Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınlarr...
kepenkler bugün bana nasip oldu demek ..açyıorum tükkanı hadi bakalım

açıııp gidiyorum yalnız,ayılıp bayılmadan işlerimi halledeyim biraz ,sonra yine gelirim...

gece iftardan sonra uyuduk ,sahura kalktık bölece..yemeğimizi yiyip yine yattık
bnmki diyo yemek yiyoz uyuyoz,uyanıyoz yemek yiyoz bidaa uyuyoz ,ne güldüm :roflol:
kiloları alıcaz heralde .abtronic te bu ay yalan oldu..kas mas gelişmez

günaydın herkese
dün allahtan başka bişey dileseymişim olur muş
akşam eltime yemeğe çağırdı bizi oh oh ne ka güzelll

cutecim tarifleri aldım ilk etapda yapıcammmm

günaydınn herkeseee..
allahım nasıl bir uykum var,bu ramazan hep böyle geçerse bayramıda uyuyarak geçiririm heralde..nasıl geçti ilk iftarınız kızlar

günaydın millet nasılsınız:))))))
ben akşam kolay kumpiri yapım bayıldım valla pek güzel oldu elime sağlık:)))

günaydınn herkeseee..
allahım nasıl bir uykum var,bu ramazan hep böyle geçerse bayramıda uyuyarak geçiririm heralde..nasıl geçti ilk iftarınız kızlar
günaydın şekerim:)))
iftar iyi geçtii ben iftardan önce zıkkımlandığım için değişen bişi olmadı:)

günaydın fıstıklar.....
güzel,bol esintili,bol kahkahalı,az acıkmalı ve susamalı bir gün diliyorum hepiciğinize....
kociş dün pudingi yaptı ama yanında ben de vardım...nasıl mı oldu,apar topar çıktım...
ofisten çünkü son dakika 18:30 da çıkacağımızı bildirdiler :)))
kocişte beni bekledi ineceğim durakta o 10 dk. önce inmişti...Gittik eve,hadi dedim puding yapmaya :)))
iftardan sonra yerken ellerime sağlık nasıl güzel yapmışım bak nasıl puding yapılırmış gör demesi vardı sanki mübarek baklava açmış :)))

cutecim ne yaptın,bugünün menüsünü belirledin mi???
bir de kızlar sizler sahurda ne yiyorsunuz yaaaa???

adacım ben poğaça börek olayını kaldırdım bu sene kilo aldığımızdan dolayı kahvaltılık ve tost yiyoruz bide karpuz bizim vazgeçilmezimiz hatta bu gece sadece tost yaptım eşim başka bişey yemedi bende aynı şekilde

günaydın ada,ikraa hoşgeldiniz kızlar,
adacım ben 2 gecedir bildiğin kahvaltı sofrası hazırlıyorum canım,çay yapıyorum,birde bol meyve..

evet kahvaltı bencede en mantıklısı...
gerçi biz bu gece kalkamadık...ben zaten kocişe kalkıp hazırlayıp yatacaktım ama onu bile yapamadım...uyuyakalmışız ((
o da uyanamamış...

gunaydın kızlarrr
iyiyim çisil sen napıyon nannn
ben bu akşam etli patlıcan yapıcam eşim yermi bilmem bende pek sevmem aslında ama canım çok çekiyooo

akşam markete gittim bişiler aldım sonra mutfağa daldım tatlı ve kumpir yaptım
tam kumpiri kaplara koyucam kociş aradı
ben bileciğe gidiyorum bekleme beni sabaha karşı gelirim die..
nasıl moralim bozuldugitme:
aradan 20 dk geçmedi ki baktım kapı çalıo bi baktım kocişş süpriiiz dio ay adamın boynuna bi sarıldım dur dio kapıyı kapatayımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…