Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kociş aradı az önce...
evde süt te var pudingte değil mi dedi
ben de evet var dedim...
peki ben nasıl yapacağım diye sordu...
paketin arkasında yazıyor kocişim sen yeter ki yap dedim
nasıl gülüyor :)))

kociş aradı az önce...
evde süt te var pudingte değil mi dedi
ben de evet var dedim...
peki ben nasıl yapacağım diye sordu...
paketin arkasında yazıyor kocişim sen yeter ki yap dedim
nasıl gülüyor :)))
:))))
güzel çözüm:)))
bende tam tersi eşime sorarım:))

selam kızlarr
ancak girebildim bugün.
eve gidip pilav yapıcam, bi önceki günden çorba var herhalde bozulmamuştır
yanınada köfte.
bide belki püre :)

tamam daha eklemiyorum haklısınız yani

tarif araştırmayıda bıraktım..çünkü tatlı olanlar benide mahvetti

akşama yapsammıki tatlı olanı die düşünüyorumda erken yatıcam bu kezde sahura kalkıp denicemm orucu..ama eşim kalkmaz yalnız nasıl olurki (

eve gidicem yemek yapıcam yicez sonraki günkü menüyü hazırlıcam ki hiç fikrim yok..
sonrayada tatlı ya zmn kalmıcak tabi ((

hahha adacım işine gelmiyo tabi ,yapma ben yaparım demeni bekliyodu sanırım

bnmki geçen mozaik tatlısı yapmış,şaşırdım kaldım yani..
tek sorun bizde yapılınca bitmiyo napsam iş yerindekilerde oruçlu..
az tarife göre olanları yaparım anca..mesela Adacım senin verdiğin tatlı tarifini cnm çekti ama bitermi acep yapsam onuda ..aaa haftasonu annemler gelicek onlara yaparımm...

abim senelik izinde haftasonu annemle gelicekler bana kalmaya çok mutluyum :dance:

Markete gittim geldim anam ne sıcak var böyle bide heryerde deli gibi sucu aradım ama bulamadım halbuki biyerde görmüştüm marketten bidonlarla almak bereketli olmuyor damacana almak istiyorum sağ olsun kocişe kalsa seneye gelcek dedim bende kendim aradım bulamadım ama yaw.

ereğlim kumpirleri denemedim cnm,patlıcanlı yemeği denedim ama ...

ben damacana suyu sevmiyom sağlıklı gelmiyo bana ,sürekli pompa yenilenmesi lzm ..
biz bidonlarla alıyoz marketten..hem daha taze taze oluyo..dierini açıyon bitmiyo bayaa..

yalnız susadığım nasıl belli su anca bu kdr leziz anlatılır ..taze taze falan kaydirigubbakcemile3
ayhh susstuuumm..

bide duş alıcam nasıl yetişicem ben akşama,dinlenmeye hiiç vakit kalmıcak poff..
ramazanda bayanlara izin olsa

cute sende babam gibisin.babam gelirken bize kendi suyuyla gelir sizin suyunuz dura dura bayatlıyo die .
bu arada şaşal şişeyle alıyolar koliyle evlerine :roflol:

kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlayayım,kızımla eşim beni almaya gelecekler birazdan.kendinize iyi bakın,hepinize hayırlı iftarlar.öptümmm kocaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…