Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bide avukatsın yani
kaçmak neden? senin bi suçun yoksa seni ciddi anlamda taciz ediosa...
sokakta birileri taciz etse memleketi mi terketcen yan?
ver mahkemeye uğraşsınlar...

avukat değil hakim savcı ol türkiyedeki kanunlarla yapabileceklerin sınırlı maalesef
ben tam olarak bu işin göbeğinde çalışıyorum
bilişim suçları
yapabileceklerimin sınırını bu sebepten biliyorum
adam senin fotoğrafına ulaşsa bir şekilde partner sitelerine o foto ile üyelik açsa bu işlemleri internet cafeden yapsa kimseye ulaşamadığını biliyor musun????? ve haliyle hiçbişi yapamadığını.
bunca zaman bunun bir paranoyaklık olduğu fikriyle burdaydım
her neyse bu konuda başka bişi yazmak istemiyorum

ayrıca youtubeye giriliş şekliyle ilgili biliyormusunuz bilmem IP nizi farklı gösterebiliyorsunuz bu şekilde işlem yapabiliyorsunuz. adam IP sini farklı gösterirse gene kanunen ona ulaşmak imkansız.

hakkında hayırlısı diyim ne diyim.
biz fotoları paylaştık hiç kimse sitelere koymadı bu fotoları. kimse şantaj yapmadı..
eşimle olan fotolarımı yayınlasa ne olur:)) hoşuma da gider.sonra eğer böyle bi haltı yapacak olan adam ne yapar ne eder bulur....ayrıca neden özellikle seninle uğraşıo bunu neden yapıo bu konuda bilgin var mı?
bence sen bu işin içinde olduğun için buluttan nem kapıon ama unutma sakınan göze çöp batar...

love şimdi anlamadığım konu burada yayınla demiyoruz ki albüme koyabilirsin diyoruz.
tanımadığın kişiyi eklemek zorunda da değilsin..bu durumda bizden de mi şüphe etmiş oluyorsun ..

takıldığım konu illa seni merak etmem değil..sadece üstte yazdığımın cavabını alamadım ondan..

Son düzenleyen: Moderatör:
amaaaaan okusun erkekler okusunlarda adam olsunlar boşverin muhabbete devam

vereliniortak

nedemek şimdi bu toplum kokuşmuş???
herkez hürdür istediğini yapabilir ama bikaç şey sordular diye olayı hakaret boyutuma neden getirdinki

mg_love haklısın tabi güzelim,teknoloji faydalı olduğu kadar çok zararlıda olabiliyor yeri gelince.hani insanlar ne anlar butür teknolojik sapıklıktan bilmem ama üyelik iptaline üzüldüm.senide herzaman burada görmek isterdik tabiki,yine muhabbet edelim,dertleşelim isterdik..herşeyin hayırlısı olsun güzelim..

susuyorum dedim ya konuda başka bişi yazmayacağım.
kimseye zararı dokunacak bişi yaptığımı sanmıyorum burda bulunduğum süre boyunca
peşime düşen birinden bahsetmiyorum bana tacizden çok önce ben üye olmadan çok önce üyeliği varmış bu siteye
derdim şu bu tipler bu siteye üye olabiliyor anlatabildim miiii????
bendne bu kadar bu son sözümdü.
girişimlere başladım. kimseyi üzmediğimi düşünüyorum.
hoşçakalınnnn

vereliniortak

nedemek şimdi bu toplum kokuşmuş???
herkez hürdür istediğini yapabilir ama bikaç şey sordular diye olayı hakaret boyutuma neden getirdinki

bal yapma tanrı aşkına
sana bişi diyen mi var öyle anlaşıldıysam üzülürüm vallahi
kötü şeyler duya okuya bir insanın iyi birşey yapacağına hiçbirimiz inanmıyoruz yanlış mı?
kasteddiğim buydu canım

fıstıklarım herkese merhaba..
yine ne yazıkki çok kalamıcam...
maalesef hala iş bulmadım..
kızlar evde oturmaktan okadar bunaldımki anlatamam..
umarım en kısa zamanda iş bulabilirim..
hepinizi seviorumm..

mg love
bunca yazdıklarından çıkardığım anlam şu
kesinlikle kadın değilsin... buraya az giren çıkan yok herkes fotosunu paylaştı senin hassasiyetin göz yaşartıcı bide balında dediği gibi hakaret ediosun bize.madur bi kadın olsaydın böyle yapmazdın...

hepinizi seviorumm..
canııım içini serin tut bulursun allahın izniyle merak etme...hoşgeldin bu arada..

hakkında hayırlısı olsun love
zorla kimse kimseye bişi yaptıramaz
beraber vakit geçirdik dertleştik hakkını helal et
isterdimki başkası yüzünden bu arkadaşlığa son verme cnm
neyse yolun açık olsun erdemli arkadaş...

bişi de söylemek isterim ki herkesden bir şeylerden şüphelenmekte psikolojik rahatsızlıklar getirir ki..
mutsuzluğa ,tartışmalara neden olur..yaşam sevincini öldürür...
bu toplum kokuşmuş falan gibi düşünceler hoş değil lovecim..
herkes farklı yapıda iyiside var insanların kötüsüde..
bende bunu söylerim..tabi ki polyanna da değilim ama mesela tanıştığım kişiden şüphelenmem..

hepinizi seviorumm..

isoldecimhoşgeldin canımm,özledik seni yaa..

neyse nurdan ne diyeyim
allahtan kork siyorum sadece tabiri cayizse gelinliğimin iç çamaşırına kadar size sordum
şuaraya herhangibir bayanın resmini ekleyip benim diyedebiliridm neyse yaaaa
dedim ya ben kimseden incinmedim
umarım kimseyide incitmedim
haklarım varsa herkese helal olsun
bu kadarrrrrr

neyse hakkında haırlısı love..yolun açık olsun..
ama şunu demeliyim ki sana şimdiye kadr yazdıklarından ,yaşam tarzından anladımki yaşam sevincin az,bence bunu yen..hoşçakal..

kızlar ben de sizi çok özledim vallaaaaa...
hele adanın tariflerini:))
valla hepiniz burnumda tütüosunuz..
çıkmam lasım kızlar...
çok özlicem sizi yaaa

soru sormak için kadın olmaya gerek yok tatlım...
inanmadık sende bu güne kadar olan hukukumuz hatırına inandırmak için hiç bişey yapmadığına göre bu işte bi iş var
kusura bakma ama sende olsan aynısını yapardın..
eğer söylediklerimde haksızsam cidden özür de dilerim sorun değil ama açıklamaların çok saçma.....
hakkında herşşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…