Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gülsün erkeklerle alışverişe gidilmezki giyim alışverişine:)
benim eşimle gittiğim çok nadirdir.
ben asla eşimle gitmem

bende kendi alışverişimi mutlaka kendim yaparım asla kocişle gitmem ben arkadaşımlada gidemem kendim almalıyım yalnız gezm:tomato:ei daha çok seviyorum sanırım bende bi gariplik var

ahh kızlar... bende yalnız başıma alışveriş yapma taraftarıyımdır... başkası varken rahat bakamamm.. ama benim eşim bu konuda beni yalnız bırakmıyor.. dünde söyledim bundan sonra gelme diye.... aklından bile geçirme diyor bana yaaa..... offfffff offfffffffffffffffff... deli gibi alışveriş yapmak istiyorum halbuki benn........

günaydın hatunlaar...

hmm konu alışverişmi ben hep kocişimle giderim yahu ..sıkılmaz hatta ben bi tane beyenirim o na derim şimdi sen beyen alıcam..oda bana seçer beyenir ..sonra ben ona seçerim..beğendiği bişiyi giymeyi çok seviyorum..
Gülsün bende baktığım şeyi savurmam öle çok intizamlı olmasada katlar koyarım

kadınlar alışveriş konusunda delidir kızlar bunu kabul etmek gerek.almasak bile mağaza önlerinden geçerken kafamıızı bi oraya bi buraya çeviririz yalanmıkaydirigubbakcemile3
gülsün zamanla bıkar zaten gelmez merak etme tatlım boşver

hmm niyekü yaf..

bende Bursada iken yalnız alışverişi severdim..burada alışamadım bi türlü..

ne bileyim zaten burada birbirimizden başka kimse olmadığından arkadaş gibide oluyoruz bazen..

canım bende kendimce katlar koyarım ama çalışanlar yinede gelirler yaa...lcw yı bilirsin sen... niye herşeyi açıp bakıyorummuş... ne gerek varmış... insanlar arkamdan topluyorlarmış.... offffffffffffffffffff.. gerçi sonradan özür diledi ama....opuyorumnanaktan
fb yenilince güldüm diye kızdı bu sefer.. çok ayıp etmişimmiş

hehe biricik biz beylikdüzü pazarına gidiyoz bnm kafa hep yukarılarda elbiselere fln bakıyom asmışlar..
bnmki her seferinde diyo önüne bak birazda çarpıyon insanlara
bazen takılıyom sendeliyom nasıl gülüyo uyuz

hehe ben küçükken bile öyleydim tatlım.pazarda bakınırken direklere kafamı vururdum hep :roflol::roflol:
ben böle gidim pazardan alım gidim yol üstü dükkandan mağazadan alım.öyle seviyorum ben küçük esnaf seviyorum.bana alışveriş merkezleri çok boğuk geliyo
mesela annemlerin oturduğu yerde bi cadde var birsürü mağaza var ayakkabı giyim.hep ordan alırım.her haftada gezerim.canımız sıkılsa hadi ali fuat yapalım anne derim :)

ahahaha ne ayıp kaydirigubbakcemile3

gülsün nedne yalnız bırakmadığını anlamadım. kontrolsüz alışveriş yapıyorsun diye mi? yoksa kıskançlık mı? yoksa amaç yardımcı olmak mı? romantiklik mi? nedir yani?

he bende sevmiyom biricik ,
alışveriş merkezlerinde bi tek collezione ve lcw seviyom çünkü
diğer mağazalar nasıl bişi bakıyon ,yok kaç bedensin,bak bu yeni geldi diyolarya gıcık oluyom..peşimden dolaşınca eleman rahatsız olup çıkıyom :1closedeyes:

aynen cutecim.
zaten bizim oralarda var lcw falan da var hepsi var ama böyle bi apartmanda tıkılı diil yani.rahat caddelerde falan.

benim eşim normalde kendine çıkıp almayıda sevmez kızlar..
afedersiniz kıçındaki dondan ayakkabısına kadar genelde ben alırım.
ama tabi hiç gelmiyoda değil yani :)
ben eşimi giydirmeyi çok seviyorum.
kendime istediğim kadar alıyım karışmaz.ama ona bişi alıyım üzülür

gülsün nedne yalnız bırakmadığını anlamadım. kontrolsüz alışveriş yapıyorsun diye mi? yoksa kıskançlık mı? yoksa amaç yardımcı olmak mı? romantiklik mi? nedir yani?

canım bende bilmiyorum.. konrolsüz değilimdir.. hatta bazen ben frenlerim onu... kıskançlık olcağını sanmıyorum.. tarzımı bilir ve abartılı birşey almayacağmıda bilir.. yardımcı olmazki bana.. hep bana bırakır seçimleri... hatta kendi kıyafetlerinde bile.... yani düşününce bir sebep yok... belki beraber vakit geçirmek içindir ama..anlamış değilim canım... bende geceye geçeceği ilk gün alışverişe çıkıcam... şöyle rahat rahat bakayım.. edeyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…