Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

slm kızlar herkese ıyı senelerrr sağluk ve mutluluk dolu yılllarr antkm cok tesekkr ederm dedğn yerlerden uluumayı bılmyrdm bırazdan cıkcm gıderken soracağm ırgandıdakı yerı bılıyrm yalnız hıc gormek ıstemeyeceğm sahıslar var ondan hıc almayayım busmek ara kayıtta almıyr bırde beledıyelern actığı kurslar war yıldırımınkınde yer var sankı bgn medreselere bkcm cok cok sabırlı değlm ama en azından gıder bakarım nasıl yapılıyr dıe elıfangel nasıl oldn cnm ıyısn değılmııı kaderm davetyeye gerek yok nasulsa gelrz cnmmm ıns yanı sedam cok saol cnmmm msjn ıcın salı olablr ya benım ıcın hava onemlı yağmur vs olursa zor olur benım ıcın hadı herkes yazsın fıkrınııııı

slm kızlar herkese ıyı senelerrr sağluk ve mutluluk dolu yılllarr antkm cok tesekkr ederm dedğn yerlerden uluumayı bılmyrdm bırazdan cıkcm gıderken soracağm ırgandıdakı yerı bılıyrm yalnız hıc gormek ıstemeyeceğm sahıslar var ondan hıc almayayım busmek ara kayıtta almıyr bırde beledıyelern actığı kurslar war yıldırımınkınde yer var sankı bgn medreselere bkcm cok cok sabırlı değlm ama en azından gıder bakarım nasıl yapılıyr dıe elıfangel nasıl oldn cnm ıyısn değılmııı kaderm davetyeye gerek yok nasulsa gelrz cnmmm ıns yanı sedam cok saol cnmmm msjn ıcın salı olablr ya benım ıcın hava onemlı yağmur vs olursa zor olur benım ıcın hadı herkes yazsın fıkrınııııı

günaydın hanımlar geldik evimize eşim işe gitti malesef bikaç toparlanıcak işi varmış
ilknur geçmiş olsun cnm ilk kez duydum öle bişey bak arkadaşta da aynı durum olmuş vallhi benimkinin şişse bile ben farketmiycem böyle bişeyden bihaberim gerçi belli olur herhalde dimi inş. geçici bir durumdur cnm ya ameliyat dedimi içim kalkıyor
seda köyden amca oğlum kontrole gelicek ama ahangi gün bilmiyorum oyüzden bende net bişey diyemedim durunun d.günü için yatılı gelicekler çünkü eşiyle ikisi oda kulağından ameliyat olabilir inş. gerek kalmaz ama oyzden bende bu hafta onlar netleşene kadar kesin bişey diyemiycem cnm

nice yıllaraaaa...
bu sabahı çok cici geçirdik kızlar ama gece 11 de hepimiz uyumuşuz bu yılı uykuyla geçircez galiba. Devrim'de hediyeleriyle kafa şişiriyo şu an da ilk davulunu aldı seneyede kaval inş. 5 yaşına gelene kadar curayada başlamış olur bu gidişle
nilimsi fırsat bulursan teyyarede ebru sergigisi vardı ne kadar süreyle açık kalıcak bilmiyorum ama bi ara istersen öğren. bak belediyelerin olduğunu bilmiyodum ama medreselerinkini tavsiye ederim çok daha işin ehilleri oluyor oralarda. kız vakıf kitap evide bi dönem açıyodu ebru kursları orayada bi sorsana. olmadı bak şimdi aklıma geldi benim öğrencilerden biri bi sanat evinde çalışıyodu dur bide ona sorim.
bu arada sedacım baa uyar canım zaten önümüzdeki hafta ful gezicem
kaderim görsel sanatları seviyorum canım mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum yoksa bilmek değil merak benimki. her şeye cücüğümü sarkıtmam lazım

kızlar günaydın yeni yılın ilk sabahı akşam çok güzel geçti ben çok rahatsızım gerçi ama öyküm iyi ya o bana yeter:))
akşam eylendik ve kızım doğduğundan bu yana ilk kezzzz gece 12 de yattı ben uyutmadım çok eylendi süper geçti yeni yıl çok rahat ettim valla ablamlardaydık biz annemler çoluk çocuk öykünün neşesine deyecek yoktu sevincine uyumadı bile yavrucum gece 12 den sonra eve geldik biz öykü arabada uyudu hemencik zaten o kadar uykusu vardıki,,,,ve bu sabah 11,30 da uyandı ilkk defaaaa
bende uyumuşum kızlar rahat geçti yani çok şükür kızım bize ayak uydurdu üzmedi bizi bizde sakin huzurlu bi yeni yıl geçirdik

sedacım ben gelmek isterim ama
şu an hala çok kötü durumdayım canım ya hapşuruk öksürük burun akıntım kulak ağrm var..bu visüste çok bulaşıcı sizi ve kuzucukları hasta etmek istemem..daha 3 gün var bakalım iyi olursan bi işim yok gelmek isterim

lleadangelim malesef ameliyatsız geçmiyormuş.su fıtığı adı.ameliyatıda normal fıtık gibi yapılıyor dedi.işin kötüsü.sağdakinde birşey yok şimdi ama ilerde ondada olabilir olmaz diyemem dedi.olursa bu bir ameliyat daha DEMEK yani.iki yıl önce hiçbir problemi yoktu doktora götürdüm kontrol için.amcasının coçuklarında farklı problemler vardı.bende muayenesini yaptırmıştım.şimdi böyle birşeyle karşı karşıyayız.canım farkediliyor gözle çok rahat görebiliyorsun.testisi kızarıp şişiyor içinde sıvı olduğu belli.bir tarafıda küçücük.geçip tekrar şişebiliyor.hareketi arttıkça daha fazla oluyormuş.

ilknurcum çok geçmiş olsun canım,,ameliyat şarttır tabiki ama yaş oalrak sınır varmı.
ne bileyim ben böyle küçük çocuklara ameliyatı hiç yakıştıramıyorum ama sağlık bu nasıl hayırlıysa öyle olsun inşallah,sende sıkma canını herşey hakkınızda hayırlı olsun inşallah.
ledangel farkedilir canım..gözle görülecek kadar belirgin oluyor..
bu arada seda ben çok gelmek istiyorum ama salı yada çarşamba toplantımız olabilrmiş inşallah çarşamba olur bende gelirim..
bu sabah erkenden eşim beni annemlere bıraktı.akşama da annemlere geldi beni aldı
oğluşlar annanede kaldı kocamla başbaşa bir akşam yemeği yedikk
yarınki planda düğün salonu bakmak olacak ama kafamız çok karıştı.bakalım kesinleşsin söylerimm.

günaydınlar.iyi pazarlar.kaderim yaş sınırını sormadık.ama bebekler bile fıtık ameliyatı oluyor.benimki beş yaşında.aklmıza yatan bir doktor bulalımda detaylarını iyice öğranicez.ertunç soyismini unuttum birde turgut türkel varmış dörtçelikte çocuk cerrahisi doktorları.ameliyat yaptıranlar tavsiye etti.haftaya gideriz muayene için.birşeyleri netleştirmemiz gerek.yoksa çok gerginim.çocuk söz konusu olunca herşey çok farklı.
kaderim bizim düğünümüz dilarada olmuştu şimdi yenilenmiş.gayet güzel.gerçi bütün salonlar yenilendi.allah gönlüne göre versin.istediğin gibi bir salon bulursunuz inşallah.

cnm geçmiş olsun ozman ya inş. gönlünüze göre bir cerrah bulursunuz cnm da rahatlıkl kurtulursunz inşallah

selam hanım hanımcıklarrr....
ilknurcum Turgut Byi duymuştum hatta bir cerrah arkadaşımız tavsiye etmişti.minik kızımız Nehir'imiz fıtık ameliyatı olucak onun için araştırıyorduk bizde. ama kendisini hiç görmedim. fakat Ufuk'a sonuna kadar güvenirim tavsiyelerinde. kendisi daha yıldırımda dans ettiğimiz dönemden arkadaşımızdır. şu an fakültede plastik cerrah olarak çalışıyo. bu güne kadar hangi alanda cerraha ihtiyaç duyduysam hep tavsiyeleri ondan almışımdır ve hiç hüsrana uğratmadı bizi.hatta babamın yaşamaz dedikleri operasyonunda bile sağolsun Serdar Ener'i onun sayesinde bulmuştuk Kalp aritmi hastahanesi ihtimal vermemişti. ana damarların beşi birden tıkalıydı çünkü. o yüzden Turgut bey'i gözden geçir bi derim canım. her şeyin hayırlısı tabi hele bu durumlarda önce Allah'a sonra doktorlara emanetler, emanetiz. inş. bi an önce kurtulursunuz başarılı geçer canım.

slm kızlar nasılsınız bende az önce eve geldim annemlere gittik yılbaşında sakın ve huzurlu girdim yılbaşına inş hep öyle geçer.beli iyiyleşti çok şkr daha iyiyim.
ilknurcum canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.antikacım saol canım olumlu yorum duymak gerçekten rahatlattı beni.yarın randevu almayı düşünüyorum.

kızlar napıyosunuz bu geceyi atlattık çok güzel geçti duru'mun doğum günü sağlıklı ömrü olsun inşallah 2 sene önce bu zamanlar hayatım onunla anlam kazandı her ne kadar uykusuz olsada duruyla hayat güzel
doğum gününden sonra canı sıkıldı ananesine gittik kahve içmeye ağladı burda kalcam die bizde kocacımla başbaşayız bu akşam :)))))))))))
canlarım şimdi salı günü herkez geliyor dimi melekçim lütfen kaytarma gellll gamzecim sende gel lütfen yaaaa ben hepimiz bir arada olsun istiyorummm eğer programınız varsa erteleyebilirim lütfen karar verip söyleyin

günaydın hanımlar durunun d.günü kutlu olsun nice güsel yılları olsun inş. ailesiyle birlikte
sedacım maşallah sana ya saat 5 e kadar nasıl uykusuz dayanabiliyorsun vallhi 11,30 da yattık akşam yeni yıla girdiğimiz gece 4 te yattık yılbaşı yorgunluğunu atamadık üstelik dün gündüzde uyumuşum tuğkanla birlikte vallhi bir baktım msj yazdığın saate 5 dedim off ben kimbilir kaçıncı uykudaydım
vallhi haftaarası gelicez demiş misafirler ama hangi gün bilmiyorm eşim akşama arar bakalım akşama netleşir benim gelip gelmemem

Son düzenleme:
herkeze günaydın kızlar,,
durucum doğum günün kutlu olsun sağlık dolu ,başarılı nice mutlu güzel yıllara canım...
sedacım bu gün daha iyiyim..cumartesi akşamı acile gittik antibiyotik falan yazdılar iyi ki gitmişim yoksa baya uzun sürerdi bu..ama şimdi bu gün baya açıldım sanki..yarına daha iyi olurum..
ben gelirim sorun değil de korkum sizleri de hasta etmek (
bakalım yarın olsunda

İlknurcum çok geçmiş olsun canım yaaa (

Sedacım, nasıl bulacağız evi. Özelden bir mesaj at bakalım, güzelce tarif ver :) Bilmiyorum ben,. Kesin salı dimi şimdi, ona göre geleceğim. Çarşamba olmasın, bu hafta eşim yıllık izinde evimizi toparlıyoruz Çok mutluyum 1 ay içinde kendi evimde olacağım inşallah...

Bu zorlu süreler içinde hep yanımda olan ve beni her sıkıntım da avutan Leadangel a sonsuz selamlar ahhaha Daha benden kurtulamayacaksın galiba, birde dibine geliyorum

sedacım benim nacizane fikrim doğum gününü bikaç gün şöyle perşembe veya cumaya ertelersen sanırım daha rahat olur herkez için...
hem bende iğleşmiş olurum tamamen
gerçi iyim baya açıldım ama ?
bide yeni yıl dolayısıyla kimseler uğramamış herkez bi toplansın ona göre perşembe veya cumaya y aalalım bence...
ne dersiniz

nice senelere minik Duruuu :81:
sedacım şuan için bişey yok yarında aynı olursak sendeyiz Allah'ın izniyle.ama biraz geçikirim sonra demedi deme benimki bu hafta 4-12.
melekçim hadi sizede geçmiş olsun. valla hala kendimizi 18'lik sanıyoz ayaktan geçiririz diyoz ama yok artık ilaçsız toparlayamıyoz.
elifcim senin adına çoookkkk sevindim inş. bir an nce kendi evinize çıkarsınız büyükler yanında çocuk büyütmek deveye hendek atlatmaktan daha zor çünkü. hele bide biraz anlamaya başladımı iyice şımarıyolar. hadi bakalım bir an önce bitsin işlerde rahatına kavuş bu arada sakın işin yükün altına fazla girme he yapılcak bişeyin varsa alo de biteriz dibinde.

slm kızlar...sedacım cnm bende meleğime katılıyorum cumaya perşembeye flan alsak daha aiyi olur sanki leadangelde gelir melekcim iyileşir bende koşuşturmadan gelebilirm yarın eşimde işe geç gidecek işlerimiz var

mrb kızlar durucuk doğum günün kutlu olsun sağlıklı hayırlı ömürler olsun inşş..
çok uykuusuz ve yorgunum kızlar tuğçe ateşli 2 gündür bugün kulak burun boğaza gittik iki kulakta iltihap yapmış dedi ateş ondan ama antibiotiğimiz cuma günü bittiği için ilaç vermedi 15 gün sonra dedi.ateşi düşürmeye çalışcaz artık ateş düşürücülerle offf sanırım sonrada ameliyat dedi doktor kulak sürekli sıvı topluyor iyileşmiyor böyle olursa işitme kaybı olurmuş kalıcı bakalım 15 gün sonra gidelim ne olcak.şimdilik bağışıklık için ilaç verdi okulda sürekli hastalandığı için onu kullanıcaz...ece ye gecicek diye de korkuyorum iki arada kaldım valla((((benimde akşam yine belim tutuldu bi ece bi tuğçe koşturmaktan....allahım bize biran önce sağlık verr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…