bi görsen ablasi.. o penim prensim cok cok seviyorum yarin annesiyle türkiyeye ucuyor 3 hafta sonra allah nasip ederse dönecekler.. Cocuk gitmek istemiyor bizimle kalmak istiyor :)
kaç yaşında cnm
benım boyumun ıkı katı yeğenım var
ılk göz ağrım benı annesınden cok sever
bende ona hıc kıyamam 13 yasında delıkanlı oldu boyu maşallah 170 desem yerıdır
ama cok yaramas cokk
onun dışında bende yeğen cok
8 yasından ıkı kız(biri abımın bırı ablamın)
3 yasında bı erkek
2 yasından bı erkek
ayy eşim kurban kescem dıo sankı durumumuz var
koyunda olsa keselım dıo evlendık onunda nıyetıne dıo
ama durumumuz yok
anlamıokı
elinde para dahı olmasa başkasını düşünür hep
seni ve kocani gördüm biliyorum sokatka görsem tanirim yani.. evini görmedim :)
kocanin niyeti cok iyi ve güzel ama durumunuz yoksa size farz degil.. biz gecen sene kurban kesmedik bu durumda esime degil ama bana sart para kazaniyorum yetiskinim kurban kesmemiz gerek.. Aslinda bakarsan gecen sene bile kesmemiz gerekiyordu ama dügün öncesi malum masraf coktu.. biz gecen sene Kurban kumarasina basladik.. kumbaramiz var bozuklari onun icine atiyoruz nekadar birikirse ama baya agirlasti ve doldu kumbaramiz biriken parayi kurban kesmek icin kulanmak istiyoruz az gelirse üstünü tamamlariz ozaman zor gelmez belki de yeter kurban belli nekadar onu da bilmiyorum.. büyük bas hayvan kestiremeyiz ama Koc kestiririz diye düsnüyorum allah nasip ederse
bızım durum hıc yok denecek kadr yanı
zatenn kımseden yardım almadan evlendık 10 bın borc var
bıde nasıl keselım
Allahım ınş seneye
ayy aklıma geldı ben daha KURAN okutamadım
parasızlıktan yaa
bıde aılem köye gıttı kımsem yok annem gelınce yapcam artık o pişirir yemeklerı okuruz kuranımız
ben hep iki cocuk diye düsünmüsdüm ama artik allah bagislarsa bir cocuk da yeterli.. gecim zor bacim..
ben mesela bebek isterim ama yapamiyorum evin gecimi benim omuzlarimda yasimda 30 a dayandi esimin bir geliri olmadan cocuk yapmak dogru degil diye düsnüyorum.. Kimseyede cocugumu yük etmek istemem alir bakmasiniz diyemem mudara edemem.. Annem babam burda yasamiyor aile panlamasi askiya alindi
ben cok cocuk ıstıyommm ama durumum olsa ıdı
asker lazım ülkeye
annem hep kızıo kardeşlerıme yapın dıo anacım ya kendısı 5 dene yapınca bızımkıler az gelıo
cok haklı
keşkem durumum olsa
bende 2 dene ıstıyommm
benım annem bakar ama ben ev almadan yapmak ıstemıyorm
zaten cok gencım daha 23 yasım acelesı yok
eşimle tanışak koklaşak sevışek az:jeyyar:
ne güzel yaa
benım eşim azcık gudurktur hayatta o varken gıremem
cocuk gıbı ılgı ıster bı görsen sev benı sev benı dıo
kolum ağrıyo onu okşamaktan artık yatakta bılem sarılıp yatıo bunaltıo benı
ama genede sevyom keretayı yaa
bugün gece 12 de gelcek yarında
cuma 4te cıkcak ctesı pazar ızınlı ozamn gıremem
evlendığım ıcın bıde evde Kuran okutmak ıyıdır yenı gelın evı nıyetıne ama azcık geç kaldık
neyse ınş kışın okutcam
annem olmadan bu işlere kalkışamam
zaten kendı aılem eşimin bıkaç akrabası olur
komşu kımseyı tanımıom
Allah ınş o güne ulaştırır