Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

slm hanımlarr kuxzumu uyuttum meleğim geçmiş olsun cnm ya sanada sen dün boğazlarım köt demiştin belliiymiş meğer
ilknur sizede geçmiş olsun cnm ayyy korkardım bende apandist die eşimin apandist mecerasını dinleye dinleye ödüm kopuyor
antika boşver cnmya hayırlısı herşeyin çıbuk zencefil demişsinde ben çıbuk zencefil die bişey ilk senden duydum o nasıl oluyor benim bildiğim tarçın çıbuk olur zencefilde yamuk yumuk bir meyve

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz ahanda şu saatlerde gelinalıcım vardı 2007 de şimdi pasta yapıcam kalp şeklinde içim içime sığmıyor nedense bugün
yarında arkadaşa gidicez sbhtan oğlumla eşimde akşam gelicek

hepinizinn yeni yılını şimdiden kutluyorum ben güzel güzel yıllarımız olsun inş.hep brlikte sağlıklı herkesin sevdikelri yanında hep güzellikler olsun 2011 de kötülükler bizden uzak olsun seviyorum hepinizi öpüldünüz

geçmiş oslun canım,benim oğlumda arada karnım ağrıyor diyor
hemen aklıma apandist geliyor eşimde biz çıkarken apansistinden ameliyat olmuştu..
allah korusun.
karın ağrısı deyip geçmemek lazım.

ledangelcim evlilik yıldönümünüz kutlu oslun canım
uzun uzun senelere eşinle ve tuğkancıkla geçirmen dileğiyle
oh ne güzel pasta telaşı almış seni..
o düğün salonunu dikkate alıcam canım sağoll..ay bizim topikte ne güzel herkez fikir veriyor.
ama sanırım biraz uzak kalıcak merkeze yakın olsun istiyoruz..

teşekkür ederim kaderim inş. hepimiz için güsel dileklerin pastayı hallettim tuğkan uyanmadan sizede ekliycem bak resmini birazdan bakın bakalım nasıl olmuş

aynen cnm süper düşündün sağolasın al eşini çocukları buyur gel pasta hazır bak hiç arama

ay canım sağolasın o kalpli güzel pastandan yemiş kadar oldum.
benim kocada dışarıda bu akşam
bizde oğluşlarımla evdeyiz..

kızlar bi selam vereyim dedim ledangel harikasın hayatım valla benimde canım pasta istedi
bizde kızımla çıktık bugün çarşıya gittik durunun doğum günü için mum filan aldım ayy kuzucum 2 yaşına giriyor şimdide arkadaş çağırdı hazır eşim yokken gezeyim herkezi öptüm
gamzem nice uzun uzun senelere birlikte yaşlanın aşk sizden hiç ayrılmasın

slmlarr kızlar nbr marıfetlı hatunn gamzem cok hos grnyr pastan nıce nıce yıllara cnm,,kaderm atalaydansa bende gold derım hakkaten gold bence daha sık.bırde altınceylana baksana yada sukay parka değısık olur bende bgn ebru kursu arıyrm delı gıbı ebruyu oğrenmeyı cok ıstemstm ama hıc vaktm olmadı sımdı gene gonlume dustu kızlar sızın varmı bıldğnz yer yada hoca aslında hoca buldumda kabul etmyr donem ortası ya onceden okulun yoğunluğundan nefes alamazken sımdı ne yapsam dıye dusun dusun durrrr tek bıldığm sey ve emın olduğum sey ben evde oturacak bırı değılım ama meleğım ıcın herseye değeer hayatımda ılk kez evde otryrm ama alısamadım hala oyaa gtrynmu pasamı yarın doktora son durum ne

yarın sabahtan sana mı gelsem leadangelim :66cnm aşk dolu yıllar sizin olsun ben bu saatte pastada bulamam damla çikolata yiyeyim bari

rüfeydecim yarın hmet bey iptal oldu eim dün gece eve geldi haftaya çarşmba uygun mu nurcana gidicez dedim cuma ahmete gidicez dedi iyi dedim sen al ahmete götür ben nurcana dedim soğuk savaş sona erdi ama önümüzdeki ay ahmet beye götürücem güzelim benim de içimde kalıcak yoksa o kadar güzel şeyler duyuyorum ki adam hakkında süper anladığım kadarıyla adam

bu ay daha aşısı var kayıtlarını toparlatmam gerekiyor bi de hiçbir kapıyı sert kapamam nurcna da götürürüm ara ara ama önümüzdeki ay ahmet bey hoşuma giderse onda devam edicem..hstane dr. gibisi var mı Allah korusun kuzumu ama herşeyi düşünmekte de fayda var valla kızlar hafif destek olmasaydınız asla değiştirmem ama söylediklerinize canı gönülden de katıldım doğrusu

evet okudum cnm golddan memnunlar tarih ne demiştin ayyy inş tatil zamanlarımıza denk gelmez topiğin ilk sünneti olucak offff ne eğlenicez çağırıcaksın di mi kız valla bu sene tatil zamanı da sınırlı ramazan daha da erkene geliyor

bu sene biitiyor yarın belki gelemem sahi aklımdayken bu senenin en kötü olayı oğluşumu sütten kesmek oldu hem ruhen hem bedenen çok üzüldüm sıkıntı çektim kuzum çok içerledi bi de amcamın kızının bebeğini kaybetmesi veeeeeeeee 2 kere telefonumu kaybetmem (tel. sorun değil 150 noyu bir daha kaydetmek sorun )

en güzel olayı da tabiki paşamın o güzel 2 doğum günüydü aslında onunla geçirdiğim her gün unutulmazyaaaaa ben paşama aşığım aşıkkkkkkk şu an karşımda kızgın kızgın oturan kocamada ((( neti kapa diyor da )))

leadenglim nice mutle senelere eşinle ve oğluşunla beraber inş. bu arada pasta harika Allah nazarlardan saklasın kzı sen ne hamarat şeysin öle Allah ömür boyu ayırmasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…