Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya ben ne diyim nurdan sana
elli kere bizim topikte değil yazıyorum
ben açıkçası korkumdan çıkıyorum
internet alemi neyse yaaaaa
hangi topikteyse söyle anacım.bizim topikte yoksa mesele yok o zaman...

ayrıca kızım nesinden korkuosun ya
saklımız gizlimiz mi var???
fotoları görse ne olur görmese ne olur ki?
evli barklı kadınlarız hepimiz...anlamıyorum neden bu gizlilik:))

arkadaşlar sonuçta siteye üye olmak olay tek sıkıntı resim paylaşmaktan olabilir sadece kayıtlı arkadaşlarımız görür olur biter oda yeter zaten

:roflol::roflol::roflol:

love bi foto istedik hemen mızıktın ha
hem fotonu buraya koyman şart değil albümüne koy albümündekilerde şüphelendiğin kişiler değil ya bizleriz

bal durum öyle değil
şimdi ben şöyle anlatayım.
rahatsız edildiğim biri vardı mail yoluyla
şifresini kırdırttık
adam partner sitelerine filan üye bir gerizekalı ve bu siteyede üye daha ne diyeyim

bal durum öyle değil
şimdi ben şöyle anlatayım.
rahatsız edildiğim biri vardı mail yoluyla
şifresini kırdırttık
adam partner sitelerine filan üye bir gerizekalı ve bu siteyede üye daha ne diyeyim
anaaam boşversene üye olsun ne olacak görür anasının gözünü ne poh arıo burda bilmem amacı ne ki acaba?derdi seninle galiba

kızlar yemek yiyip geliyorum sizi seviyorum anam şimdi herkes birbirinden şüphemi edecek yani olumunekankayizsmile olmaz öle şeyy

bunu dün öğrendim kızlar fotoğrafı kaç kere istediniz şimdi neden bunu diyeyim
ben size söylüyorum deidğim gibi ben iptali düşünüyorum
benim kimseden saklım gizlim yok
güvendiğim kişilere şehrimi sicil numaramı verebilirim hiç çekindiğim bişi yok
ama her gün önümden kaç tane IP tespiti talebi geçiyor bilseniz çoğuda taciz ne gerek var uğraşmaya
ya tabii ki herkesin özgür kararı niyetim aptla bir kısır tartışma açmak değil
sizlerle pekçok sıkıntımı paylaştım niyetim sadece bir anda kaybolmaktansa açıklama yapmak o kadar

kimse kimseyle görüşmek yada sicil numarası almak tabikide mecbur diil.
ama kızlar bu zamana kadar seninle sohbet ettiler derdini dinlediler yeri geldi.
sadece resmini merak ettiler bence bu kadar bahaneler bulmanda tuhaftı.
neyse bişi demiyorum cnm sende haklısın kendine göre

neden bu kadar taciz edio ki seni??
daha kaç kişi var seni rahatsız eden?

bide avukatsın yani
kaçmak neden? senin bi suçun yoksa seni ciddi anlamda taciz ediosa...
sokakta birileri taciz etse memleketi mi terketcen yan?
ver mahkemeye uğraşsınlar...

yawwww
neyse ben bişi demiyorum artık
genelde böyle olur zaten toplum kokuşmuş olduğu için bir kişi erdemli bir hareket yapsa altında hep birşey aranır. sebepsiz bir yokoluştansa bir açıklama ve veda etmek istedim o kadar.
biliyorum beni dinlediklerini, çooookkktaaaa fayda sağladılar zaman zaman sıkıntılarımı giderdiler Allah herkesten razı olsun hakkınızı da helal edin ben ona bişi demiyorum ki
fotoğrafımı görmek de en doğal hakkınız merak etmek benim ona da bişi dediğim yok. göstermeliydim de aslında
sadece bir fikrim var iptal etmek gibi ben bu fikrimi ve gerekçelerini paylaşmak istedim o kadar.

eee güzelim paylaşıosun da bizde soru soruyoruz neden cevap vermiosun anlamadım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…