- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
valla oyacım ellerine sağlık tatlım..sorma ya çok sevimliler..bu arada hediyemiz için teşekkür ederiz tekrardan damadıma pek bi beyendik..teyzemize de teşekkür ederiz ayrıca :))
derincim burdaki arkadaşlar hepimiz bursadayız.dörtçelik çocuk hastanesi doktoru opr dr turgut türkel ismi.
ay ne güzel herkes aynı yerde demek ben hariç tabi kiii!!!:97:ayy derincim oda bişeymi ardanın bugün yaptıkalrı ben zıvanadan çıkardı bir bağırdımki sormayın
öksürük şurubunu verdim.masanın üstüne koydum arkamı döndüm emziği almak için o kırmızı şurubu
koltuğumun üstüne bir boşalttı::95::95:ay delirdim..
geçen akşamda misafir vardı annemlerde bizdeydi mutfak masanın üstüne kahve fincanalrını koydum
ama yıkamadım.içeri giirdik tabi sohbet koyulaştı ardayı farkettik yok.
hemen koştuk odaalra bakıyoruz annemin kahkasıyla mutfağa koştuk.sandalyeye oturmuş
o kalan kahvelerin telveelrini yiyior elleri ağzı yüzü burnu üstü başı heryeri kahve
aman allahım şok geçirdimm.neyse ardayı aldık eşimle annem kahkahalarla gülüyor ben ağlıyacam sinirimden:95::95ff bir baktım halımın üstüne kahve lekeleri 2 tane fincan yerde içleri boş
en fazla 2 dakika gözden kaçtı oda benim sinirimi oynatmaya yetti.
şimdi kahve lekelri çıkmadı halı yıkamaya vericem mecburen.ona üzülürken bugünde koltuğuma şurup dökmesi faciaydı...ya bu şurup lekesi nasıl çıkar kızlar hiç başınıza geldimi
offf delircemm..
antika biizmki annemlerdeyken acayip şımarıyor.yeğenlerimi talhayı koşturyor onu geçince ağlamaya başlıyor..hep önde olacak herkezin ilgisini o çekecek.herkeze vuruyor.babamın suratına bir patlattı ahh dedim sen 3 yaşında olacaktınki bak nasıl çakıyorum ağzına tabi sonra herkez gülünce ardada normal zannediyor..off antikam seni anlıyorum siz hep berabersiniz sen bağırsan annen sevse şımarır..
arda evdede dediğini yaptıryor ama artık kızıyorum..
ay ne güzel herkes aynı yerde demek ben hariç tabi kiii!!!:97:
ben muğladayım maalesef burda da doktor kıtlığı çekiyoruz.
kaderim seni çok iyi anlıyorum benim kız dökme kırma boyama kirletme uzmanı...
bütün duvarlarım çizilmiş eşyalarımın yanları altları boyanmış ben otomatiğe bağladım elimde bez dolaşıyorum..
oğlan nasıl olacak bakalım???
benim de teyzem yanımda kalıyor ben yetişemedim vallahi teyzem bekar karışanı görüşeni yok çocuklarla takılıyor ama kızım daha çok şımardı.
çok taviz veriyor hakkımızda hayırlısı ne diyeyim?
bizde seviyoruz burda yaşamayı..ayy muğlayı çok severim küçük ama şirin çok güsel anılarım var orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?