Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bi yandanda diyorum.. bebek dogana kadar 9 ay sonra bir sene dogum izne ayirlirim bir sene icinde maasimin %60 alacagim kanunen böyle burda, tek maas´in %60 gecinmek cokk zor olur o ara bebisi krese veririm ve isime kaldigim yerden devam ederdim.. ama ben sahahin köründe is aliyorum kresler o saate kapali.. cevrede bir tane kres var 1 yasdan itibaren cocuk aliyorlarmis ama kisitli erkenden yazdirmak gerekmis sira gelmesi icin.. bi yandanda allah riskimizi verir diyorum ama bu birazda kendimi kandirmaca oluyor

hayırlısı olsn cnm
öle yaa rızkını verır Allah mesela benım annem tüm tornlarına baktı benımkınede bakar
ama ben ıstemıyorm
evım olmadan cocuk olursa anneme bırakır çalışırım
eşim ıse tam karadenız erkeği sımdı bıle çalışmamı ıstemıo
eğer borcumuz olmasa ınan calıstrmaz ama hayat cok zorsızın orda gene kanunlar var
bızım brda para deıl senı işten cıkarmaya bakıyolar

böcük belkide senin kocan annesinden babasindan uzak büyüdüya ondan cok sefkat istiyordur..

bizde de tam tersi ben ilgi delisiyim.. sürekli sevilmek istiyorum düsledigim ilgiyi görmeyincede deli oluyorum

ya ben ne cok yıyom yaa
durmadan ınanamıyom kendıme
az önce mantı ydım sımdı cekırken paketını bıtrdım
bırazdan devam ederım yemeğe
evde durdukça şişcem sanırm

burda da kanun var yoksa is yeride bayilmiyor kebe hatuna :)

böcük sen orda cocuk annenin yaninda cocuguna hasret annelikten bir sey anamasin ki..
kayinvaldemde diyor siz yapin ben bakarim bende dedim ki ne anladim bu isten cocugumu kendim büyütemedikten sonra

bende dondurma yedim.. bir sene icinde 8 kilo aldim (

diyorumya ramazani bekliyorum belki kilo veririm

ama ben hic hareket etmiyorum iste oturuyorum eve geliyorum kanepeye uzaniyorum :)

tam üstüne bastın cnm
yıllarca aılesınden uzak büyüdü sonrada ılgı sevgı gösteren olmamış
hep oırda burda kalmış hep huzurlu yuva krmak ıstemış
sımdı bı görsen evıne ve bana ınanılmaz bağlı

bırazdn sıra ona gelecek:icecream:
ben orta okuldan berı aynı boy ve kılodayım:roflol:küççük bıseyım yaa
26 bedenım :lepi:

cute sen nıye yazmıon cnm

Masallah allah da bozmasin böcük..

nerden tahmin ettim diyim mi? Babamdan biliyorum babaannem babam bebekten ölmüs sonra üvey anne babamin pabucu dama.. babamda bu yüzden anneme düskün hic kahvesi filan yoktur hep evde bizim yanimizdaydi

ay memetalı ya bakıom:roflol:bayılıom bu adama ya ,
komşu babama benzıo

evt ılgı görmeyen ılgı ıstıyoo
senın babanada maşallah cnm
benımkıde totomdan ayrılmıo ya
hiç bı zaman eşimden şüphelenmedım cok şükür
bensız bı yerede gtmez
telı herseyı bende olr

süper ya ben hic öyle gözü kapali güvenemem cok süpheciyimdir.. mesela bazen internettin gecmisin kontrol ederim :))

böcük benim artik kapatmam gerek yarin is var kocamada internette arablara bakacakmis.. öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…