Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar ctesi doğum günüm
merak edyom bnmki bi süpriz yapıcak mı :1rolleyes:

mesela benimkide kalabalık yerlere yalnız sokmaz asla
mesela pazara filan da kendisi yalnız gider gerekirse hele akşam vaktiyse beni asla sokmaz
burun ameliyatından sonra önümde yürür hep bodyguard gibi yapılıda olunca sıkılıyorum bazen ama hakta veriyorum.
onun dışında alışverişime karışmaz ama dedim ya ben çok zor alışveriş yaparım zaten sevmem nefret ederim hatta.
eşiminde tarzı bellidir. aynı thishirtten abartmıyorum on tane filan var belki evde. öyle bir katıdır giyimde. o sebeple karışmam ne alacağına.

Bende pazara gitmem eşim yapar ne alacaksa alır pazarlıkları kafasına göre.pazar bizim kapımızda zaten pazar günleri bizim pazarımız

AYNEN CANIM geçen defactoya girdik onu g,iy bunu giy dedi inanır mısın nerde olduğumuzu unuttum 2 saat giydirdi soydurdu:))) kocamı seviom kısss rahat adamdır:)

anaaam ne kocalar varmış:))
istediğim yere gidiyorum hatta sormadan genelde
pazara o yoksa istediğim saatte gidiyorum yüklü market alışverişine ve çarşıya genelde yalnız gidiyorum pek rahatım kızzz:))))
geziyorum tozuyorum kocamı seviyorum:)

cuteee bence de canım kocan kim bilir nasıl güzel bi sürpriz hazırlayacak sana ayy kız ben bile merak ettim yaa:)))

kaydirigubbakcemile3kızlar bişey itiraf edim ben 1 milyoncu aşığıyım
nurdan bende rahatım kız kocam hiç kısıtlamaz beni
bazende kısıtlamıyo die kızıyorum :d

aaayyyyy kızlar iş yerinden arkadaşım geldi eşinin doğum günüymüş ne alıyım dedi bi el atalım hadi sevap olur kıvranıp duruyoo

kız avmye filan gideyim karışmaz bizim evin çevreside işlek bir cadde mağaza çok oraya çıkayım karışmaz akalabalıktan korkuyor garibim burnumda ötürü.

efsuncum ihtiyacı olan yada çok istediği bişi varsa onu alsın kıs..
adamın neden hoşlandığını ne bilcez
parfüm
traş makinası
traş seti
bilgisayar
cep telefonu
sandalet
falan filan

hayırlısı demeliyim ama gönlüm el vermiyor yapsın yapsın yapsınnnnn
evet yapsın yapsın
mg_love, biricik_57+, NNURDAN+, buble+, gulsunn+, efsun_zeren günaydın kızlar
günaydıın ikraa
eminim çok güzel süprizler hazılarmıştır canım:))))
valla cnm ne yalan söyliyim bende bekliyorum bişiler ,çünkü bugünlerde cnm sıkıldığının farkında..
cuteee bence de canım kocan kim bilir nasıl güzel bi sürpriz hazırlayacak sana ayy kız ben bile merak ettim yaa:)))
aynen
kaydirigubbakcemile3kızlar bişey itiraf edim ben 1 milyoncu aşığıyım
nurdan bende rahatım kız kocam hiç kısıtlamaz beni
bazende kısıtlamıyo die kızıyorum :d

ayy biricik bnmkide öle ,bişi alcağından diil kurcalamayı seviyo..bizim buralarda yok birde..başka yerlere gittiğimizde aracı parkedip bakıyo bazen ..diyom ne alcan buradan olsunmuş gereksiz gözküp gereken şeler oluyomuş oralarda ne demekse buda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…