gurupların çalıştığı bir mekan varmış düğün salonalrına oradan yönlendiriyorlarmış.tarih hangi gurubu seçtiğimiz falan hepsi oradan ayarlanıyormuş,bu konuda bilgin varmı.
.
cimcime altın ceylanı düşünmedik canım..
eşimde sabah işe giderken netten bak dedi 3 tanesini inceledim.kağıt kalem önümde
sarperde bayağı değişmiş..atalayı çok istiyorum eşimde bir okadar hayırr diyor..
ufff pazara kadar tutmak lazım ben gerildim istediğimiz tarihte yer bulamassak diye..
annelerle konuşucaz bu akşam ortak karara varmamız gerek.
almiraya eşim çok istiyordu tarih olarak sıkınıtı oldu.istediğimiz tarihte dolu.kişi başı fiatlarıda bana yüksek geldi,eşim normal diyor ama 600 kişiden hesaplayınca ufff ki uff
2 saat için çok bence şimdi alternatifleri çoğalltık..
bir elimde tl bir elim klavyede aman ne zor bunalr ya allahtan net. varda çıkıp çıkıp gezmiyor insan..
bu arada şimdide konumuz kına mı yapsak yoksa ikisi bir aradamı diye düşünüyoruz.düğün salonun tuttukta o kaldı

bursada düğün mekanı hakkında toipk buldum:92::92:
altın bulsam bukadar sevinemzdim.iyi kötü mekan hakkında yorum yapmış herkez
bizzat kişilerin mekanlar hakkındaki yorumalrı çok önemli..artıları eksileri nasıl,asıl kişilerden öğrenmek daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum
aslanları çok merak ediyordum meğerse kişi başı 100 müş
bu topiğe yapışayımben doğru yeri buaradan bulabilrim.

cnm birer tatlı kaşığı veriyorum ama yaparken 1 çay kaşığı koyuyorum 1 çay kaşığı dolsusu bal okadarda z.yağı elime limon dilimini alıp 3-5 damla danlatıp iyice karıştırıp bu karışımdan 1 tatlı kaşığı veriyorum büyüğüne vericeksen hepsini ver cnm zaten 2 tatlı kaşığıkadar oluyor ben taze taze yapıp veriyorum her seferinde miss gibi çok öksürdüm biara kendimde içtim hep

selam kızlar :))
öykü iğleşmeye çalışırken yavrum daha iğleşemeden ben hasta oldum gece şiddetli bi boğaz ağrısı bu gün hapşuruk boğaz ağrısı burun akıntısı başladı bendede (((((((
yeni yıla çok feci gircez bu gidişle umarım koca yıl böyle geçmez

Çok sağolun kızlar =))

Elhamdülillah bugün çok daha iyiyim. Biraz burnum akıyor ama o kadar da olsun artık. Tıkanıklığım gitti. Boğaz şişim, ağrım geçti. Rahatça su da içebiliyorum keyfime yok diyecek

İki güne kalmaz anneannemin deyimiyle zıpcık gibi olurum ( o ne demekse artık )

Hep ıhlamur içiyorum bugün değişiklik yapıp sadece kuşburnu kaynatacağım. İçimi temizler herhal.
Zaten balgamıda ıhlamur, kuşburnu, elma kabuğu, limon, keten tohumu, ayva yaprağı, bal olan bir karışım söktü. Çok şükür toparladım.

Dün gece hiç uyuyamadım. Saar 4 olmuştu hala gözlerim açıktı. Bebek çok aşırı hareket etti, benimde uykum kaçtı. Neyse arada bir yerlerde uyuya kalmışım. Sabah zor uyandım baktım hala oynuyo. Yemek yedim, bu saat oldu hala kıpır kıpır. Bu normal mi arkadaşlar ya. Normalde inanmazsınız belki ama çok düzenli uykusu var. Hareket ettiği ve etmediği saatler çok ayarlıydı ben hep onun hareketlendiği an mesala diyorum saat şu hakketen o saat oluyor. Ama dün geceden beri sapıttı. bende korktum ama bişi olmaz herhalde. Değil mi ?

slm kızlar.bizde bu gece hastanedeydik.gece eve geldim benim oğlan saat 12 kalktı karnım ağrıyo diye kıvranıyo.aldık hemen acile bahara gittik.kusması filan yoktu ama apandis diye baya bir korktum açıkçası.tahlil muayene derken.gazı varmış.lavman yapıldı.çok şükür iyi şimdi.

Canımmmm çok geçmiş olsun =(

Benden sana naçizane bir tavsiye olacak, fazla öyküye yaklaşma. Yani öpme - sarılma gibi. Çünkü o iyileşmeye başlarken senden tekrar virüs alabilir. Bizde kalabalık olunca öyle oluyor. Mesala evde 6 kişiyiz, biri hastalansın doğal olarak diğerlerine de geçiyor. İlk hastalanan iyileşmeye başlarken tekrar kötü olabiliyor çünkü tekrar mikrop geri geliyor. Bu sefer evde kimse hasta değildi ben hastalandım. Onlar da şaşırdı bu nereden geçti diye. Ama benim ki onlara bulaşmadı. Ailecek şaşkınız

ilknurcum geçmiş olsun cnm benim insanın ödü kopar ne diyorsun apandiste gider ilk insanın aklı aman gazmış şükür

kaderim bende yapıştım dediğin topiğe nazendeden git fiat al bakalım ne kadarmış merak ettim eşin seni öldürecek her gün yeni bir salon diye

meleğim cnm çooook geçmiş olsun...

antikacım adı pınar siz sınıf sınıf mı eğitiyorsunuz cnm? yoksa ekip olarak mı?çünkü sanırım onların hocası erkekmiş tek diyor anlamadım :64

kaderim senin eşin arnavut muydu ?

geçmiş olsun kızlar bu ne yaaa kırıldınız resmen. Allah acil şifalar versin hepinize..
elifcim hayırlı olsun benimki gibi bir canavar geliyo sanada meraklanma norma canım biz 5. aydan sonra hiç uyku bilmemiştik.
kaderim merkezi heykelde olan 4 tane yer var hagisi acaba ayrıca bir organizasyon birosnun toplama gurubumu yoksa ekiplermi tam ismi olmadan bişey demem imkansız. bir ihtimal bursa kılıç kalkan aklıma geliyor ama onlarda ayağa düşürmemek adına bu tür şeylere karşıydılar.

sahi unutuyordum cimcimem bana tel nonu yazsana özelden biliyorsun benim tel sizlere ömür sana bişey sormam lazım.

yok cimcimem eşiminde babası yunanistandan gelme yani onalrında köken oraya dayalı ama eşim bursalı sayılıyor.annesi bursalı çünkü
bu arada atalay la gold kıyaslanmış baktığım topikte gold tercih ediliyor..daha güzel nezih mekanmışş
soğudum atalaydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…