Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

400 - 450 pofff
araba buldunuz mu tatlmmm

bulduk gibi 1-2 güne netleşecek
Dediğim gibi Allah kazasız belasız nasip etsin hayırılısını.
Araç işi çok önemli mesela bize diyorlar ki hacizden alın çok ucuza geliyor ama içim rahat etmiyor. Sahibini görmem gerek. adamlar ne beddualar ediyorlar.

selam kızlar fasulyeyi kaynatmışsınız gene :)))

hoşbuldmm bublecmm..
güzeller dün işten ayrıldımm
bugün babacımın iş yerindeyimm..
artık işsizim :)))

hayırlısı olsun cnm
işllh gönlüne göre bi iş bulursun...
bizim topikte hep çifte gdiliyo :)
biri tatile çıkıyo arkadan biri daha
biri kocişiyle anlaşamıyo arkadan biri daha
biri işten çıkıyo arkadan biri daha
biri hamile kalcak arkadan biri daha kalcak demedi demeyin :))

kardeşim ameliyat oldu güzelim,ona sıkıldım bayağı...eşimlede biraz sorun yaşıyorum son günlerde..sıkıntı sıkıntıyı doğuruyor işte..üzerine birde yorgunluk gelince böyle oluyor..

geçmiş olsun Allah şifasını versin,sizde barışın tez zamanda yaşamayın sorun filann

bayrampaşa taraflarında oturan var mı? bi arkadaşım yanına eleman arıyor. carrefourda. tezgahtar gibi servisi falan var ama serviste gidenler 100 YTL ödüyor maaş konusunda pek bilgim yok dedim size bi söyleyim.

bay bayan ???

kız iyi çıkmış biz her hafta gidiyos 80-90 en az 60 idi bi hafta şaşırdık..düşün artık aya vurunca..bende toplıcam bakalım bir ay nolcak toplamı...

bizimde haftalıkk 100 ü buluyo ne yazıkki (

bizim ilk alışverişimiz 450 lira tutmuştu ama bütün eksiklerimizi almıştık

perşembe akşamı carrefoura gidicez ramazan öncesi alışveriş yaparız yine

bence carrefour kazık yaa daha uygun yerler var...

kızlar size bi yumuşatıcı tavsiye edeyimmi VİKİNG aldım carrefour dan kokusu çok güzel ve kalıcı banada teyzem söylemişti

bekarken ben yıllarca anneme hep viking alıyodum evlendim kendimede aldım ama nedense koku hiç kalıcı değil ya sulardan yada vikingte bozdu kendini :)

Selammm kaydirigubbakcemile5
Bende Varım Kızlarrr opuyorumnanaktan

selam deren ee anlat bakalımm

biricik kıloluk alıyom cnm
bazı şeylerı küçük almak zornda kalıom maalesef banyom kucuk yer olmuo mutfağa koyyom
çif porçöz falan

la böcük onlar zaten eksik olmas evden.benim çekmecemin biri sırf tatlı,puding çikolata sosları krem şantiler çorbalar dolu makarnalar dolu.ama gerçe ben nohut fasulye pirinç falan pek almam.erzak falan veriliyo ya o yetiyo bize

yumuşatıcı almışım ıkı dene eşşek kadar onlar bıtınce bingo alcam onu cok merak edıom
yumoş güzel ama kokusu hemen gıdıoo

bal h geldın

DEREN h geldın cnm

Hoşbulduk Böcüğüm kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın evleneli daha yeni olmuş heralde çizelgeden anlaşıldığı üzere hayırlı olsun Allah bi yastıkda kocatsın :Saruboceq:

Teşekkürler İyiyim Bende :kedi:
Evt Daha 11 Günlük Evliyim Canım Allah Razı Olsun Rabbim Tüm Çiftleri Bir Yastıkta Kocatsın İnşallah opuyorumnanaktan

ben yumoşu sevmiyom.
annem bana açık alıyodu bi ara lavanta kokusu.
ama şuanda kırmızı bingo aldım onu kullanyorum

balll hoşgeldin canım

evet carrefour pahalı oluyo ama bazı şeyler uygun oluyo ilk alışverişimizi ordan yapmıştık yaklaşık 3 saat sürmüştü zatii ozamandan beri daha gitmedim ama gidicem dün akşam kapıya katalog koymuşlar baktım uygun bişiler vardı ramazannn gelii herşeye zam gelir artık

la ben geldim öhhöööööööö
insan bi tören yapar tüüüüalsanaalsanasmile

hoşbulduk böcüğüm a.s.

evt ziraatin yerine açılmış.. gördüm... hakmar gerçekten uygun.. bizde alışverşimizi hakmardan yapıyoruz artık.. her marka var orda canım... temizlik ürünlerinide ordan alıyoruz... bingo yumuşatıcı aldım bu sefer... kokosu çok güzel:)))
bizde bulunduğumuz yerden kasap konusunu halledemedik.. marketlerden alıyoruz şimdilik ama bir çözüm bulmalıyızz...
canım elektrik normal aslında kimseye 30 un altında gelmiyor... ama suda az gelmiş size:))

hmm:))
görele önceden trabzona bağlıymış... kimse giresunu kabullenmiyor aslındaa:))) hemşeri sayılırızz selcim:))

carrefoura gtmem pek ıkea gıdıom oda onun içinde olduğu ıcın bana pahalı gelıo
bız burda marketlerınden yapıok hem uygn hem kocaman
zaten eşimin kartıda orda gecıo
adamlar eve kadar getırıyo herşeyı taşıyolar bıde

bende bunu denedim bu hafta çok güzeldi..kurudu çamaşırlar nasıl kokuyodu valla...

rengi çok güzel gözüküyo aklımda olsun bitince denerim sositososito

yumuşatıcı almışım ıkı dene eşşek kadar onlar bıtınce bingo alcam onu cok merak edıom
yumoş güzel ama kokusu hemen gıdıoo

bal h geldın

bingoda bozmuş yaw CADIARZU

inş cnm bizimde 2,5-3 sene kaldı

bizimde eylülde 3 sene kalıyo 2013 de bitecek inş.:Saruboceq:

hayırlısıyla bitsede rahatlasak şimdi cefasını çekelim ilerde sefasını süreriz kaydirigubbakcemile2

ben yumoşu sevmiyom.
annem bana açık alıyodu bi ara lavanta kokusu.
ama şuanda kırmızı bingo aldım onu kullanyorum

o kırmızı bingo bayan parfümü gibi kokuyo yaf farkettinmi..eee kocacığımın çamaşırları öle koksun istemem almadım bende..bekarkene alıyodum tek bnm çamaşırlar vardı tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…