gülsün erkeklerle alışverişe gidilmezki giyim alışverişine:)
benim eşimle gittiğim çok nadirdir.
ben asla eşimle gitmem
bende kendi alışverişimi mutlaka kendim yaparım asla kocişle gitmem ben arkadaşımlada gidemem kendim almalıyım yalnız gezm:tomato:ei daha çok seviyorum sanırım bende bi gariplik var
geçmiş olsun biricik
gülsün bak eşim o konuda oscarlıktır. o bana derki şurayada bak istersen şuna da bak dene çantanı bana ver altına da şunu dene. asla bıkmaz asla yorulmaz. dar zamada bile sabırlıdır. ama ben nefret ederim alışverişten. 2 mağaza gezerim yeter derim bitti almıyorum.
ahh kızlar... bende yalnız başıma alışveriş yapma taraftarıyımdır... başkası varken rahat bakamamm.. ama benim eşim bu konuda beni yalnız bırakmıyor.. dünde söyledim bundan sonra gelme diye.... aklından bile geçirme diyor bana yaaa..... offfffff offfffffffffffffffff... deli gibi alışveriş yapmak istiyorum halbuki benn........
günaydın hatunlaar...
hmm konu alışverişmi ben hep kocişimle giderim yahu ..sıkılmaz hatta ben bi tane beyenirim o na derim şimdi sen beyen alıcam..oda bana seçer beyenir ..sonra ben ona seçerim..beğendiği bişiyi giymeyi çok seviyorum..
Gülsün bende baktığım şeyi savurmam öle çok intizamlı olmasada katlar koyarım
kadınlar alışveriş konusunda delidir kızlar bunu kabul etmek gerek.almasak bile mağaza önlerinden geçerken kafamıızı bi oraya bi buraya çeviririz yalanmıkaydirigubbakcemile3
gülsün zamanla bıkar zaten gelmez merak etme tatlım boşver
kadınlar alışveriş konusunda delidir kızlar bunu kabul etmek gerek.almasak bile mağaza önlerinden geçerken kafamıızı bi oraya bi buraya çeviririz yalanmıkaydirigubbakcemile3
gülsün zamanla bıkar zaten gelmez merak etme tatlım boşver
hehe biricik biz beylikdüzü pazarına gidiyoz bnm kafa hep yukarılarda elbiselere fln bakıyom asmışlar..
bnmki her seferinde diyo önüne bak birazda çarpıyon insanlara
bazen takılıyom sendeliyom nasıl gülüyo uyuz
canım bende kendimce katlar koyarım ama çalışanlar yinede gelirler yaa...lcw yı bilirsin sen... niye herşeyi açıp bakıyorummuş... ne gerek varmış... insanlar arkamdan topluyorlarmış.... offffffffffffffffffff.. gerçi sonradan özür diledi ama....opuyorumnanaktan
fb yenilince güldüm diye kızdı bu sefer.. çok ayıp etmişimmiş
lenn cutee yazsanaalsanaalsanasmile
gülsün nedne yalnız bırakmadığını anlamadım. kontrolsüz alışveriş yapıyorsun diye mi? yoksa kıskançlık mı? yoksa amaç yardımcı olmak mı? romantiklik mi? nedir yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?