nilimsi ebru işi sanat ve sabır işi bana göre değil.
antika maşllah bilmediği yok bir sürü yer söylemiş sana,
nilimsi cimcimemde bahsetti altın ceylandan ama kişi başı tam net vermeyim yanlış olur
ama 45 60 arası hatta seçilen menüye göre artabiliyor. almiraya yakın bir fiat açıkçası 500 yada 600 kişi olarak hesaplanırsa bir de mekan yeri ooo bayağı tutuyor..yoksa isterdim tabi altın ceylanda yapmayı..
cimcime çağırmammı sizi hiç kk ekibi oalrak davetiye göndericem
tatile çıkmaz kimse özelikle istediğimiz tarih haziranın ikinci haftasıydı okullar açıkken
istedimki herkez burada olsun diye yoksa karneyi aldığı gibi herkez tatillerde oluyor..
haziran 10 cuma birde 12 pazar akşamı boşş eşim pazar diyor..bakalım umarım kimse tutmamıştır..
orasıda tutulursa işte ozaman dahada strese gireceğim..
bu arada eğer mevlüt eğlenceli bir arada olmassa kına içinde bakıcam..belki dilara olabilir.cimcimem yer konusunda yardımcı olur birde pazarlığı ikimiz yaparız..
bakalım ben aslında ikisi de goldda olsun diyorum..sizce nasıl olsa güzel olur..
birde aklımı kurcalayan birşey var kınaya gelen ya müvlüde gelmesse işte ozaman çok üzülürüm çünkü mevlüt kınadan çok daha güzel olacak eğlence olmasada mehter takımı ilaihler falan olacak ama karar veremiyoruz..
off sonra kıyafet faslı bu arada ardanın sünnetliği özel dikilecek onun boyutuna göre pek seçenek yok.
eşimin arkadaşı sünnet kıyafetleri dikiyor imlatını yapıyor.ölçüsü alınacak minik adamımın ayy ufaktan heyecan başlıyorr..