Hoşbuldukkkkk Organik
Nasılsın opuyorumnanaktan
400 - 450 pofff
araba buldunuz mu tatlmmm
DEREN h geldın cnm
orgarnık cnm onu ben bılım
yer silme şeysını kullanıom cok güzel kokuyoo mor olanı bendekı ama yumuşatıcı almadım
hoşbuldmm bublecmm..
güzeller dün işten ayrıldımm
bugün babacımın iş yerindeyimm..
artık işsizim :)))
kardeşim ameliyat oldu güzelim,ona sıkıldım bayağı...eşimlede biraz sorun yaşıyorum son günlerde..sıkıntı sıkıntıyı doğuruyor işte..üzerine birde yorgunluk gelince böyle oluyor..
bayrampaşa taraflarında oturan var mı? bi arkadaşım yanına eleman arıyor. carrefourda. tezgahtar gibi servisi falan var ama serviste gidenler 100 YTL ödüyor maaş konusunda pek bilgim yok dedim size bi söyleyim.
kız iyi çıkmış biz her hafta gidiyos 80-90 en az 60 idi bi hafta şaşırdık..düşün artık aya vurunca..bende toplıcam bakalım bir ay nolcak toplamı...
bizim ilk alışverişimiz 450 lira tutmuştu ama bütün eksiklerimizi almıştık
perşembe akşamı carrefoura gidicez ramazan öncesi alışveriş yaparız yine
kızlar size bi yumuşatıcı tavsiye edeyimmi VİKİNG aldım carrefour dan kokusu çok güzel ve kalıcı banada teyzem söylemişti
Selammm kaydirigubbakcemile5
Bende Varım Kızlarrr opuyorumnanaktan
kızlar size bi yumuşatıcı tavsiye edeyimmi VİKİNG aldım carrefour dan kokusu çok güzel ve kalıcı banada teyzem söylemişti
love canım inşallah istediğiniz gibi bişi alırsınız
bizimde şu evimizin taksidi bitse bende doğurup 1-2 sene evde otursam
DEREN h geldın cnm
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın evleneli daha yeni olmuş heralde çizelgeden anlaşıldığı üzere hayırlı olsun Allah bi yastıkda kocatsın :Saruboceq:
evt ziraatin yerine açılmış.. gördüm... hakmar gerçekten uygun.. bizde alışverşimizi hakmardan yapıyoruz artık.. her marka var orda canım... temizlik ürünlerinide ordan alıyoruz... bingo yumuşatıcı aldım bu sefer... kokosu çok güzel:)))hoşbulduk gülsünüm
bizim orda bi peynirci açılmış geçen aldık ezine çok güzeldi fiyatlarıda uygun geldi eşime dedimki bundan sonra kahvaltılık olayını burdan halledelim, gülsün sen bilirsin HAKMAR var orasıda uygun oluyo ama detarjan vs. için carrefouru tercih ediyorum kasap işini henüz netleştirmedim ya carrefourdan ya babamın kasabından
faturalarda elektrik yüksek gelmiş 36,50 su 19,00 doğalgaz henüz gelmedi
hmm:))Araklı canım
bende bunu denedim bu hafta çok güzeldi..kurudu çamaşırlar nasıl kokuyodu valla...
yumuşatıcı almışım ıkı dene eşşek kadar onlar bıtınce bingo alcam onu cok merak edıom
yumoş güzel ama kokusu hemen gıdıoo
bal h geldın
inş cnm bizimde 2,5-3 sene kaldı
ben yumoşu sevmiyom.
annem bana açık alıyodu bi ara lavanta kokusu.
ama şuanda kırmızı bingo aldım onu kullanyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?