Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

ahyatu geçmiş olsun cnm ya benim amca oğluda işte ıyüzden geliyor çocukluktan kulak zarı delikmiş ihmal olmuş tabi şimdi sürekli iltihap yapıyor onunkide bahsetiğim 30 yaşında koca adam sürekli akıyordu özellikle su kaçınca şimdi onada tedav verdiler geçmessede ameliyat demişler işitme kaybınu geçtim bizimkinde beyin fonksiyonlarını bile engeller demişler çok ciddi yani ihmale gelmez cnm inş. iyi olur kzıında biranevvel

seda vallhi negüsel düşünmüşler şöle haftasonuna doğru akşam tuğkanda öksürdü ara ara uyuyamadı bisüre vallhi hastalık geliyorum diyor ama bakalım ben ufaktan önlemlerimi aldımama gelecekmi öyle geçicekmi görücez vallhi çok korkuyorum inan hasta olucak die

elifangel vallhi sen gelince benim için çok güsel olucak vallhi keşke 1 ayı bile bulmasa akşam gittik elifangılın evine çok cici olmuş hanımlar allahım güle güle oturmayı nasitp etsin çok seviniyorum çok

durunun doğum günü kutlu olsun nice uzun yıllara inşallah..
ahyatu hastalık akıyor canım sizede çok geçmiş olsun..

bizimde dün biraz burun akıntısı başladı..ödüm kopuyor hasta olacak diye.
arada birde hapşürüyor.allahım korusun salgın varmış.
havalrda çok soğdu hatta çarşambadan sonra kar bekleniyormuşş.
sedacım çok gelmek isterim canım hafta sonuna doğru olsun bencede ama havalr ciddi anlamda soğuk olursa ben çıkamam..
buradan fotoları görürüz,bizde ne yapalım,

kızlar sizin dediğiniz gibi olsun erteleyelim burdan konuşuruz ne zaman olduğunu ben bu hafta evdeyim ve müsaitim sadece cumartesi günüm var adını koymadık ama herkezin müsait olduğu bigün toparlanalım öpüyorum hepinizi güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

ahyatucum geçmiş olsun canım.allah sizede acil şifalar versin.bende şimdi randevu aldım turgut beyden.iki gün yokmuş.perşembeye randevu verdi.hayırlısı artık.

aman çarşambada sonra hava yinemi soğuyor ayyy deme kaderim ya ozman bende zor çıakrım vallhi bizim burun 10 gündür akıyor hapsuruk öksürükte var aradabir aynı cnm yani çok korkuyorum

kızlar şu dediğim damlalardan alın inanın o kadar rahat ki hasta olunca ben çok korkuyorum hele ateş en korktuğum şey

kızlar sağolun iyi d,lekleriniz için...bizede doktorumuz bi hap verdi bağışıklık için 10 gün kullanıp 20 gün ara vrcekmişiz bakalım denicem inş iyi gelir..

ben ne hap nede damla kullandım bağışıklık için,,
ama dr. sormayıda hep unutuyorum..bana özelden ismini yazarmısınız.
malum önümüz kışş,dr.a yada görümcemin eşine sorarım eczacı da dr.kadar bilgili oluyor ilaç konusunda,

valla kızlar en iyi ilaç sarımsak soğan brüksel lahanası veeeeee olmazsa olmazım ıspanak atatuğ bugüne kadar bu kadar gezmeme ramen 1 kere öksürdüğünü ya da hastalandığını bilmem ama bu 4 maddeden hergün mutlaka tadar...sevmiyor ama bir kaşıkta olsa haşlar veririm paşama annem hep der ben 5inizinde hasta olduğunuzu bilmem der gururlanır ama ben kendimi bildim bileli annem evden brüksel lahanasını ıspanağı eksik etmez yemekleri hep bol soğanlıdır aslında nezle filan olunca bence birazcıkta sevinin bağışıklık sisteminin güçlenmesine en büyük yardımcıdır hastalık ;ben hep böyle duydum böyle bildim...

kaderm valla bende de vitamin bile kullanmadım ben ilaç özürlüyüm bi de devit3 bile düzenli kullandırmadığım için dr. bırak o zaman demişti ayyyyyyyy bana ilaç milaç demeyin ayol :))

Son düzenleme:
SEDA, ben salı günü için izin almıştım ama haftanın sonuna doğru kalmış madem artık gelirim ya da gelemem diyemem çünkü eşim yıllık izinde ve biz her gün inşaata gidiyoruz.

Eksikler, temizlik vesaire..
Bir daha uygun olur mu zaman bir şey diyemiyorum.
İnşallah denk gelir, gelmezse daha sonra görüşürüz inşallah...

selam hanım hanımcıklarr....
ayy bu saatte oturuyonmu diceniz yok aslında uyuyodum birden gözüm açıldı döndüm döndüm kalktım. valla iyice düzen müzen kalmadı artık bünyede alıştı 3-4 saat uyudumu sabah oldu sanıyo
sedacım çarşamba perşembe demede. o günlerde ben malesef doluyum. dedim ya bu hafta durmucam evde diye dünden planı yaptım. haber verdiğim yerler var.
cimcimem olcak olduktan sonra oluyo be güzelim bak benim velet 6 aylıktan beri sarmısak veriyorum soğanı zaten bulup dişliyo. çocuk elma yer gibi soğan yiyiyo. ama yok güzelim bizdeki sorun evde olmamız senin gibi kış yaz demesek bu çocuklar böle olmaz en güzel bağışıklık dışarda kazanılanmış şaka bi yana aslında en güzelini yapıyosun. keşke yapabilsem bende ama yok hele bazen bırak evden çıkmayı odadan çıkmak istemiyo canım.
bu arada bağışıklık için önce ahyatu söylemişti immuzing diye bir şurup sonra doktorumuzlada konuşup başladık bizde fakat prospektüsünde günde bir kez diye doktorumuz bize evde rahatsız biri olursa yada gittiğiniz bi yerde gripli birine falan denk gelirseniz verin demişti ve o şekilde kullanıyoruz maşallahı var. hoş zaten bu durumlarda da hastalığı kapmış oluyo sadece ilerlemeden önlem almış gibi oluyoruz.

zaten bu bağışıklık arttırıcı adı altındaki bu ilaçlarda sürekli kullanım çok yalnışş vucudu bağışıklık kazandırıcaz die aslında bağışıklığın yitirilmesine sebebp oluyor
alerjik bebeklerde asla kullanılmaması öneriliyor ve sürekli 5 günden fazla kullanmak uygun değilmiş üstüste en fazla 5 gün kullanıp bi süre ara verip çocuğun hastalığa meğilini hissettiğinde kullanmak uygunmuş ama ben taraftar değilim hastada olucak iyide böylece büyüyp gidicekler işte vallhi napalım benimkini az evvel götürdüm sağlık ocağına haftayada dr çağırmıştı işte öksürüyor die korkuyorum demiştimya gittik ciğerlerde bişey yok dedi sadecce burnu tıkalı dedi birde hafifi üşütme var dedi burun damlası kullan dedi birde grip için olan şurubunu ver 2-3 gün dedi antibiyotik gerekmez dedi haftayada zaten drumuza gidicez bakalım inş. ozamna iyi olur

günaydın kızlar ben biraz kötüyüm fazlasıyla uykusuzluktan duru 1de uyudu sevindim erken die devamlı sık sık uyandı ağlayarak en son 4 te bi uyandı salla salla uyumadı bıraktım bende babasınıda uyutmucak oturduk sayı sayıyor bana
bide dün akşam yani salı gününe yemekli misafirlerim geldi 3 posta misafir ağırladım en son 12 buçuktu herkez gitti :))))
offf şu kızım bi seevmiyor uyumayı
kızlar bi yatsam 3 gün kalkmam heralde cuma günüde misafir gelicekmiş ben 2011 bol misafirle geçirdim :)))))

offfffff 2011 e kötü girnlerden biride benim
dr.dan geldik şimdi talhanın dün çok karnı ağrımış sınıfta
öğretmenle görüştüm iyi değil dedi eve geldi yine aynı
bugün dr. gittik bizi çocuk kardiyolojisine yönlendirdi
offff kalp atışında ritim bozukluğu varmış
yarın bahardayız kısmetse umarım kötü bişey yoktur.
ama ben çok üzüldüm yarın 11 de belli olacak inşallah kötü bişey çıkmaz

Son düzenleme:
Kaderim çok geçmiş olsun, inşallah bir şey çıkmaz canım.

Bizi habersiz bırakma...

çıkmaz cnm içini ferah tut inş.
sıkıntı yapmıştır belki sınavları dersleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…