Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

derincim geçmiş olsun canım sizede.senin bebişin daha küçükmüş canım beklemekte fayda var tabi.benimki beş yaşında.bizimde iki yıl öncesinde muayenesi yapılmıştı herşey normal demişti doktor.su fıtığı daha yeni ortaya çıktı.yumurtalar testise inince kapanması gereken bir zar varmış bu zar tam kapanmadığı için karın boşluğundan testislere sıvı geçişi oluyormuş.başımıza gelene kadar bilmiyorduk böyle birşey.allah daha büyük hastalıklar vermesin yavrularımızıda bizide korusun.

kaderim ilknurcum çook geçmiş olsun güzeller Allahım çocuklarımızla sınamasın bizi çok zor...kaderim aynısını bende yaşamıştım cnm ne zordur biilirim ama birileri birilerine para kazandırmak istiyor diyede nedir bu bizim çektiğimiz resmen annelerle oyun oynuyorlar çok üzücü nsıl çocuklrımız turp gibiyken bunlar üretiliyor anlmış değilim götüreydin ya ritm bozukluğu var diyen dr. ................................... raporu nerelerinden dinliyorlar bilmiyorum kusura bakmayın kızlar çok sinirlendim inanın bildiğiniz gibi değil o an yaşadığınız acı bu ateşe mateşe benzemiiyor kalp bu kalp offf neyse gene banlanmıyayım KADERİM senin adına çoook sevindim cnm...

Son düzenleme:
ilknurcum herşeyin hayırlısı oldu da bitti hadi bakalım herşey güzel geçsin inş....valla bugünkü aklım olsa doğum yaptığımda yaptırırımdım sünneti nasılsa yoğun bakımdaydı hemşirelerin elinde miss gibi kurtulurdu kuzum

ilknurcum hadi hayırlısı canım. inş. sende güzel haberler verirsin. ee operasyon hakkında bilgi aldınızmı ne kadar sürecekmiş, kaç gün yatırıcaklar, ne kadar zamanda tam iyileşme gösterecekmiş.
sünnet konusunuda bence doktorla görüşün canım çünkü 5 yaş anladığı dönem birde zaten bir operasyon geçiricek ayıldığında ters etki etmesin. çocuk doktor ve hastahaneden korkmasın sonra.

üstelik ayakta alkışlıyorum. haklısın valla canım. ama evet dikkat yine susturulma

çok doğru diyonda acaba onu düşünecek durumdamıydın. ama gerçekten ne kadar küçük olurlarsa o kadar rahat oluyor biz çok şükür atlattık onu zaten bişey anlamıyorduda ama asıl anlayanlara anlatana kadarda göbeğim çatlamıştı. şimdide şu herşeye bağırması için bi anlatcak adam lazım çünkü herşeyi anlamaya başladı ben hayır dedikçe büyükler evet diyo iyice şımarmaya başladı daha şimdiden nasıl baş edeceğimi şaşırıyorum ki bundan 3-4 sene sonrayı hiç bilmiyorum.

kaderim bak boşuna sıkıldın cnm çok sevindim gelmiş geçmiş olsun inş
ilknurcum cnm seninde güsel haberlerini alırız inş. pazartesi cnm vaollhi süneti hallettirsen süper olur ama drun ve oğlunda alıcaksın tabi bunun kararını artık seninki herşeyin farkında

ilknurcum ve kaderi geçmiş olsun
kızlar benimde bugün hiç keyfim yok sanırım grip olma yolundayım duru uyudu inşallah uyanmazda bende azcık işime bakayım yarına misafirlerim var hepinizi çooook öptüm

butun gun aklumdaydn ayfercm pc nın olmaması cok kotu bu saatı beklyrm telefndan gryrm ama yok alcğm bır pc boyle olmuyr nasıl sevndm anlatamam cok sukur gelmıs gecmıs olsun anlamdım ben suat beymı yolladı sızı bahara mustafa beyın ısmınıde cok duymustm cımcımem dobralığına bayılıyrmmm doğru soze ne denır ılknurcm bence yaptr ama kızlar haklı artık anlyck yasta oğlun sızınde amelytnz hayırlısıyla tez vakıtte gecer cnm ıns duam senınle omer 2.5 aylıkken oldu sunnet ıyıkı yaptrmsm artık herseyı anlıyr hergun elıne değısık ne versemde dursa bende bezını bağlasam dıye helak olyrm bağlatmıyorkı meleğm elımde bez yada tabak gorurse bır kacısı varkı evlere senlık hele omerle doktora gıtmek tam kabusss gecen 4 kısıydk omerı zapt etmeye calıstk doktorda adamcağz muayene etsn dıye artık anlıyr valla hıc durmuyor bu aralar bende cok bunaldım ya cok saldım kendımı nerdeym nerede yasıyrm falan olyrm ara ara omerm bu aralar herseyı ağlayarak yaptryr bana ya kızlar sızdede oluyrmu gecyr karsıma yalandan sureklı ağlıyor tum ısteklernı yaptryr terzı kendı sokuğunu dıkemyr buda gecer yahuuu dıyorum bendee,kız oya dun gecyrdm ordan grdm cocuk sağlığı merkezı kapanıyrmu kocaman bır afıs asmıslar kıralık dıyede nurcan hanım orda calısıyrdu değlmı antkaaaa ozledm senııı

kizlar biri bana bugunlerde gecicek desin duru uyandi nasil agliyor deli gibi aldim yanima susmuyor arabayla attaymis kalktik saat 3te babamlari aradim uyumuslar geldiler simdi annem salliyor kucaginda hala uyumuyor bide ben yarin misafir agirlicam off off
allahtan herseyim hazir ay anne olmak ne zormus yaaa cok uslu ama uykusuz 2 saat uyusa cin gibi oluyor

ilknurcum dualarımız seninle canım ben sünnet işini araştır derim nette okumuştum 2-6 yaş arası yapılması uygun değil diye bilyiorum..ileride çıkacak bazı sorunlar olabiliyormuş
erken boşalmanın sebebide bu olduğunu okumuştum tabi bu bir etkendir ama arştır derim..
cimcime vallah doğru söze ne denir bende keşke doğduğuda sünnet yaptırsaydım diyorum..
nilimsi biz acile doruğa gitmiştik,ordaki dr. kalp ritminde sorun var gibi dedi.
ister baktırın ister bvaktırmayın dedi elime sevk kağıdını tutuşturdu nasıl baktırmam..
ama çok şükür allahıma bişey çıkmadı
cimcime eşimlede konuştuk ama oan belki strese girdi birde ogün koşturmaca içindeydik
belki o kalp rtiminde bozukluğun çıkma sebebi sadece onalrdı.
dr.da görmezden gelemedi belki ne bileyim yinede bişey diyemiyorsunki.
çocuklara gelince bende size katılıyorum arda çok şıamrdı..

selam kızlar...
bugün gitceğim yeride yapcağım şleride askıya aldım sabah görümcem aradı sağolsun moral falan bırakmadı.bende bu suratla bi yere çıkmak istemedim gideceğim yerdekilerinde canı sıkılmasın.Devrim'le tv başında yuvarlanp duruyoz.
nilimsi bende seni özledim güzelim davetmi bekliyon be canım çık gel. hele haftaya canı sıkılan bana atabilir kızlar kendini karar verdim bütün hafta evde olucam.ayrıca yapmayı ne zamandır ertelediğim şeyler var onlarla uğraşıcam. örgü örücem, dikiş dikicem. önümüzdeki hafta kafa izni verdim kendime nilimsi bu arada naptın güzelim ebru kursunu bulabildinmi.
kızlar şımarıklık hepimizde diz boyu bu aralar anlaşıldı eee çözüm önlerine nasıl geçicez varmı bi fikri olan bu arada şu alt bağlama artık bizdede çok büyük problem hele bide tuvaletin tadını aldı ya hiç bağlatmak istemiyo bende evde mümkün olduğunca bırakıyorum yapsada evimizdeyiz napim diyorum ki Allah'tan öle çok salma huyu yok. dışarı çıkarkende artık ayakta bağlamaya başladım becerebilirseniz deneyin çok daha kolay oluyo. belini dizinize yaslayıp bağlıyorsunuz ama artık alıştırma kiloduna geçicez galiba çünkü artık iyice anlatmaya başladı. cisss,,, eeeee geldimi başlıyo söylenmeye.

selam kızlar ben geldim.yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar.bu gün tahlillerimiz yapıldı tabi benimki yırttı kendini kan alırken .ordan doğru oyuncakçıya.alışkanlık oldu bu arada doktordan sonra oyuncakçı bizde.sünnet işini konuştuk turgut beyle.o da 3-6 yaş arası bu tür ameliyatlarda çocuğun bir sorunu yoksa sünnet yapmadığını, son kararı yinede aileye bıraktığını söyledi.birde enfeksiyon riski var dedi.eğer sünnetli yer idrardan dolayı enfeksiyon kaparsa diğer bölgeyede sıçrayabilir dedi.yaşından dolayıda biz sünnetini iki yıl daha eretelemeye karar verdik.
ameliyat 25 dk sürecek.sabah ameliyat olacak,akşamı taburcu olucaz kısmetse.sünnet olmadığıiçin ameliyat süresi kısalıyor sünnet olsaydı 45 dk 1 saat sürecekmiş.artık hayırlısı.

ılknurcm canım sıkma canını ıns hayırlısıyla atltcksnzzz benımde yarın gunum var 20 kısı olcz baya eğlencelı ama ne?bıleym ben cok stres oldum omer hıc ıs yaptrmyr esımıde baya kızdırdm gelsede omere baksa dıyorum tabı eve gelırse cok cadıyım cook ah antkm ah ben kendımı bır bulsammm gelecem bu aralar gelyrlar bna ay orgu,u ne guzel ya gulmeyn ama ben orguyu bılmıyrm seneler once bıraz oğrenmstm sonra kaldı oğrenmek ıstyrm ya acaıp stres attırıyor ah ah hayatım hep okul sonrada ısle gectı bunlara hıc fırsat olmadı cnm ebru ıcın uluumaya gttm esat bey daha once veryrms sımdı yokmus burda altıparmakta seyyıd usul dıye medrese var cumartesı pazar sabah 9dan aksam 16 ya kadar hoca devamszlk kabul etmyrms bana uymadı ben pazar gdblrdm zaten hoca suan almıyorda yıldırımda molla yegan var ordada 2 gun ama hoca ıcın yetersz dedıler sanat atolyesı buldum pazartesı aksamları pazartesı ıns oraya bakcm bana orası uyuyor sanırım gecen hafta karabası velı kultur merkezı var heykelde kızlar ılk kez gttm cok guzel bır yer her aksam sema gosterılerı olyrms cok sıcak karsıladılar bır tarfatn cayımı ıcerken kıtap okyrdm yandanda ney seslerı huzur doluydu sureklı acık bır yer bır arkadasım duğun resımlerının bır bolumunu orada cektrdı mekan cıdden cok hos havalar ısınsın bende ftğrf cekmeye gıdeceğm ahyatucum nerelerdesnnnn

iyi akşamlar kızlar...
bugün çok sinirlendim benim kıza.
hiç duramıyor yerinde temizlik kovasını kırdı halıyı batırdı!!
sürekli hareket halinde çocuk.
konuşurken bile zıplıyor koltuklarda ayyy sürekli ilgi istiyor fakat bütün zamanımı ona ayırmam imkansız...:97:
oğluşum da uyumuyor onu izliyor.
anlayacağınız zor durumdayım.
ilknurcuğum inşallah bir an önce senin oğlan da sağlığına kavuşur.
nerde doktora götürüyorsunuz?
ben sizleri yeni keşfetttiğim için nereden olduğunuzu bilmiyorum.
çocuk büyütmek hele de benimkiler gibi duramayan cinsten olanlarıı çok zor.
sedacığım benim kız hem uyumuyor hem de durmuyor canım doğduğundan beri.
şükret ki senin ki usluymuş...

derincim burdaki arkadaşlar hepimiz bursadayız.dörtçelik çocuk hastanesi doktoru opr dr turgut türkel ismi.

ayy derincim oda bişeymi ardanın bugün yaptıkalrı ben zıvanadan çıkardı bir bağırdımki sormayın
öksürük şurubunu verdim.masanın üstüne koydum arkamı döndüm emziği almak için o kırmızı şurubu
koltuğumun üstüne bir boşalttı::95::95:ay delirdim..
geçen akşamda misafir vardı annemlerde bizdeydi mutfak masanın üstüne kahve fincanalrını koydum
ama yıkamadım.içeri giirdik tabi sohbet koyulaştı ardayı farkettik yok.
hemen koştuk odaalra bakıyoruz annemin kahkasıyla mutfağa koştuk.sandalyeye oturmuş
o kalan kahvelerin telveelrini yiyior elleri ağzı yüzü burnu üstü başı heryeri kahve
aman allahım şok geçirdimm.neyse ardayı aldık eşimle annem kahkahalarla gülüyor ben ağlıyacam sinirimden:95::95ff bir baktım halımın üstüne kahve lekeleri 2 tane fincan yerde içleri boş
en fazla 2 dakika gözden kaçtı oda benim sinirimi oynatmaya yetti.
şimdi kahve lekelri çıkmadı halı yıkamaya vericem mecburen.ona üzülürken bugünde koltuğuma şurup dökmesi faciaydı...ya bu şurup lekesi nasıl çıkar kızlar hiç başınıza geldimi
offf delircemm..
antika biizmki annemlerdeyken acayip şımarıyor.yeğenlerimi talhayı koşturyor onu geçince ağlamaya başlıyor..hep önde olacak herkezin ilgisini o çekecek.herkeze vuruyor.babamın suratına bir patlattı ahh dedim sen 3 yaşında olacaktınki bak nasıl çakıyorum ağzına tabi sonra herkez gülünce ardada normal zannediyor..off antikam seni anlıyorum siz hep berabersiniz sen bağırsan annen sevse şımarır..
arda evdede dediğini yaptıryor ama artık kızıyorum..

ilknur sevindim canım sünnetin ertelenmesine ameliyatınızda inşllah çok güzel şeklide geçer ..
bu arada alakasız olacak ama eltinle aranız nasıl inşallah düzelmiştir..
birde siz sanırım altlı üstlü oturuyordunuz..öyleyse dahada can sıkısı olur karşılaşmamak elde değil çünkü..

ilknurcum hadi hayırlısı canım. artık pazartesiye iyi haberlerinide bekliyoruz güzelim.
nilimsi karabaşı veli'yi hiç duymamıştım bi gün denk gelirse götürürmüsün beni. bayılırım ney sesine. o ne güzel ne huzur verici bir sestir öle.bu arada hangi sanat evi canım belki benim süslü kızımın çalıştığı yerdir.
kaderim sorma yavaş yavaş sopaya karşı gitmeye başladılar ama daha çok küçükler birde dayak olayı ne bilim bu güne kadar hiç bir çocuğa el kaldırmışlığım yoktur gerçek anlamda hele kendikime hiç vuramam heralde. ben daha çok cezacıyım disiplin konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…