Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın
dün yoğunluk yoğunluk kociş geldi sonrada
pc ye o geçti işi vardı
hiiiççç yazamadım
neler oldu dün diyin bakalım

günaydınn kızlarr..
hava çok sıcak ve bunaltıcı,güneşte yok.yağmuru bekliyorum valla,başlasın yağmaya çıkacağım ofisin önüne öylecee duracağım yağmurun altında:):)

valla bizde carrefourda buluştuk.. amcam izne gelmişti yurtdışından..yarın döncekler ve hediye almaya gittik.. ama burnumdan geldi.. ben incelerim bakarım... hemen karar veremem... oda beklemekten hoşlanmaz... bakar ve alır.... en son surat yapmasına dayanamadım ve sen ya otur yada arabaya git dedim... bir daha da senla alışverişe çıkmıycam dedim.... :)))
yahu adam baktığımı neden katlamadan koyuyorsun diye bana kızıyor... neymiş görevlileri yoruyormuşum..... allahım yaaa gülermisin ağlarmısın????

love değişen bişi yok ben hala öksürüyom hala gribim :)
fener yenilmiş
yağmur yağacak hava bulutlu istanbulda

gülsün erkeklerle alışverişe gidilmezki giyim alışverişine:)
benim eşimle gittiğim çok nadirdir.
ben asla eşimle gitmem

gulsunn alemsin canım erkekler genelde öyle bizde dün kocişimle yemek yedik dışarı çıktık bi cafeye oturduk arkadaşlarla fenerin yenilişini izledik eşim hop oturduuu hop kalktıbende türk kahvesi ve sigara içtim eve geldik hemencik uyudum hemencik

bende kendi alışverişimi mutlaka kendim yaparım asla kocişle gitmem ben arkadaşımlada gidemem kendim almalıyım yalnız gezm:tomato:ei daha çok seviyorum sanırım bende bi gariplik var

geçmiş olsun biricik
gülsün bak eşim o konuda oscarlıktır. o bana derki şurayada bak istersen şuna da bak dene çantanı bana ver altına da şunu dene. asla bıkmaz asla yorulmaz. dar zamada bile sabırlıdır. ama ben nefret ederim alışverişten. 2 mağaza gezerim yeter derim bitti almıyorum.

benimkide dün maçı izledi dışarda ben anneme gittim 9.30 gibi eve geldim uyudum zaten hastayım die o geleceğine yakında gittim yatak odasına yattım.hiç ilgilenmedim.gecenin bi yarısı kalkıp bana tost yaptı şurup içirdi.

benimkine kararlı olucaksın ama bende çok kararsızımdır adamda haklı bi nevi.kararlı olayım istediğimi alayım karışmaz.ama ben annemle falan yada ark la gitmeyi tercih ederim.gerçe ben alışverişede özellikle pek gitmem zaten.çünkü ne görsem aldığım için.beğendiğimi alırım.ben alışveriş merkezlerinide sevmem.ufak esnaflar mağazalardan severim alışveriş yapmayı.marka takıntımda olmadığı için şükür sorun yaşamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…