love cım
avukattın dimi sen
bişi sorucam sana
teyzem bağkurlu ameliyat oldu 750 tl para istemişler.bunu vermek zorundalar mı?
kızz biz seni hiç görmedik erkek olan sen olmayasın:)
:roflol::roflol::roflol:kızz biz seni hiç görmedik erkek olan sen olmayasın:)
hangi topikteyse söyle anacım.bizim topikte yoksa mesele yok o zaman...ya ben ne diyim nurdan sana
elli kere bizim topikte değil yazıyorum
ben açıkçası korkumdan çıkıyorum
internet alemi neyse yaaaaa
bağkurda göğüs küçültme orerasyonu 8 kg aldılar kolay mı yok dikişler estetikmiş falan demişler istemişler işte.ama durumu yokki...nerden istemişler neye dayanarak istemişler özel hastane mi devlet mi yapılan işlem bağkurun karşıladığı bir işlemmi
:roflol::roflol::roflol:
love bi foto istedik hemen mızıktın ha
hem fotonu buraya koyman şart değil albümüne koy albümündekilerde şüphelendiğin kişiler değil ya bizleriz
he valla hemen ele verdi kendini dimidelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
love bi foto istedik hemen mızıktın ha
hem fotonu buraya koyman şart değil albümüne koy albümündekilerde şüphelendiğin kişiler değil ya bizleriz
anaaam boşversene üye olsun ne olacak görür anasının gözünü ne poh arıo burda bilmem amacı ne ki acaba?derdi seninle galibabal durum öyle değil
şimdi ben şöyle anlatayım.
rahatsız edildiğim biri vardı mail yoluyla
şifresini kırdırttık
adam partner sitelerine filan üye bir gerizekalı ve bu siteyede üye daha ne diyeyim
neden bu kadar taciz edio ki seni??bunu dün öğrendim kızlar fotoğrafı kaç kere istediniz şimdi neden bunu diyeyim
ben size söylüyorum deidğim gibi ben iptali düşünüyorum
benim kimseden saklım gizlim yok
güvendiğim kişilere şehrimi sicil numaramı verebilirim hiç çekindiğim bişi yok
ama her gün önümden kaç tane IP tespiti talebi geçiyor bilseniz çoğuda taciz ne gerek var uğraşmaya
ya tabii ki herkesin özgür kararı niyetim aptla bir kısır tartışma açmak değil
sizlerle pekçok sıkıntımı paylaştım niyetim sadece bir anda kaybolmaktansa açıklama yapmak o kadar
eee güzelim paylaşıosun da bizde soru soruyoruz neden cevap vermiosun anlamadım.........yawwww
neyse ben bişi demiyorum artık
genelde böyle olur zaten toplum kokuşmuş olduğu için bir kişi erdemli bir hareket yapsa altında hep birşey aranır. sebepsiz bir yokoluştansa bir açıklama ve veda etmek istedim o kadar.
biliyorum beni dinlediklerini, çooookkktaaaa fayda sağladılar zaman zaman sıkıntılarımı giderdiler Allah herkesten razı olsun hakkınızı da helal edin ben ona bişi demiyorum ki
fotoğrafımı görmek de en doğal hakkınız merak etmek benim ona da bişi dediğim yok. göstermeliydim de aslında
sadece bir fikrim var iptal etmek gibi ben bu fikrimi ve gerekçelerini paylaşmak istedim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?