- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
kaderim ilknurcum çook geçmiş olsun güzellerAllahım çocuklarımızla sınamasın bizi çok zor...kaderim aynısını bende yaşamıştım cnm ne zordur biilirim ama birileri birilerine para kazandırmak istiyor diyede nedir bu bizim çektiğimiz resmen annelerle oyun oynuyorlar çok üzücü nsıl çocuklrımız turp gibiyken bunlar üretiliyor anlmış değilim götüreydin ya ritm bozukluğu var diyen dr. ................................... raporu nerelerinden dinliyorlar bilmiyorum kusura bakmayın kızlar çok sinirlendim inanın bildiğiniz gibi değil o an yaşadığınız acı bu ateşe mateşe benzemiiyor kalp bu kalp offf neyse gene banlanmıyayım KADERİM senin adına çoook sevindim cnm...
ilknurcum herşeyin hayırlısı oldu da bittihadi bakalım herşey güzel geçsin inş....valla bugünkü aklım olsa doğum yaptığımda yaptırırımdım sünneti nasılsa yoğun bakımdaydı hemşirelerin elinde miss gibi kurtulurdu kuzum
iyi akşamlar kızlar...derincim geçmiş olsun canım sizede.senin bebişin daha küçükmüş canım beklemekte fayda var tabi.benimki beş yaşında.bizimde iki yıl öncesinde muayenesi yapılmıştı herşey normal demişti doktor.su fıtığı daha yeni ortaya çıktı.yumurtalar testise inince kapanması gereken bir zar varmış bu zar tam kapanmadığı için karın boşluğundan testislere sıvı geçişi oluyormuş.başımıza gelene kadar bilmiyorduk böyle birşey.allah daha büyük hastalıklar vermesin yavrularımızıda bizide korusun.
selam kızlar ben geldim.yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar.bu gün tahlillerimiz yapıldı tabi benimki yırttı kendini kan alırken .ordan doğru oyuncakçıya.alışkanlık oldu bu arada doktordan sonra oyuncakçı bizde.sünnet işini konuştuk turgut beyle.o da 3-6 yaş arası bu tür ameliyatlarda çocuğun bir sorunu yoksa sünnet yapmadığını, son kararı yinede aileye bıraktığını söyledi.birde enfeksiyon riski var dedi.eğer sünnetli yer idrardan dolayı enfeksiyon kaparsa diğer bölgeyede sıçrayabilir dedi.yaşından dolayıda biz sünnetini iki yıl daha eretelemeye karar verdik.
ameliyat 25 dk sürecek.sabah ameliyat olacak,akşamı taburcu olucaz kısmetse.sünnet olmadığıiçin ameliyat süresi kısalıyor sünnet olsaydı 45 dk 1 saat sürecekmiş.artık hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?