canım bende bilmiyorum.. konrolsüz değilimdir.. hatta bazen ben frenlerim onu... kıskançlık olcağını sanmıyorum.. tarzımı bilir ve abartılı birşey almayacağmıda bilir.. yardımcı olmazki bana.. hep bana bırakır seçimleri... hatta kendi kıyafetlerinde bile.... yani düşününce bir sebep yok... belki beraber vakit geçirmek içindir ama..anlamış değilim canım... bende geceye geçeceği ilk gün alışverişe çıkıcam... şöyle rahat rahat bakayım.. edeyim:)))
AYNEN CANIM geçen defactoya girdik onu g,iy bunu giy dedi inanır mısın nerde olduğumuzu unuttum 2 saat giydirdi soydurdu:))) kocamı seviom kısss rahat adamdır:)geçmiş olsun biricik
gülsün bak eşim o konuda oscarlıktır. o bana derki şurayada bak istersen şuna da bak dene çantanı bana ver altına da şunu dene. asla bıkmaz asla yorulmaz. dar zamada bile sabırlıdır. ama ben nefret ederim alışverişten. 2 mağaza gezerim yeter derim bitti almıyorum.
kızlar ctesi doğum günüm
merak edyom bnmki bi süpriz yapıcak mı :1rolleyes:
kızlar ctesi doğum günüm
merak edyom bnmki bi süpriz yapıcak mı :1rolleyes:
anaaam ne kocalar varmış:))mesela benimkide kalabalık yerlere yalnız sokmaz asla
mesela pazara filan da kendisi yalnız gider gerekirse hele akşam vaktiyse beni asla sokmaz
burun ameliyatından sonra önümde yürür hep bodyguard gibi yapılıda olunca sıkılıyorum bazen ama hakta veriyorum.
onun dışında alışverişime karışmaz ama dedim ya ben çok zor alışveriş yaparım zaten sevmem nefret ederim hatta.
eşiminde tarzı bellidir. aynı thishirtten abartmıyorum on tane filan var belki evde. öyle bir katıdır giyimde. o sebeple karışmam ne alacağına.
günaydınnnnnnnnnnn hoşgelmişsen:)mg_love, biricik_57+, NNURDAN+, buble+, gulsunn+, efsun_zeren günaydın kızlar
anaaam ne kocalar varmış:))
istediğim yere gidiyorum hatta sormadan genelde
pazara o yoksa istediğim saatte gidiyorum yüklü market alışverişine ve çarşıya genelde yalnız gidiyorum pek rahatım kızzz:))))
geziyorum tozuyorum kocamı seviyorum:)
evet yapsın yapsınhayırlısı demeliyim ama gönlüm el vermiyor yapsın yapsın yapsınnnnn
günaydıın ikraamg_love, biricik_57+, NNURDAN+, buble+, gulsunn+, efsun_zeren günaydın kızlar
valla cnm ne yalan söyliyim bende bekliyorum bişiler ,çünkü bugünlerde cnm sıkıldığının farkında..eminim çok güzel süprizler hazılarmıştır canım:))))
aynencuteee bence de canım kocan kim bilir nasıl güzel bi sürpriz hazırlayacak sana ayy kız ben bile merak ettim yaa:)))
kaydirigubbakcemile3kızlar bişey itiraf edim ben 1 milyoncu aşığıyım
nurdan bende rahatım kız kocam hiç kısıtlamaz beni
bazende kısıtlamıyo die kızıyorum :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?