Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tutuyo valla ben anlamıyorum..neden böyle ki biz haftada bikaç kezde dışarıda yeriz..
ben herkesin o kdr tutar sanıyodum..nasıl yetiyo yaf 160-200 beraber alışverişe çıkalım bakiim nasl oluyo..
yok diyom ben benden tasarruflu karı olmaz..faturalarda dağ gibi geliyo zaten...

cutem tasarrufsuz diilsindir alakası yok.ben ufak eksiklerimi unuttuklarımı bakkaldanda alıyorum benimde günlük 15 20-25 tuttuğu oluyor.ama her gördüğüne elini daldırıyomusun işine yarasın yaramasın?mesela biz öle pek abur cubur sevmediğimiz için almayız.misafirlik şeyler bisküvi çerez falan okadan

gerçe caspers tutabilirde çünkü sanırım bunlar 1 ay hiç bişi almıyo.ben alışveriş yapsamda çıkar eksiklerim gene alırım.aynı paraya gelir ozamanda.

canm arada çıkanlarla falan 200 tutar galiba bizim alışveriş..
bu ay buluruz 300 ü çamaşır bulaşık makinası deterjanları oyy oyyy

ben temizlik malzemelerini meesela 3 er 4 er tane alırım.böylelikle her ay alışverişe çıkmam.bi tek salamım sucuğum biter arada bakkaldan cumartesileride tek tük eksiklerimi markete giderim almaya

kız benim koca çok harcar geçende ev tutuldu yeni içi boş temizlik filan yaptıracağız temizlikçiler çıktıktan sonra bana bir göz at eve kirli kalan bir yer var mı dedi akşam yemeğini de yeni evimizde karpuz keserek yeriz dedi ok dedim.
düşün yani bir akşam kullanılacak eşyalar. borcamdan tepsi bernardodan bıçak 6 tane emsan çatal düşün yani bu şekilde
e dedim nedne böyle aldın yazık. diyor sonrada kullanırız boşver. sağlık herşeyden önemli.
dediğin benimde aklıma geliyor kesin çocuk olursa dibini buluruz.bilmiyorumkismile

love ALLAH yardımcınız olsn cnm

yaa kızlar tutuyo yaa nasıl tutmasınkı
ben herşeyı marketten alıom 150 lırası eşimin şırketı karşılıyo gerısını bız
deterjan cok alıom temızlık malzemesı cok alıom bıde derın dondurucm hep dolu
pızzalar pattesler börekler mılföyler hep stok yapıyom
bu ay deterjan bıttı ama almıycam sıvı almıştım arıelın onları kllanım baya gıder

ben genelde temizlik alışverişimi temizlik malzemeleri satan yerlerden alırım.belkide kızlar aynı fiyata geliyo alışverişlerimiz hiç saymadım kaydirigubbakcemile3 çünkü dışarda daha uygun

hoşbulduk gülsünüm

bizim orda bi peynirci açılmış geçen aldık ezine çok güzeldi fiyatlarıda uygun geldi eşime dedimki bundan sonra kahvaltılık olayını burdan halledelim, gülsün sen bilirsin HAKMAR var orasıda uygun oluyo ama detarjan vs. için carrefouru tercih ediyorum kasap işini henüz netleştirmedim ya carrefourdan ya babamın kasabından

faturalarda elektrik yüksek gelmiş 36,50 su 19,00 doğalgaz henüz gelmedi

o kadar yazım msj gıtmıştr ınş

hee bugün bıde börülce alıp koycam dolaba
kavurcam güzelce hazr olsn
bezelye koydm yaprak koydm sıra ondan:lepi:

böcük la kiloluk al çamaşırsuyunu falan.
benim mesela şuanda fairy var 3 tane bekleyen
4 tane yağ sökücüm cifim mifim hepsi var
sen her ay makina deterjanıda almıyosundur heralde

ben ayda bı kez yapıyom ondan sıze cok gözüküyo
arada pazara cıkarım bazende kahvatlık bıter alırım yoksa başka türlü gıtmem
azcık ayıp olcak ama bı örnek verım

sımdı casper pudıng ıstedı ben yaptım ama nasıl
badem ve fındık kırdım ıcıne ve cıkolata parçası
ustunude süsledım azcık yanı bu çok küçük bısey gıbı ama evımde eksık hıc olmaz cok şükür

DEREN h geldın cnm

orgarnık cnm onu ben bılım
yer silme şeysını kullanıom cok güzel kokuyoo mor olanı bendekı ama yumuşatıcı almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…